[Bursa - MT]

selamun aleykum beyler . Ben pantolon mont ve kask almak istiyorum kask bell shark ya da airoh falan düşünüyorum pantolon ross ve durt , mont revit ya da prohell ya da venom düşünüyorum tüm bu markaları bulabileceğim bursada bir mağaza var mı ? ya da sizin önerebileceğiniz ürün gamı geniş bir mağazaç Tek tek gezmek istemiyorum hepsini bi yerden alıp çıkmak istiyorum yada en fazla iki mağaza falan

selamun aleykum beyler . Ben pantolon mont ve kask almak istiyorum kask bell shark ya da airoh falan düşünüyorum pantolon ross ve durt , mont revit ya da prohell ya da venom düşünüyorum tüm bu markaları bulabileceğim bursada bir mağaza var mı ? ya da sizin önerebileceğiniz ürün gamı geniş bir mağazaç Tek tek gezmek istemiyorum hepsini bi yerden alıp çıkmak istiyorum yada en fazla iki mağaza falan

Aleyküm selam.. Bu ürünleri aynı yerden alabileceğin tek biryer yok Bursa'da.
Bedenini biliyosundur nasıl olsa. internetten almanı tavsiye ederim ben.

Havalar biraz soğudu, yağmurlarda başlayınca Bursa'da motorların bir kısmı garajlarına çekildi anlaşılan.

Yine de kuryeler hariç tek tükte olsa yollarda gezen birilerini görmek güzel oluyor.

Hadi motorları garaja çektiniz, klavyeleriniz de mi garaja kalktı:king:

merhaba arkadaşlar bursada motosiklet lastiği takan ve balans yapan bildiğiniz iyi bir yer var mı ?

Mudanya yolunda esentepeye varmayan bp var. Endrucu biri vardı orada. Hem lastik satış işlemide yapıyor. Ona gidebilirsin

merhaba arkadaşlar bursada motosiklet lastiği takan ve balans yapan bildiğiniz iyi bir yer var mı ?

Mudanya yolunda esentepeye varmayan bp var. Endrucu biri vardı orada. Hem lastik satış işlemide yapıyor. Ona gidebilirsin

Arkadaşın bahsettiği yer burası.. Araba lastiği satıyor gibi görünsede motosiklet lastiği satışı ve balans ayarıda var.

R.F. OTOMOTİV SAN VE TİC LTD ŞTİ
Adres: yeni kahraman mah. sanayi cd, c no:154 yenikaraman mah.
osmangazi - bursa
Telefon:(0224) 249 4847

bursa mt selamlar, bursadan bir motosiklet alma ihtimalim var bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

Arkadaşlar İyi Günler;
Kawasaki Ninja 300 Special Edition ile bende arazına katıldım.
Herkese Selamlar.

Merhabalar Ben Batuhan yaşım 23 Bursaliyim senelerdir Bursada oturuyorum fakat Suan da Akhisarda ögrenim görüyorum ben pek motorcu sayilmam sanirim Çelik Tiger 150 gariban bir scooter sahibiyim yazin Bursadayim insallah eger guzel aktiviteler olursa katilmak isterim herkese selamlar :)

OOOOO yei arkadaşlaı aramızda görmek ne güzel. Bizde cc nin model markanın önemi yok. Sürücüsü iki teker aşığı olsun, katılımcı olsun yeter. Hoşgeldin.

Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.
Soğuk havalarda fazla gezen olmuyor ama, nisan, mayıs aylarına doğru etraf kalabalık olmaya başlar.

Bu hafta sonu gezi amaçlı olarak Mudanya, Kumyaka, Trilye taraflarına gittim. Hava gerçekten çok soğuktu. Kışlık eldivenlerin içinde bile ellerim buz gibi oldu. Aynı güzergahta yaklaşık 10 motorluk bir grupta geziyordu. Hepside ful korumalı tabi. Havanın soğuk olmasına rağmen yollarda bırak korumayı, kask bilen takmayan apaçilerde vardı.
Birisi trilye de iki yeni yetme genç, diğeri ise Mudanya'da 600 veya 1000 cc. ss hondaya binmiş, yaşını başını almış zatı muhteremler. Vatandaşın suratı soğuktan kıpkırmızı olmuş, yine de hava atmak adına kask bile takmadan, üstelik ardında artçıyla birlikte gazlıyordu. Kendi kendime 'Pes' dedim. Sıcakta takmıyorsunuz da, soğuklarda bari şu kaskınızı takın yahu. Kask takarsa tabi ki de sürücünün kim olduğu görülemeyecek. Tüm mesele bu olsa gerek.

Trilye taraflarındaki virajlarda, özellikle saat 15'den sonra yol üzerinde ıslaklıklar çok fazlaydı. Bu taraflara giden arkadaşlar çok dikkat etsinler.

Tekeriniz düz bassın, kalın sağlıcakla.

Herkese merhaba, soğuk falan dinlemeden hergün işe motosikletle gidip gelenlerdenim. İçliklerim sağ olsunlar :)

Yardımınızı istediğim bir konu var. Ruhsatımı kaybettim, şimdi yeni ruhsatı çıkarmak için ne yapmam gerekiyor. İnternette bununla ilgili sigorta şirketlerinin açıklamalarını okudum. Fakat Bursa'da daha önce bunu tecrube etmiş birileri varsa çok daha iyi olacak.

Herkese merhaba, soğuk falan dinlemeden hergün işe motosikletle gidip gelenlerdenim. İçliklerim sağ olsunlar :)

Yardımınızı istediğim bir konu var. Ruhsatımı kaybettim, şimdi yeni ruhsatı çıkarmak için ne yapmam gerekiyor. İnternette bununla ilgili sigorta şirketlerinin açıklamalarını okudum. Fakat Bursa'da daha önce bunu tecrube etmiş birileri varsa çok daha iyi olacak.

Geçmiş olsun. Bu konuda hiç bir fikrim yok açıkçası.
Bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sanırım.

Trafik şubesine gidip yenisini çıkaracaksın, belki noterden ruhsatı kaybettim diye yazı isteyebilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar