İHTİYAR' Alıntı:Plan isteriz,kroki isteriz,isteriz oğlu isteriz.(3 duble viski,3 tek rakıdan sonra isteruk padüşahum isteruuuuk.)::sefereee ::sefereee ::coool::
fuser' Alıntı:Yaw arkadaşlar pazar bende gelmeyi çooook istiyorum ama
malesef sabah 9 gibi 2. kez direksiyon sınavına giriyorum malumunuzr:
Ama erken biterse olmadı atlar gelirim siz daha balığa çıkmadan yetişirim.
Şu cuma günü Eker olayı netleşirse mutlaka gelirim tanışır vede kaynaşırız :queen:
Cem abi okadar adam nasıl sığacak tekneye ben o kısmını anlayamadım :silent:
fuser' Alıntı:Yaw arkadaşlar pazar bende gelmeyi çooook istiyorum ama
malesef sabah 9 gibi 2. kez direksiyon sınavına giriyorum malumunuzr:
Ama erken biterse olmadı atlar gelirim siz daha balığa çıkmadan yetişirim.
Şu cuma günü Eker olayı netleşirse mutlaka gelirim tanışır vede kaynaşırız :queen:
Cem abi okadar adam nasıl sığacak tekneye ben o kısmını anlayamadım :silent:
volkanbaykoz' Alıntı:15 GÜN SONRA BENİM KENDİ DÜĞÜNÜM VAR HERKESİ BEKLERİM DAHA ÖNCEDE Bİ TOPİK AÇTIYDIM.
o saaten sonra bilmiyorum benim bu gezi gibi şeylere nasıl olur katılımımda çünkü yanlız olmucam:wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:
volkanbaykoz' Alıntı:emre abi bende görüşmek isterim ama eker hangi eker onu açıkçası bilmiyorum DAHA NET Bİ ADRES LÜTFEN EKER'İN NERDE OLDUĞUNU BİLENLER.saygılar herkese
soparcan' Alıntı:Careforun çaprazında orhaneli yolu grişinde sağda...yada şöyle söyleyim seflek cem abimin dediği benzinliğin tam karşısı bu arada yolu santral garaj tarafına düşen olursa çay içmeye beklerim.
Falcon işmerkezi A blok kat 1 Bursanın Sesi Gazetesi yolu düşen es geçmesin çayımı içmeden![]()
volkanbaykoz' Alıntı:FUSER dostum noyu kayıt ettim.mutlaka arıcam ben oraları biliyom ama bağlarbaşı adres veya caddeden tarif edersen kesin bulurum.
bu arada benim tel 05448264641 isterseniz ulaşabilirsiniz.MSN [email protected].
SAYGILAR.
İHTİYAR' Alıntı:Helal olsun size helal olsun, Bu başlığın bağzen 2 gün mesajsız kaldığı oldu.oh be hareket güzel şey yahu.