abijim ben yol iz bilmemki nasıl geleyim oralara..
hem benim tırt motor yolda kalmazmı?
abijim ben yol iz bilmemki nasıl geleyim oralara..
valla bilmiyorum böyle bir plan gündemimizde yok aslında ,
ayrıca iç işleri bakanımız ne der ona sormadan bir yanıt veremeyeceğim
ve bilet konusu var,
orhan abiyle cem abi bi ara lafını yaptı ama gerisi gelmedi o konununda...
ok yemeklerde benden.Yakında tır olur o :queen: :queen: :queen:valla kanki öğle yemeğide senden mi olacak ona göre bir düşünüp ikna turlarına baslayıp karar verelim...
aksama konu netlesir ben sana dönerim (yüzümü)
bugün motorun fren muyanesini yaptırdım, ocak vergisiyle beraber 85 ytl tuttu,
vergi dairesinde benim motor yine bir araba cıktı 92 model seat ibiza oldu bu sefer,
üstüme alırkende toyota olmustu![]()

beyler bayanlar, su pazar buluşmasına eşinizi varsa nisanlınızı, varsa kız arkadasınızı yada metresinizide getirin. ama bunlardan birini secin
hanımlardan da katılım olursa bizde gelebiliriz yoksam benimki salmıyor![]()
siz benim dediğimi yapın bende size bir supriz yapayım anadımı..
buluşma yerinde ve saatinde bir değişiklik varsa söyleyin beyler...
beyler bayanlar, su pazar buluşmasına eşinizi varsa nisanlınızı, varsa kız arkadasınızı yada metresinizide getirin. ama bunlardan birini secin
hanımlardan da katılım olursa bizde gelebiliriz yoksam benimki salmıyor![]()
siz benim dediğimi yapın bende size bir supriz yapayım anadımı..
buluşma yerinde ve saatinde bir değişiklik varsa söyleyin beyler...
Bi kaç kişi yenge getirecek bende ona göre hatun ayarlıyimbi ben kalmiyim hatunla sap gibi. Ben bugun uludağdaydım. Hava ve yollar süperdi yarında böyle olursa motorla saklı bahçeden sonra belki uludağa çılkabilirim sırf zevk olsun diye. Orda bayağa arkadaşlar var kayak kiralama olsun konaklama olsun giden olursa haber versin kayda değer yardımımız dokunur. Yarın görüşmek dileğiyle
Arkadaslar forumdan ve dışarıdan tanışıklığımız olan motorcu arkadaslar ile birlikte biz her salı akşamı toplanıyoruz...
Bu salı da sizleri aramızda görmek isteriz...Önümüzdeki hafta 18Mart Pazar günü gruptaki motorlara güvenemediğimizden Çanakkale'ye gidemiyoruz biz.Bu yüzden o gün için çok zevkli organizasyonumuz var...Kumla go kart-mangal partisi...
SAlı akşamları buluşma noktamız...
Heykel PTT'nin sağ tarafından makseme giden cadde üzerinde CAPUCCİNO CAFE var orası...PTT'nin oradan girdikten sora 50-100metre kadar yukarıda sol tarafta...
Saat:20.00'de
Park problemimiz yoktur zaten yukarı doğru çıkarken orada bir grup motosikletli göreceksiniz..Cafeye girmeden önce herkesin gelmesini bekliyoruz...Sizlerin de katılmasını istiyoruz...:cherry: :cherry: