Salı akşamı bizlere eşlik edecek arkadaslar
ferhad
oxygen
efsane timsah
ultraukala:cherry:
BLUE DOLUNAY
Dierleri belirtirse de ekleme yapayım buraya...
saol sayende sticker demeseydiniz unutacaktım yine, her ne kadar yanıma almıs olsamda aklımda kalmamıstı...
bende cok teşekkür ederim mekan cok canlıydı ayrıca![]()
Cumartesi Saklı bahçeye gittim 14:00 da bilin bakalım noldu ?r:
Kimse yoktu tabiii:salut:
Sonra pazar niyetine girdim bu seferde anlarsınız işte, hatun durumu çıktı.r:
Hepinizden özür diliyorum, gelmeyi çok istedim ama nasip olmadı bi türlü.
inşallah ilk fırsatta aranızda olucam...
Sevgi, Selam...
Rafet HAŞAL
mrb arkadaşlar,
uzun uzun düşündükten sonra ve tavsiyeleri dinledikten sonra başlangıç motoru olarak YBR 125 aldım.Aklımda hem 250 lik chopperlar vardı herkes çin malı chopperları kötüledi bende yamaha aldım.çin malı chopper kullanıcıları memnunmu???
Kıymetli arkadaşlar! Gönlüm motoruma atlayıp gezmek istiyor ama malum yaş bizi kelebek yaptı.
Bugün biraz ağır birşeyler kaldırdım oram buram ağrıyor,eklemlerim kütürdüyor.
Sizleri imrenerek izliyorum,gözüm üzerinizde benim yerimede gezin ve eğlenin.:wiinkk:
Kıymetli arkadaşlar! Gönlüm motoruma atlayıp gezmek istiyor ama malum yaş bizi kelebek yaptı.
Bugün biraz ağır birşeyler kaldırdım oram buram ağrıyor,eklemlerim kütürdüyor.
Sizleri imrenerek izliyorum,gözüm üzerinizde benim yerimede gezin ve eğlenin.:wiinkk:
Tarık'çığım banada yer aç da gireyim aranıza:queen: :queen: :queen:
Dün akşamki buluşmaya gelenler de eksik vardı...Sadece Ferhad nickli ve isimli arkadasımız geldi..Umarım memnun kalmıştır..Hepinizi bekliyoruz salı akşamki buluşmalara...
Ya motorla gelmek şartmı arkadaslar benim gibi akıllıbukart teknolojisinden yararlanın.:queen: :queen:
Zaten motorla gelen çok az deli vardı...Bunlara ferhad dahildi helal olsun...
Dün akşamki buluşmaya gelenler de eksik vardı...Sadece Ferhad nickli ve isimli arkadasımız geldi..Umarım memnun kalmıştır..Hepinizi bekliyoruz salı akşamki buluşmalara...