[Bursa - MT]

Facebook vb. direkt görüşülen sosyallikler forumları yıktı geçti kalmadı ses soluk eskisi gibi...

Whatsapp grubuna kaydedecek kimse yok mu

numaranı özelden gönderir misin bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------

Facebook vb. direkt görüşülen sosyallikler forumları yıktı geçti kalmadı ses soluk eskisi gibi...

Maalesef öyle oldu. İsterseniz sizi de gruba ekleyebilirim özelden numaranızı yazarsanız.

Biraz burayı ihmal ettik, doğrudur. Daha basit yazılabilen erişim sağlanabilen iletişim kanalları tercih edildi ve burası boş kaldı.

2014te buraya yazdığımda 19 yaşındaydım ninja 250r almak istediğimi söylemişim :mrgreen: Şuan mt 25 sahibiyim aktifse whatsapp grubuna bende katılmak isterim.

Merhaba. Özelden isim ve telefon numarasını bana gönderebilirsin gruba eklemek için.

merhabalar
hero xpulse 200 ile tekrardan aranıza katılmayı düşünüyorum :) güzel bir düşünce var aklımda umarım yansıtabilirim kısa sürede :)

buradan eskilere selam olsun :king:

Arkadaşlar merhaba pulsar ns 200 motorum şarj etmiyor. Tamircilere gittim hepsi bayramdan sonraya dedi bana da acil motor lazım. Kendim değişmeyi düşünüyorum statörü. Daha önce aranızda değişen varmı ?

bursadan herkese selamlar saygılar.
sözlerime nasıl başlayacağımı bilemiyorum.
hobi amaçlı cup motorumu söküp takıyorum.
ama bir türlü ateşleme alamıyorum.
bursadan
ben bu işten anlayan biri varsa
buyursun evime gelsin. bi kahvemi içsin.
her türkü alet edevat var.
ama yapamadım :(((
herkese selamlar saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar