[Bursa - MT]

tex

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkeze selamlar,

Aranıza yeni katılıyorum A2 ehliyet sınavlarını tamamladım trafik işlemlerim kaldı sadece.Daha önce hiç vitesli motor tecrübem olmadığı için denge unsurunun ön planda olduğu(motorda denge gelişimi için)cross düşük cc bir motosiklet almak istiyorum ama arasıra yol yapmam gerekirse 200cc civarı olabilirmi şeklşinde düşünüyorum.Yardımınızı rica ediyorum 1-2 ay içinde sezon başlayıp fiyatlar artmadan almak istiyorum.Biraz araştırma yaptım ama pek bir netice alamadım.Aşağıda belirttiğim modellere ilave tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum

RAMZEY CROSS 150
HYOSUNG XR-125
KANUNİ CROSS 250

veya bildiğiniz başka modeller....

arkadaşım ramzeyin kross modeli 200 cc ve çinli kross motorlarının içinde en iyisi diyebilirim.

slm arkadaşlar bursada bi toplantı söz konusu oluyomu
oluyosada hangi günler nerde nezaman saat kaçta toplanılıyor?

Bana kalırsa honda cbf150 ya da yamaha ybr ikilisine bir göz atmalısın...Başlangıç için ve ilerisi içinde şehir içinde oldukça pratik sorunsuz olduğunu bildiğimiz ybr var...cbf de yeni bir model arkasında honda markası var...Araştırmanı bunlar üstünde de yapmanı öneririm...AÇıkçası çinlilere karışıpta motordan soğuya bilme ihtimalini göz önünde bullundurmak lazım...

Bizimkiler pek toplanmaz öle arada 2kişi biyerlere giderer okadar ...:p :p :p

Sezonun açılışına doğru biz de bir sezonu açsak ii olacak...:rendeer:

Son düzenleme:

tex

Forumdan Uzaklaştırıldı

ula allahın kırsalı sen istersinde gezi olmazmı la?

tanımayanlar için işte taylan

dsc01191ma7te6.jpg

dsc01198ax1sw3.jpg

windrider269dj8dc5.jpg

redburun8fy.jpg

Arkadaşlar herkese merhaba..

Düştük yine yuvaya.. Uzun bir ara verdim ama geçerli sebeplerim vardı.. Gördüğüm kadarıyla Orhan abi ve Akın gerçek demirbaş olarak tam gaz devam ediyor.. Sizi sevgiyle selamlıyorum.

Kolay gele....

Arkadaşlar herkese merhaba..

Düştük yine yuvaya.. Uzun bir ara verdim ama geçerli sebeplerim vardı.. Gördüğüm kadarıyla Orhan abi ve Akın gerçek demirbaş olarak tam gaz devam ediyor.. Sizi sevgiyle selamlıyorum.

Kolay gele....

Hoş geldin arda abi?Cem abide kaytardı valla uzun zamandır ortalıklarda yok onsuz da tadı olmuyor ama arada uğrasa keşke...:rendeer:

Herkeze selamlar,
Aranıza yeni katılıyorum A2 ehliyet sınavlarını tamamladım trafik işlemlerim kaldı sadece.Daha önce hiç vitesli motor tecrübem olmadığı için denge unsurunun ön planda olduğu(motorda denge gelişimi için)cross düşük cc bir motosiklet almak istiyorum ama arasıra yol yapmam gerekirse 200cc civarı olabilirmi şeklşinde düşünüyorum.Yardımınızı rica ediyorum 1-2 ay içinde sezon başlayıp fiyatlar artmadan almak istiyorum.Biraz araştırma yaptım ama pek bir netice alamadım.Aşağıda belirttiğim modellere ilave tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum

RAMZEY CROSS 150
HYOSUNG XR-125
KANUNİ CROSS 250

veya bildiğiniz başka modeller....

Ramzey ve Kanuni seni motosikletten soğutabilir :) Ben Hyosung XRX-125 kullanmış olmama ve sevmeme rağmen, Yamaha XT125 R almanı tavsiye ederim.

Biraz pahalı Levent abinin tavsiye etmiş olduu motor ama ikinci elde temiz bir tanesini bulursan ii olur...

tum bursaya slmlar arkadaslar bakıyorumda kimsecikler ne yazacagını bilmiyor buna bende dahil bu topiki birinci sıraya getirmek lazım tu bursayı bekliyoruz demii hehehe

tex

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar topicler katılımla yükselir

08.02.2007 bursa özgen buluşması

--------------------------------------------------------------------------------

klasik olan özgen buluşmasının bir yenisi daha,bütün hemşehrilerimizi bekleriz

yer:özgen çay bahçesi
tarih:08.02.2007
saat;20.00

Ya bildiğiniz tanıdık motorcu varmı bursadan?

Zealsun ZS150-19 Alıcamda :wiinkk:

gazcıların sonunda motosport varya (yolun sol kösesinde)
orası değilde ötür tarafa dön (heykelden inen yolun kenarına yani)
ordaki motorcuya git tarık'ın selamı var de işini götür hatırlamassa siyah zatı olan dersin motosiklet net den :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar