[Bursa - MT]

Kaçırmamanızı dilerim herkesi beklerim...Çok güzel paylaşımların olduğu bir topluluk.Sizlerin de katacaklarınızla umarım çok daha iyi olur her şey...Bekliyoruz...

pardon körpe dedim kusuruma bakma ağız alışkanlığı işte :)
tabi canım maksat 2 teker ,
yarın gel sende buluşmaya..

yarın ne var ki benim haberim bile yok...:cherry:

Bu arada benim motor işi yattı kredi çıkmadı delireceğim.Kuzenim üzerinden almaya çalışacağım bir de yoksa bu iş yatar...Ben gidip ybr falan alabilirim anca...O yüsden öle buluşmalara falan gelemem ben.Akıllı bukart kullanan bir öğrenciyim hala...:farao:

Akıncığım sen körpe,Tarık gençse bu formüle göre ben ihtiyarmı oluyorum.:queen:

Salı akşamıda yanınızda olucam inşALLAH. Salı günü mudanyada bi gezim var ardından size katılırım mudanyadan programınıza gelen varsa onla gelebiliriz

Valla salı akşamki toplantımız baya kalabalık olacak inş aksilik çıkmazsa.iznik ve inegölden de arkadaslar gelecek..18mart için kurallar alınacak grup sürüşü için açıklamalar yapılacak.DErtler dökülecek ortaya yaz geliyor artık toparlamak lazım.Mudanya'dan gelen var mı bilmiyorum ama sizin diğer tanıdığınız motorcu arkadaslar ile de katılmanızı isterim..

salı akşamı mutlaka geleceğim. (eğer aksi bir durum olmazsa) 18 mart gezisine sanırım katılamayacağım ama, ondan sonraki gezilere mutlaka katılmaya çalışacağım. pazar günü sadece 5 kişimiyiz:salut: :salut: :salut:

Saklıbahçe Çay Partisi Katılım Listesi (09.03.2007 Saat:21,15 İtibari İle)

Oxygen :16 BYB 49
Ugurum S.K : 16 E 2251
FerhaD :16 FY 303
Rafethasal :16 Nm 041
blue_dolunay : 16 JJ 923
Kontgerilla : Valla ben bilmiyorum

Evet arkadaslar baska yokmu???:queen: :queen:

evet arkadaslar kusura bakmayın plakayı yazmayı unutmusum neyse gorusuruz :queen:

:bounce: slm bursa mt uyeleri hava durumu bugun biraz bozuk 3. cocugunu erkek beklerken kız olmus o yuzden hayırlısıyla duzelir artık cunku cay keyfi hayatta kacırmak isteme neyse kontgerilla bekliyoruz plaka icinde saol daha katılacak arkadas var buyursun :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

arkadaşlar toplanıcaz inşallah ;) geç kalan olursa arasın bekleriz

Saklı bahçe buluşmamız cidden çok güzel oldu. Katılan abilerime (hepsi benden büyüktü :) ) teşekkür ederim. Bide kontgerilla abimiz resimleri eklerse seviniriz.

Son düzenleme:
Saklıbahçe

evet saklıbahçe toplantısına katılan tüm arkadaslara cok tesekkurler.Harıka oldu gercektende.İkincisine daha fasla katılım olur ınsallah.resimler eklendiğinde sizlerde göreceksiniz zaten:p

salı günü aynı tayfayı capuccino cafede de görmek isterim.Sora 18Mart'a go kart'a...Çanakkale'ye gidemeyenler için...:cat:
Ben de sizlere katılmak isterdim ama hala daha akıllıbukart kullanan bir öğrenciyim...:farao:

resimler cok iyi cıkmadı çünkü makinemi fuara göndermiştim :(
cep telefonuyla cekilenlerle idare edin artık...

ultraukalam ben salı günü gelemeyeceğim cünkü 15.30.23.30 çalısıyorum bu hafta ayrıca gokartada gelemeyeceğim çünkü çanakkaleye gideceğim :)

Ben geç kalmış olsam da hava soğuk ama sohbet sıcaktı teşekkür eder tekrar buluşup görüşmeyi dilerim..Planlara devam ederiz inşallah...Selamlar..::thanks: sticker i unutmadığın için..

saol sayende sticker demeseydiniz unutacaktım yine, her ne kadar yanıma almıs olsamda aklımda kalmamıstı...
bende cok teşekkür ederim mekan cok canlıydı ayrıca :)

Salı akşamı bizlere eşlik edecek arkadaslar
ferhad
oxygen
efsane timsah

ultraukala:cherry:
blue_dolunay
Dierleri belirtirse de ekleme yapayım buraya...

Abi resimler için saolun motorlar güzel çıkmış yeter :)
Tarık abi çanakkale gezisine siz kaç kişi katılacaksınız? Gruplamı çıkıcaksınız yoksa nurhan abiyle fln mı takılacaksınız? Birde günübirlik olan programı düşünüyorsunuz heralde dimi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar