arkadaşlar,
kaza haberini gazetede okudum. gazetenin yazdığına göre:
bursa-izmir yolunun 19. km'sinde iki kamyonun arasında sıkışan motosiklet sürücüsü öldü.
ölen sürücüye Allah'tan rahmet, ailesine de sabır diliyorum.
gümüşarda;
kamyonlar ve motosiklet aynı yönde gidiyormuşlar. motosiklet kamyonların arasında imiş ve yere düşmüş, arkadan gelen kamyon da sürücüyü ezmiş. siz olaya tanıklık ettiğinizi yazıyorsunuz. motosiklet durup dururken düşmez. acaba arkadaki kamyon mu sıkıştırdı. ne oldu. olayın detayını yazmamışsınız. kaza çok üzücü olsa da, bu tür durumlarda daha dikkatli olmak için bu bilgiyi paylaşmalıyız. olayın detaylarını bilen var ise, yazar ise memnun oluruz.
ayrıca bu kaza sonrasında kamyonculara ne oldu. biz masumuz mu dediler. benim de kamyoncu tanıdıklarım var ve genelde arkadaşları ile yola gittiklerini ve birbirini takip ettiklerini söylerler. araya giren otomobil vb. gibi vasıtalardan hoşlanmadıklarını bazen dile getiriyorlar. acaba bu kazadaki kamyoncular da böyle arkadaş mı idiler. bilen var mı acaba?
TOPUZ abim benim kazala ilgili bi bilgim yok burda okuduğumu biliyorum ancak
ama çok üzüldüm bi yıldız daha kaydı gökyüzünden :salut: :salut:
SONUNDA KENDİ MOTORUMUN RESMİNİ AVARAT RESMİ OLARAK KOYA BİLDİM NASIL AMA VARMI YORUMU OLAN :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:
Volkan! motorunun orjinal rengimi yoksa boyattınmı.?
Yeşil BURSA'nın yeşil motoru,yakışmış :cat:
Geçen çarşamba trenox arkadaşımız Bursa dan geçti kendisi ile kısa bir buluşmamız oldu
kendisi çok iyi bir insan keşke hep beraber karşılayabilseydik.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=21173
valla topuz ben kaza olduktan sonra oradan geçtım ama ne kamyon vardı ne başka bı araç.sadece motor ve rahmetli :salut: polis kordonun ortasında yatıyodu.
valla volkan levent abi zannedersem gerçekten motoruyla yatıyo geceleri
o derece bağlanmış.napalım kısmet bizde sıfırını falan alırız.
bu arada AVARATresmin iyi olmuş ama biraz janjanlı geldi bana
herhalde bursa sokaklarında onla gezmek zor olur.:queen:
bu arada emre ne oldu aksam servise gitcen mi? ne yapcan ne etcen
TOPUZ abim benim kazala ilgili bi bilgim yok burda okuduğumu biliyorum ancak
ama çok üzüldüm bi yıldız daha kaydı gökyüzünden :salut: :salut:
SONUNDA KENDİ MOTORUMUN RESMİNİ AVARAT RESMİ OLARAK KOYA BİLDİM NASIL AMA VARMI YORUMU OLAN :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:
İHTİYAR;426895' Alıntı:Arkadaşlar daha kış gelmedi.
Siz ortadan kayboldunuz.
Kış uykusu için erken değilmi?.:queen: :queen: :queen:
Arkadaşlar en sonunda yeniden gelebildim.. bu ethernet kartı bela oldu bana.. yenisini aldım, rahatladım..
herkese merhabalar..