MT Bursa grunu uyuyorsunuz valla tamam kış geldi ama bilgisayarları da mı garaja kapattınız ki?Olmuyor böle daha canlı olalım...
Gerçekten süpermiş fotoğraflar... İnşallah bi ara bende sizlere katılırım![]()
,mt stickerlar elime ulaşmış durumda
elimde 20 tane filan var...
isteyen arkadaslara dağılımını yapacağım...
saygı ve sevgilerimle....

hiçbirsey demiyorum sadece bak !!!!
BLUE_DOLUNAY
bursa mv ekibini gördük (sitesinden) fakat bu şekilde bizi pek açmıyacağını üzülerek söylemek istiyorum. çünkü bizim grubumuzun geneli çiftlerden olusuyor. motorum serviste olmasaydı buluşmanıza gelmeyi düşünüyordum.
ama gelmediğimiz daha iyi olmus. 10-15 erkeğin arasına eşimizle girdiğimiz taktirde hem siz hem biz rahat olmayacaktık... yanlış anlasılmayı istemiyorum en acık sekilde anlatmak istedim..
mevsim değişince tabiki farklı olacaktır grubunuz.
ben sizin grupda sarı jinlunu olan birine yardım etmiştim (benzini bitip yolda kalmıs) yanında da ismini yanlıs hatırlamıyorsam taylan diye biri vardı.
ilerleyen zamanlarda bir araya gelinebilinir (kendi adıma konusuyorum)
arkadaşım görüntülere bakıpta hepimizin bekar haytalar olduğu düşüncesine varman doğal fakat oradaki arkadaşların % 60 evli ve çoluk çocuk sahibi insanlar ki buna bende dahilim.motosiklet ile yapılan gezilerimizin hepsi olmasada uzun yol olan çoğunluğuna zaten eşlerimizle beraber çıkıoruz özellikle yaz aylarında.fakat bu toplantımızın içeriği farklı olduğundan dolayı eşlerimizi getirmedik ve tabiki bunu sizebelirtmediğim için hatalıyım.bizim buradaki amacımız site farkı gözetmeden ilimizdeki pc kullanan motorcularıyla tanışmak idi,ve bunu ilerki günlerde becerebileceğimiz kanaatindeyim,birlikten kuvvet doğar:cat: .ileriki günlerde tanışmak dileği ile saygılar:rendeer: