yine kaza...
yine izmir yolu, yine motor,yine cenaze,yine acı,kan,gözyaşı vs...
ne oluyor yaa? hergün kazalar oluyor? insanlar motorsikletleri bu kadar mı görmüyor,sallamıyor..! o yerde yatan sen de olabilirdin,bende.. Allah başka kazalar göstermesin.
çok moralim bozuldu. kesinlikle görmek istemezdiniz. benimle birlikte bir kardeşimiz de olaya istemeden tanıklık etti.. İlkay..
eminim en az o da benim kadar üzüldü ve motor aşkını tekrar sorguladı.
bu gerçekten tutku ama risk çok fazla yaa!! dün akşam ilk defa çok korktum. en az 10 defa tehlike atlattım. dolmuşcular, minibüsçüler,yaşlı şöförler,,zibidi gençler.. neler neler.. ettiğim lafın haddi hesabı yok inanın ama neden yaa?! dönüp dolaşıp bu soruya geliyorum NEDEN???neden dikkat etmiyoruz,neden bizi sallamıyorlar,neden millet azmışçasına gidiyor,neden görülmüyoruz,millet neden kör,neden kazalar oluyor,neden insanlar ölüyor,neden,neden,neden...
bu akşam dışarı arabayla çıkcam. bizi görmeyen,yol vermemek için bi tarafını yırtan,kendini paralayan,kız arkadaşına motorcu sıkıştırarak hava atan ne kadar zonta varsa hepsini gözümden kaçırıcam.
kazaya sebep olan bu adamları trafiğe motorla çıkaracaksın,motoru görmekten aciz gören körleri salacan kamyonların altına.. bak nasıl tövbekar oluyorlar..
Allah hepimize kazasız belasız keyifli sürüşler nasibetsin.Allah cümlemizi bu trafik ayılarının şerrinden korusun. Ölen kardeşimizede rahmet eylesin,ailesine sabır versin..
ben çıkyorum, dışarda beni bekleyen öküzler var...