[Bursa - MT]

insallah dostum görüşmek dileklerimizle...
bir pazar daha geçti. gezip tozamadan bu ara işler cok yoğun malesef...
avukat ve doktorlarımız kayıp, nerlerdesiniz...?

tex

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MT Bursa grunu uyuyorsunuz valla tamam kış geldi ama bilgisayarları da mı garaja kapattınız ki?Olmuyor böle daha canlı olalım...

bursa mt yi bilmem ama bursa mv uyumaz:p

pic001003nn4.gif

pic001001jj4.gif

pic001013pm3.gif

pic002002ho0.gif

dsc02521os9tm2.jpg

pic0050066cbvt3.gif

pic002012eh3.gif

pic004013po3.gif

pic004007bc6.gif

100asrder0615nhoi6.jpg

100asrder0677lwyh7.jpg

dscn0763medium3frxf5.jpg

p10100645vkbw6.jpg

p10100793sver0.jpg

taylantger1007noox4.jpg

42iblt3.jpg

foto397fd6.jpg

tex

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gerçekten süpermiş fotoğraflar... İnşallah bi ara bende sizlere katılırım:)

bütün bursalı arkadaşlarımınızın başımızın üstünde yeri var,gezilerimize bekleriz buradan size bilgi vereceğim
işte biri:D

Ewet arkadaşlar 2006 nın son günlerinde son buluşmamızı yapalım dedik
çay kahve ve bol geyikli olacağına inanıyorum hadi bakalım elleri görelim

dip not:müessesemiz alkolsüzdür

yer:özgen çay bahçesi(kültürpark içi)
saat:20:00
tarih:27.12.2006

foto392wc9.jpg

dsc00230hk8.jpg

normaltarakli121lf8.jpg

foto534hs2.jpg

badboyz014mb9.jpg

pic0040161rdvn1.gif

badboyz0360fupj8.jpg

badboyz0418nwvc3.jpg

badboyz0403glav1.jpg

Su Uçtu şelalesi görülmesi gerenken bir güzellik herkes görmeli diyorum...SOndan bir önceki resim...

fotograflar super aslında ufak buyuk tum motobisiklet severler toplansak bi uludag cıktısı yapsam tanısma partisi gibi birsey duzenlesek cok iyi olur aslında hem motorcu dostlarla tanısmak bilgilerimizi paylaşmak guzel olur

uludağ cıktısı zor be dostum
dün aksam kayınpederlere gittik (mollafenari mahallesi) ivazpaşanın üzerinde
3-4 cm karda ve dik yokuşlarda inişte ve çıkışta acaip problem yaşanıyor...
kayıyorsun, yanlıyorsun düşmemek için büyük çaba harcıyorsun...
baska bir yer olursa ben katılırım...

baba aslında uludag super olurdu takacan kar lastiklerini cıkacan acelemiz yok yavas yavas ama siz bilirsiniz oda olmazsa mudanya gemlik eskel kumsaz altınkum veya trilye tarafına gideriz ama hele bir kıs sezennu atlatalımda ondan sonra heheh

hiçbirsey demiyorum sadece bak !!!!

BLUE_DOLUNAY
bursa mv ekibini gördük (sitesinden) fakat bu şekilde bizi pek açmıyacağını üzülerek söylemek istiyorum. çünkü bizim grubumuzun geneli çiftlerden olusuyor. motorum serviste olmasaydı buluşmanıza gelmeyi düşünüyordum.
ama gelmediğimiz daha iyi olmus. 10-15 erkeğin arasına eşimizle girdiğimiz taktirde hem siz hem biz rahat olmayacaktık... yanlış anlasılmayı istemiyorum en acık sekilde anlatmak istedim..
mevsim değişince tabiki farklı olacaktır grubunuz.
ben sizin grupda sarı jinlunu olan birine yardım etmiştim (benzini bitip yolda kalmıs) yanında da ismini yanlıs hatırlamıyorsam taylan diye biri vardı.
ilerleyen zamanlarda bir araya gelinebilinir (kendi adıma konusuyorum)

Son düzenleme:

tex

Forumdan Uzaklaştırıldı
hiçbirsey demiyorum sadece bak !!!!

BLUE_DOLUNAY
bursa mv ekibini gördük (sitesinden) fakat bu şekilde bizi pek açmıyacağını üzülerek söylemek istiyorum. çünkü bizim grubumuzun geneli çiftlerden olusuyor. motorum serviste olmasaydı buluşmanıza gelmeyi düşünüyordum.
ama gelmediğimiz daha iyi olmus. 10-15 erkeğin arasına eşimizle girdiğimiz taktirde hem siz hem biz rahat olmayacaktık... yanlış anlasılmayı istemiyorum en acık sekilde anlatmak istedim..
mevsim değişince tabiki farklı olacaktır grubunuz.
ben sizin grupda sarı jinlunu olan birine yardım etmiştim (benzini bitip yolda kalmıs) yanında da ismini yanlıs hatırlamıyorsam taylan diye biri vardı.
ilerleyen zamanlarda bir araya gelinebilinir (kendi adıma konusuyorum)

arkadaşım görüntülere bakıpta hepimizin bekar haytalar olduğu düşüncesine varman doğal fakat oradaki arkadaşların % 60 evli ve çoluk çocuk sahibi insanlar ki buna bende dahilim.motosiklet ile yapılan gezilerimizin hepsi olmasada uzun yol olan çoğunluğuna zaten eşlerimizle beraber çıkıoruz özellikle yaz aylarında.fakat bu toplantımızın içeriği farklı olduğundan dolayı eşlerimizi getirmedik ve tabiki bunu sizebelirtmediğim için hatalıyım.bizim buradaki amacımız site farkı gözetmeden ilimizdeki pc kullanan motorcularıyla tanışmak idi,ve bunu ilerki günlerde becerebileceğimiz kanaatindeyim,birlikten kuvvet doğar:cat: .ileriki günlerde tanışmak dileği ile saygılar:rendeer:

http://www.youtube.com/watch?v=Gfw7e0xpfyY

arkadaşım görüntülere bakıpta hepimizin bekar haytalar olduğu düşüncesine varman doğal fakat oradaki arkadaşların % 60 evli ve çoluk çocuk sahibi insanlar ki buna bende dahilim.motosiklet ile yapılan gezilerimizin hepsi olmasada uzun yol olan çoğunluğuna zaten eşlerimizle beraber çıkıoruz özellikle yaz aylarında.fakat bu toplantımızın içeriği farklı olduğundan dolayı eşlerimizi getirmedik ve tabiki bunu sizebelirtmediğim için hatalıyım.bizim buradaki amacımız site farkı gözetmeden ilimizdeki pc kullanan motorcularıyla tanışmak idi,ve bunu ilerki günlerde becerebileceğimiz kanaatindeyim,birlikten kuvvet doğar:cat: .ileriki günlerde tanışmak dileği ile saygılar:rendeer:

tam söylemek istediklerimi yazmışsın tesekkür ederim
ilerki zamanlarda birlikte olmak dileklerimle...

tex'e katılıyorum kontgerilla o resimlerde ben yokum yanlıs anlasılma olmus galiba beni demek istedigim ailelerimizle hem tanısma hemde ufak sohbetler etmek ti yanlıs anlasıldıysa kusuruma bakma

Sayın MT-Bursa üyeleri ;

MT-Eskişehir ve Şahsım adına , Mubarek Kurban Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlar ; Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim...
Ayrıca yeni yılda sağlık,başarı ve mutluluklar diliyorum. Mutlu Yıllar!

Volkan AKAN (viper_1)

*Yeni Yıl ve Bayramlaşma Topiği

Tüm Bursa camiasının başta büyüklerimizin bayramlarını kutlar,yeni yılın hepinize sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz.
Özkan&Sevil:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Tüm Bursa camiasının başta büyüklerimizin bayramlarını kutlar,yeni yılın hepinize sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz.
Tarık&Meral :rendeer: :rendeer: :rendeer:

arakladım mesajı ama idare et :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar