Cem abi yeni tükana taşındı ya,telefon,adsl falan yoktu en son.. ondan girmiyor olabilir.. almayın delikanlımın günahını.. yukarsıyla arasıda düzeldi,çarptırıverir görürsünüz.. (ben yalakalığımı yapiim de belki bana kıyak geçirtir..)
18.09.2006 Tarihinde Bursa Büyük Şehir Belediyesi Yerel gündem21 merkezinde saat 19.00 da yapılacak olan toplantıya motosiklete gönül vermiş tüm arkadaşlarımız davetlidir. Enduro Türkiye Motosiklet Grubuna üye olan arkadaşlar yerelgündem21 toplantısına motosiklete gönül vermiş tüm arkadaşları davet edebilirler...Sokaktan geçen normal bir vatandaşın bile söz alabileceği bu platforma Motosiklet kullanıcılarının katılması konusunda gerekli olan özverili çalışma için şimdiden
teşekkürler...
HELAL OLSUN BE İLKAY ABİ BELEDİYE KADAR SENDE ÇALIŞIYON VALLA :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:
SEN BİLDİRMESEN HABERİMİZ OLMUCAK MALUM İŞ GÜÇ.
sen bu nöbetler arasında bide bizleri düşünüyon valla helal olsunnn :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
( ben o tarihte tatilde olacağım için katılamıycam neyse artık allahın hakkı üçtür son bi dahaki sefer .)
18.09.2006 Tarihinde Bursa Büyük Şehir Belediyesi Yerel gündem21 merkezinde saat 19.00 da yapılacak olan toplantıya motosiklete gönül vermiş tüm arkadaşlarımız davetlidir. Enduro Türkiye Motosiklet Grubuna üye olan arkadaşlar yerelgündem21 toplantısına motosiklete gönül vermiş tüm arkadaşları davet edebilirler...Sokaktan geçen normal bir vatandaşın bile söz alabileceği bu platforma Motosiklet kullanıcılarının katılması konusunda gerekli olan özverili çalışma için şimdiden
teşekkürler...
Kimse yooookmuuuuuuuu.
Seflek hocam hoşgeldiniz,yolculuğunuz nasıl geçti hurileri ve hurmaları gördünüzmü?
Mangal kardeş,sizin tatil bitmedi galiba.Kış geliyor yuvaya dönün.
Bu yağışlar hafta sonuna kadar devam edecek ve bir açık hava gezisine mani,
Lakin görüşmeli sohbet etmeli değilmi.
abi sağol. hurmalar tamam da, diğerinden hiç yok!
mangal'ı da boşuna bekleme. kışın uykuya yatıyor. elinde değil, tabiatı gereği! :queen:
Yoksaaaaa Mangal'lin tatil dediği:cyclopsan Uludağ'a milli parkamı gitti:cherry: