[Bursa - MT]

Bu sabah rüzgarda motosikletim yan yatmış komşular söyledi,feci can yaktı sağ ayna 280 tl daha diğerleri var toparlanacak,düşmekten bir vazgeçebilse canavar gibi motosiklet...Bu arada avatarımda ki BMW 1200 Adventure Gs Polisten Satılıktır.Enduro ile ilgilenenlerin dikkatine...:cat:

Soğuk bize işlemez.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------

Kimler geldi kimler geçti aramızdan. Tutunacak dalı bile kalmadı hayal oldu bakakaldı arkamızdan.... diye başlayan şiirin mısraları geldi aklıma nedendir bilmem.
Kemik kadro dediğimiz ruhu genç kadromuz herdaim gezmelere devem ediyor.

Soğuk bize işlemez.

[url]http://www.hizliresimyukle.net/u/71/90/1e409071_orginal.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

[url]http://www.hizliresimyukle.net/u/40/75/1e407540_orginal.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------

Kimler geldi kimler geçti aramızdan. Tutunacak dalı bile kalmadı hayal oldu bakakaldı arkamızdan.... diye başlayan şiirin mısraları geldi aklıma nedendir bilmem.
Kemik kadro dediğimiz ruhu genç kadromuz herdaim gezmelere devem ediyor.
[url]http://www.hizliresimyukle.net/u/85/47/1e404785_orginal.jpg[/url]

Sağlıkla gezmenin üzerine dostluk, arkadaşlık, kardeşlik birde iki teker sevdası eklenince, insan hayattan başka daha ne isteyebilir ki.

Soğuk havada çekilen bu resimler, yaz geldiğinde yapılacak gezilerin habercisi gibi sanki.:cherry:

Ümit hocam, sizde yalan oldunuz. Ne oldu inzuma ya devammı.

Ümit Hocam motoru büyütünce, kayboldu gitti aramızdan.Bizim motorlar küçük ya, ondan galiba.:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------

iyi aksamlar bursa MT ailesi

Merhaba kardeşim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------

Aleyküm selam kardeşim.

250cc motorun neresi büyük Osman hocam, satıpta bir çapır motor alamadım hala, motorlar bu sene ikinci el para etmiyor, benim cup motorla gelirim geziye merak etmeyin :)

250cc motorun neresi büyük Osman hocam, satıpta bir çapır motor alamadım hala, motorlar bu sene ikinci el para etmiyor, benim cup motorla gelirim geziye merak etmeyin :)

Ümit hocam, ister cupla, ister binlikle gel, bizim için hiç fark etmez. Bu konuda hiç bir egomuz yok çok şükür.

Önemli olan güzel rotaları, sıcacık muhabbet ve samimi dostluk çerçevesinde tamamlamak.

Ümit hocam bizde büyük küçük motor egosu yok. Makina büyütünce çekirge gibi o gruptan o gruba zıplamayız biz. Yerimiz sabittir. Herzaman gezilere cup motosikletlede olsa bekleriz.

Ümit hocam bizde büyük küçük motor egosu yok. Makina büyütünce çekirge gibi o gruptan o gruba zıplamayız biz. Yerimiz sabittir. Herzaman gezilere cup motosikletlede olsa bekleriz.
Gelmeye çalışırım inşallah, bendede büyük motor egosu yok :) bak cup motorum var 4000km oldu herkeze tavsiye ederim çok az yakıyor ve parçası çok ucuz,hemde inazumanın km si artmıyor bakımı masraflı oluyorda.

Ümit hocam 18000 km cup motor kullandım ben. Gitmedigim yer kalmadı yakin civarda. Gorusmek uzere

Gelmeye çalışırım inşallah, bendede büyük motor egosu yok :) bak cup motorum var 4000km oldu herkeze tavsiye ederim çok az yakıyor ve parçası çok ucuz,hemde inazumanın km si artmıyor bakımı masraflı oluyorda.

Allah bilir inazumanın kilometresi henüz 5000 bile olmamıştır. :)

Alan arkadaş neredeyse sıfır motor sahibi olacak. Satışa çıkarmadan önce haberimiz olsun.
Biz almasak bile eşimize, dostumuza tavsiye ederiz.:cat:

Ayrıca ilk gezimize de özel olarak davet edeceğim, bilginiz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar