[Bursa - MT]

özgür selamını aldım ;) fatih kim die düşünüyordum motorculardan:D meğerse meslektaşım imiş :D

Bursa'lı arkadaslarım çok suskunsunuz...Bursa'ya MT'li arkadaslarımız geliyor kimse ses etmemiş...

bende bursalı bir arkdaşınız olarak aranıza yakında motorumla katılcam ama gerçekten diğer mt çiler buluşmalar düzenlerken sanki bursa biraz pasif kalıyor gibi geldi bana ...

arkadaşlar bende sizlerle tanışmak isterim şimdiden herkese merhaba
ayrıca rhaurk a katılıyorum

bende bursalı bir arkdaşınız olarak aranıza yakında motorumla katılcam ama gerçekten diğer mt çiler buluşmalar düzenlerken sanki bursa biraz pasif kalıyor gibi geldi bana ...

O zaman buyrun gösterin kendinizi

http://www.motosiklet.net/forum/duy...-eskisehir]-mt-2-eylul-2007-bursa-gezisi.html

arkadaşlar bende sizlerle tanışmak isterim şimdiden herkese merhaba
ayrıca rhaurk a katılıyorum

Önümüzdeki hafta pazar gününe görüşmek üzere...Bursa toplanma yerini Aynı gezi başlğına yazarım oradan takip edin...

Son düzenleme:
hadi akın sana güveniyoruz

bursa gezi konusunda bayağı bir durgun

kesinlikle sana katılıyorum

O zaman buyrun gösterin kendinizi

http://www.motosiklet.net/forum/duy...-eskisehir]-mt-2-eylul-2007-bursa-gezisi.html

Önümüzdeki hafta pazar gününe görüşmek üzere...Bursa toplanma yerini Aynı gezi başlğına yazarım oradan takip edin...

ozaman pazar gününden önce bursalılar olarak bir tanışma yapsak nasıl olur acaba

Son düzenleme:
Valla benim için farketmez...Yarın akçam mny nickli bir arkadastı sanırım nicki aklımdan uçtu onunla bi buluşmamız olabilir.Ayrıntılarını yazarım buraya isteyen gelir...

M.K

selamlar yenişehir myo,,,2 na kayıt yaptıracam elinizde yenişehirle ilgili foto. varmı ?

Arkadaslar 2eylül Pazar saat 11:30'da İstanbul Yolu Özdilek'te toplanma yerimiz İstanbul ve yalova'dan gelen arkadaslarımızı karşılayacağız...Herkesi bekliyoruz...Yarın sabahgörüşmek üzere...

Gezi başlığında fotoğraflar yer alıyor...Aynı konu üstünden fotoğraflar yayınlanmaya devat etti ilyas abi...orayı kontrol et...

merhaba arkadaslar uzun zamandır mt deyim ama üye degildim bugun üye oldum herkese kazasız sürüsler diliyorum bu arada bende bursadayım görusmek uzere

slm arkadaşlar. bursalılar topicini gördüm daldım hemen. motor dünyasına yeni girdim. daha doğrusu giriyorum.
bi scooter alıcam. biraz araştırma yaptım mondial hs150 - zc150' ler iyi gibi geldi ama kesin bir karar alamadım. sizce hangi marka scooter almalıyım. mondial olursa model hangisi olmalı.
bu arada mondial hs 150' nin tipine bayıldım.
herkese şimdiden teşekkürler..

(forumu gezecek fazla zamanım olamadı! umarım alakasız bir topice yazmadım :silent: )

bende sana küçük bir tavsiye 0 çin malı motor alıcağına ikinci el çin haricinde bir motor al.daha az başın ağırır.yeni başlıyorum diyerek scooterla da başlama.ybr tarzı bir motorla başla scooter motorun bisikletten bir farkı yok.

bende arn125 var keeway fakat hiçte söylenildiği başım ağrımadı. sadece geçen gün arka lastiğini değiştirdim keyfi olarak. aylardır kullanıyorum hiç sorun çıkartıp yolda bırakmadı. tamamen bakımlarına bağlı
ama scooter mı yoksa ybr gibi bir makinaylamı başlarsın o kendi seçimin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar