Güzel Bir Haftasonu...
Arkadaşlar herkese merhaba
Cuma akşamı Teorik Motosiklet Eğitimine katılamayan arkadaşlara
üzülerek çok şey kaçırdınız demek istiyorum. Bunu söylerken amacım
geyik yapmak değil gerçektende çok faydalı bir organizasyondu.
Bizim gruptan yani Bursa MT den Ben, Arda(gümüsarda), Orhan abi (ihtiyar)
ve Levent abi(Ralf) katıldık. Sanırım Ultraukala da oradaymış ama görüşemedik.
Seminer saat 19:00 gibi başladı ve yaklaşık 3,5 saat sürdü
motosiklet kullanımı konusunda dikkat etmemiz gerekenler ve daha
güvenli sürüş için yapmamız gerekenler konusunda pek çok bilgi verildi.
Zaman zamanda dinleyicilerinde katılımları sağlanarak seminerin interaktif
olması sağlandı.
Gerçekten çok güzel bir organizasyondu umarım devamıda olur.
Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim
Aşağıda seminerle ilgili fotoğraflar var.

Burada da Ben, Arda ve Levent abi arada muhabbet ederken

Gelelim pazar günü yapılan İstanbul, Balıkesir ve Bursadan katılımcılar ile gerçekleşen Cumalıkızık
gezisine.
Pazar günü saat 11 de Ben, Arda, Levent abi, ve orhan abi İstanbul yolu üzerindeki özdilekte
buluştuk. Bize Balıkesirden gelen Ali abi (Bozkurt) de katıldı ve İstanbuldan gelecek olan motosikletli
arkadaşları beklemeye başladık. yaklaşık yarım saat sonra tahminimizden çok daha kalabalık olarak
geldiler. Biraz nefeslendikten sonra 22 motor ile Bursa caddelerinde gezmeye başladık.
Görüntü tahmin edebileceğiniz gibi çok güzeldi doğrusu. Halkın ilgiside görmeye değerdi.
Hep birlikte Cumalıkızık'a gittik ve motorlaqrı parkettikten sonra gruplar halinde dağılıp
Cumalıkızıkta gezmeye başladık.
Gezip yorulunca da soluğu oradaki evlerden birinin bahçesinde aldık. Gözlemeler, ayranlar, çay, muhabbet derken saat 16:00 oldu ve toparlanmaya başladık. Grubun bir kısmı Kestel tarafındaki şelaleye gitmiş bizde kalanlara kestele kadar eşlik edip. Levent abi, Ali abi ve Ben Çevre yolundan Bursaya döndük. Çevre yolu çok güzel bir yol. Sakin, Geniş ve hız yapmak için müsait. Ama biraz rüzgarlı.
Hazır böyle güzel yolu bulmuşken biraz sürat yapalım dedik (Kötü örnek biliyorum ama insan motorunun sınırlarını bilmek istiyor) motorum şiddetli rüzgara karşı düz yolda 120 km ye kadar çıktı. Eminim rüzgar olmasa 130 hatta 140 bile yapardı. Daha sonrada rüzgarın verdiği yorgunluğu atmak için dinlenmeye evlerimize dağıldık
Bu gezinin fotoğraflarınıda yakında koyarım...
Arkadaşlar herkese merhaba
Cuma akşamı Teorik Motosiklet Eğitimine katılamayan arkadaşlara
üzülerek çok şey kaçırdınız demek istiyorum. Bunu söylerken amacım
geyik yapmak değil gerçektende çok faydalı bir organizasyondu.
Bizim gruptan yani Bursa MT den Ben, Arda(gümüsarda), Orhan abi (ihtiyar)
ve Levent abi(Ralf) katıldık. Sanırım Ultraukala da oradaymış ama görüşemedik.
Seminer saat 19:00 gibi başladı ve yaklaşık 3,5 saat sürdü
motosiklet kullanımı konusunda dikkat etmemiz gerekenler ve daha
güvenli sürüş için yapmamız gerekenler konusunda pek çok bilgi verildi.
Zaman zamanda dinleyicilerinde katılımları sağlanarak seminerin interaktif
olması sağlandı.
Gerçekten çok güzel bir organizasyondu umarım devamıda olur.
Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim
Aşağıda seminerle ilgili fotoğraflar var.

Burada da Ben, Arda ve Levent abi arada muhabbet ederken

Gelelim pazar günü yapılan İstanbul, Balıkesir ve Bursadan katılımcılar ile gerçekleşen Cumalıkızık
gezisine.
Pazar günü saat 11 de Ben, Arda, Levent abi, ve orhan abi İstanbul yolu üzerindeki özdilekte
buluştuk. Bize Balıkesirden gelen Ali abi (Bozkurt) de katıldı ve İstanbuldan gelecek olan motosikletli
arkadaşları beklemeye başladık. yaklaşık yarım saat sonra tahminimizden çok daha kalabalık olarak
geldiler. Biraz nefeslendikten sonra 22 motor ile Bursa caddelerinde gezmeye başladık.
Görüntü tahmin edebileceğiniz gibi çok güzeldi doğrusu. Halkın ilgiside görmeye değerdi.
Hep birlikte Cumalıkızık'a gittik ve motorlaqrı parkettikten sonra gruplar halinde dağılıp
Cumalıkızıkta gezmeye başladık.
Gezip yorulunca da soluğu oradaki evlerden birinin bahçesinde aldık. Gözlemeler, ayranlar, çay, muhabbet derken saat 16:00 oldu ve toparlanmaya başladık. Grubun bir kısmı Kestel tarafındaki şelaleye gitmiş bizde kalanlara kestele kadar eşlik edip. Levent abi, Ali abi ve Ben Çevre yolundan Bursaya döndük. Çevre yolu çok güzel bir yol. Sakin, Geniş ve hız yapmak için müsait. Ama biraz rüzgarlı.
Hazır böyle güzel yolu bulmuşken biraz sürat yapalım dedik (Kötü örnek biliyorum ama insan motorunun sınırlarını bilmek istiyor) motorum şiddetli rüzgara karşı düz yolda 120 km ye kadar çıktı. Eminim rüzgar olmasa 130 hatta 140 bile yapardı. Daha sonrada rüzgarın verdiği yorgunluğu atmak için dinlenmeye evlerimize dağıldık
Bu gezinin fotoğraflarınıda yakında koyarım...