[Bursa - MT]

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Bi tane MCT 250 aldım.Bu aralar gezmek istiyorum ama tek motorlada cidden zevki olmuyor eğer katılmak isterseniz irtibata geçin lütfen [email protected]

Eskilerdne abilerimiz benim ne kadar çok sabırsızlıkla motoruma kavuşmak istediğimi biliriler...Geçtiğimiz cuma günü itibarı ile yeni motoruma kavuştum...Honda cbr125r mavi renkte bursa'da toplamda 2tane var...Başka yok.Benim kaskım nolan oradan tanıyabilirsiniz...Diğerininki lazer ismi okan...

Eskilerdne abilerimiz benim ne kadar çok sabırsızlıkla motoruma kavuşmak istediğimi biliriler...Geçtiğimiz cuma günü itibarı ile yeni motoruma kavuştum...Honda cbr125r mavi renkte bursa'da toplamda 2tane var...Başka yok.Benim kaskım nolan oradan tanıyabilirsiniz...Diğerininki lazer ismi okan...

hayırlı olsun yeni motorun.Az önce diğer topikden de baktım resimlerine baya güzel bir alet ya.155 km/h da fena değil.Bende motoru satmaya karar verdim belki satılmadan bir yerlerde bulusur laflarız kimbilir.:)

hayırlı olsun yeni motorun.Az önce diğer topikden de baktım resimlerine baya güzel bir alet ya.155 km/h da fena değil.Bende motoru satmaya karar verdim belki satılmadan bir yerlerde bulusur laflarız kimbilir.:)

155fena deil mi :p daha fazla istediğim kadar ıkınsamda gitmiyor ki alet:mrgreen::mrgreen: O hızı da meyilli yolda yaptı beni uzun süre idare etmesi gerekiyor motorumun umarım sorunsuz şekilde gezerim...İlk 5günde 2gün çalışıyor olmama rağmen 500km yol yapmışım daha bugün dıarı çıkmadım bile :cherry:

155fena deil mi :p daha fazla istediğim kadar ıkınsamda gitmiyor ki alet:mrgreen::mrgreen: O hızı da meyilli yolda yaptı beni uzun süre idare etmesi gerekiyor motorumun umarım sorunsuz şekilde gezerim...İlk 5günde 2gün çalışıyor olmama rağmen 500km yol yapmışım daha bugün dıarı çıkmadım bile :cherry:

eee ilk heves bunlar olacak tabi 500 km.:mrgreen:

eee ilk heves bunlar olacak tabi 500 km.:mrgreen:

İstanbuldan geldim zaten 3cbr arkadaslarım eşlik ettiler istanbuldakiler çınarcık termal falan gezidk.Bursa'ya geldik uludağ-mudanya-gemlik yaptık benim ev de Gürsu'da işte baya km oldu ilk günden...Aldığım ilk 30saatte uyku dahil içinde 390km yol yapmışım :cherry:

yoldayız'dakiler hafta içi toplantı yapıyorlar mı:silent:

İstanbuldan geldim zaten 3cbr arkadaslarım eşlik ettiler istanbuldakiler çınarcık termal falan gezidk.Bursa'ya geldik uludağ-mudanya-gemlik yaptık benim ev de Gürsu'da işte baya km oldu ilk günden...Aldığım ilk 30saatte uyku dahil içinde 390km yol yapmışım :cherry:

yoldayız'dakiler hafta içi toplantı yapıyorlar mı:silent:

vala yapıyolar herhalde ama baya bı gesme ıcındeler :) işten gucden pek vakıt bulamıyos hafta sonu ızınım yok benım sadece hafta ıcı ıznım var.mesela bugun ızınlıyım
:queen:

ULTRAUJKA'ya hayırlı olsun...

Allah tabanını düz bastırsın. Senin adına çok sevindim.:bounce:

Güle güle kullan kardeşim...:D
Hep sırıt gezerken ....:queen:

Sevgi Selam...:wiinkk:

Rafet HAŞAL

Allah tabanını düz bastırsın. Senin adına çok sevindim.:bounce:

Güle güle kullan kardeşim...:D
Hep sırıt gezerken ....:queen:

Sevgi Selam...:wiinkk:

Rafet HAŞAL

650km'yi devirdim bile:cherry: Çok teşekkür ederim ii dileklerin için.Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim...

Bugün sağanak yağmur altında 40-50km yol yaptım Gürsu-heykel-Gürsu istikametinde çok zevkliydi ama ıslanmadık hiç bir yerim kalmadı...Sadece t-shirt'um kuruydu monttan dolayı.Derhal yağmurluk almam lazım:D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bugün sağanak yağmur altında 40-50km yol yaptım Gürsu-heykel-Gürsu istikametinde çok zevkliydi ama ıslanmadık hiç bir yerim kalmadı...Sadece t-shirt'um kuruydu monttan dolayı.Derhal yağmurluk almam lazım:D

Öncelikle yeni motosikletin hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Sana sormak istiyorum bursa da motosiklet kullanmak nasıldır diye? Çünkü benimde aşırı derecede merakım var ama trafik beni çok korkutuyor bu konuda bana söyleyebileceğin birşeyler varmı?

Öncelikle yeni motosikletin hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Sana sormak istiyorum bursa da motosiklet kullanmak nasıldır diye? Çünkü benimde aşırı derecede merakım var ama trafik beni çok korkutuyor bu konuda bana söyleyebileceğin birşeyler varmı?

ben bursda motosiklet kullanmaktan acaip keyif almaktayım ama araba sürücüleri bilinçsiz we saygısızlar sabırlı we aceleci dawranmazsan zorlanacak bi durum yok

hocam farların halogen mi yoksa sinyal ampulu gibi mi

halojen h4 e benziyor sanırım, ileri dogru sivri, tup seklinde olanlardan, yuvarlak degil.

35w arıyorum no name almayacam philips istiyorum özellikle
bursada nerden alınır ön far ampul? :silent:

acaba santral garajın ordan istanbul yoluna sapınca eski oto tamircileri japoncular egzosçular filan var orda bulnurmu??

halojen h4 e benziyor sanırım, ileri dogru sivri, tup seklinde olanlardan, yuvarlak degil.

35w arıyorum no name almayacam philips istiyorum özellikle
bursada nerden alınır ön far ampul? :silent:

acaba santral garajın ordan istanbul yoluna sapınca eski oto tamircileri japoncular egzosçular filan var orda bulnurmu??

santral garaj,uluyol ve yalova yolu üzerindeki otocularda var :cat: ama philips marka için biraz dolaşman gerekiyor sanırım.

saybisindennoktakom'da yakışıklı bir araba buldum, bugün ilk feribotla Bursa'ya geliyorum kısmetse.
1,5 porsiyon iskender yemeyi de ihmal etmeyeceğim inşallah :)

FÜREEEEKKK!!! sen napıyon bugün?
pardooon... sen çalışıyodun di mi? taam o zaman. başka zaman ısmarlarım. :queen:

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yeni ehliyet aldım ve honda cbr var gezilere her zaman hazırım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar