[Bursa - MT]

Berkut mis gibi ayı gibi motorun var olm satma yakıt için satıyorsan. Ha kross yapacağım ondan satıyorum dersen ok. CRF250 de alsan V-Strom'u özlersin bence :)

Berkut mis gibi ayı gibi motorun var olm satma yakıt için satıyorsan. Ha kross yapacağım ondan satıyorum dersen ok. CRF250 de alsan V-Strom'u özlersin bence :)
Yok Ahmet tamamen benzin değil , okul masrafları vs derken para lazım .

Ya aslında okadar seviyorumki motorumu. O ayı gibi oluşu o benzini içişi :mrgreen:

İlerde alırım tekrar İnşallah :)

sen koy sahibindene berkut sende şans var ertesi güne satarsın
sıfır değilde sağlam bi ikinci el cross buldukmu tadından yenmez uludağa kendi yolundan cıkarsın :D

Motorumun farı hiç düzgün aydınlatmıyor. Uzun/kısa kullanamıyorum sürekli uzunlarla geziyorum ve onlarda uzağı değil önümü azıcık aydınlatıyor. Karanlık yollarda sürüş ise tam bi çile. Nereye gitmemi ne yapmamı önerirsiniz far değişimi için? Sorunumu çözmeme yardımcı olabilirseniz çok memnum olurum.

Motorumun farı hiç düzgün aydınlatmıyor. Uzun/kısa kullanamıyorum sürekli uzunlarla geziyorum ve onlarda uzağı değil önümü azıcık aydınlatıyor. Karanlık yollarda sürüş ise tam bi çile. Nereye gitmemi ne yapmamı önerirsiniz far değişimi için? Sorunumu çözmeme yardımcı olabilirseniz çok memnum olurum.

hocam büyük ihtimal sorun farınızda değil farın arkasındaki kablolar oksitlenmiştir yahut akü yahut akü kabloları bir bakın isterseniz
şayet öyle ise spreyle bir deneyin olumlu sonuç veriyorsa sadece kablo ile çok daha uyguna halledebilirsiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün geçit- özdilek'in üstündeki çevre yolunda tırın lastik patlayıp parçalanarak yola dağılmıştı. Viraj dönüşü gerçekleşip tam viraj çıkışına dağılmış tekerlek. Ben de viraj çıkışı bir anda önümde lastik parçalarını görünce az daha g... geliyordum. Zaten parçaları farkettiğim an tırın şoförü de araçtan yeni iniyordu. Çok yeni gerçekleşmişti olay.

Arkadaş tır ve kamyon sollarken zaten insan bi tırsıyor. Şimdi bunların lastik mastik patlarsa diye hepten tırstırdı beni

Son düzenleme:
Hocam bir elektrik dükkanıdan da alabilirsiniz ürün adını bende bilmiyorum
Oksit çözücü isteyin verirler önceki motosikletimde o şekilde halletmiştim problemi

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:40 ----------

bune yahu bursa mt nereye kaçtınız kimseler yazmıyor

ake

nilüfer den garaja gelirken kent meydanı bağlantı yolunda sağda biyer var. büyük bi dükkan çakar filan satıyor. motorada takarlarmı bilmiyorum. yolunuz düşerse bi sorun isterseniz.

Herkze Merhaba ^^
Ninja 250R motorumun lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum.Hangi markanın hangi moedelini önerirsiniz?Fazla uçuk fiyatlara kaçmadan :)) nerden alabilirim ve beraberinde takacak bi usta gerek tabi.

ake

Gazcilarda tekyildiz motor var. Bir cok markanin lastik bayiisi kendileri. Montajda yapiyorlar. Esnafliklari iyidir.
Ayrica internetten motolastik.com dan satin alabilirsiniz. Hasimiscan caddesinin gokdere tarafinda caminin ordaki lastikci motosikletlere montaj yapiyor.

Lastik almak istiyorsanız kesinlikle motolastik.com'dan alacaksınız hocam. Lastikleri de Can Ceylan'da ya da Kocaman Motor'da taktırabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar