Herkeze selamlar,
Aranıza yeni katılıyorum A2 ehliyet sınavlarını tamamladım trafik işlemlerim kaldı sadece.Daha önce hiç vitesli motor tecrübem olmadığı için denge unsurunun ön planda olduğu(motorda denge gelişimi için)cross düşük cc bir motosiklet almak istiyorum ama arasıra yol yapmam gerekirse 200cc civarı olabilirmi şeklşinde düşünüyorum.Yardımınızı rica ediyorum 1-2 ay içinde sezon başlayıp fiyatlar artmadan almak istiyorum.Biraz araştırma yaptım ama pek bir netice alamadım.Aşağıda belirttiğim modellere ilave tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum
RAMZEY CROSS 150
HYOSUNG XR-125
KANUNİ CROSS 250
veya bildiğiniz başka modeller....
slm arkadaşlar bursada bi toplantı söz konusu oluyomu
oluyosada hangi günler nerde nezaman saat kaçta toplanılıyor?
slm arkadaşlar bursada bi toplantı söz konusu oluyomu
oluyosada hangi günler nerde nezaman saat kaçta toplanılıyor?
Arkadaşlar herkese merhaba..
Düştük yine yuvaya.. Uzun bir ara verdim ama geçerli sebeplerim vardı.. Gördüğüm kadarıyla Orhan abi ve Akın gerçek demirbaş olarak tam gaz devam ediyor.. Sizi sevgiyle selamlıyorum.
Kolay gele....
Herkeze selamlar,
Aranıza yeni katılıyorum A2 ehliyet sınavlarını tamamladım trafik işlemlerim kaldı sadece.Daha önce hiç vitesli motor tecrübem olmadığı için denge unsurunun ön planda olduğu(motorda denge gelişimi için)cross düşük cc bir motosiklet almak istiyorum ama arasıra yol yapmam gerekirse 200cc civarı olabilirmi şeklşinde düşünüyorum.Yardımınızı rica ediyorum 1-2 ay içinde sezon başlayıp fiyatlar artmadan almak istiyorum.Biraz araştırma yaptım ama pek bir netice alamadım.Aşağıda belirttiğim modellere ilave tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum
RAMZEY CROSS 150
HYOSUNG XR-125
KANUNİ CROSS 250
veya bildiğiniz başka modeller....

Abicim gitmiştim oraya orada Zealsun yokki?![]()
bursa zealsun bayii gazcılarda tekyıldız motor dur.