seflek' Alıntı:valla bana da görgüsüzlük gibi geldi baştan. sonra bir baktım şöyle, çok yakıştı be! kıyamadım silmeye. :queen:
BU ARADA ŞİMDİ DE ŞU İHTİYARA GICIK OLDUM YAA! GÖRDÜNÜZ MÜ ADAMIN RESMİNİ? BENDEN BİLE GENÇ DURUYO! 64'LÜ DEDİĞİN KULAĞI ZAYIF İŞİTEN, GÖZLERİNİ KISARAK UZAĞA BAKABİLEN BİŞİDİR. YOK MU LAN ŞÖYLE METİN GİBİ 90'INDA GÖSTEREN YAŞITLARIM?
abilerim, ablalarım,
ctsi sabah 06:30'dan itibaren balıktayım. katılamayacağımı baştan bildiriyor, sonradan kıvıran arkadaşlara gönderme yapıyorum.
inşallah sonraki bir toplantıda ben de tanışırım sizlerle.
mazeretimin kabulü ile tanışma tertibinin talikini saygı ile arz ve talep ederim. :bounce:
volkanbaykoz' Alıntı:abi anlayamadım ben cuma saat 19:00 dan sonra nalbantoğlunda güney cafe nin önünde olucam kırmızı zat üzerinde siyah sticerlar var.
davulcu' Alıntı:selam bursalı motor dostları . ben mersin mt den davulcu. haftasonu bir nikah için karacabey de olacagım.yenişehir de motofest 06 varmış dediğinize gore.Hala acık mı? nasıl bulabilirim orayı?bilgilendirirseniz sevinirim.
freeman' Alıntı:bak emrecim şimdi şöyle sabah nöbetten çıkıcam eve gidicem
ordan sürücü kursuna gidip sınava giriceğim motorla biraz görüşecem
sonra boşum.şu ön far olayını hallederiz yoksa gece körü olcam.
cem abi levent abi metin abi gibi sevgili büyüklerimiz bizimle takılamazlar herhalde güçleri yetmeyebilir
tabi bu plan gece nöbette gelen hastaların geliş saat ve şikayetlerine göre değişebilir ona göre sonra sattı demeyin.burda hizmet veriyoruz di mi yani
bu arada davulcu kardeşim 29 temmuz yenişehir havaalanında motorfest var.
eğer yenişehir i bulursan havaalnın rahat rahat bulursun.
lakin anladığım kadarıyla karacabey de olacaksın yani tam ters yönde.
emre bizde eylül deki yalavo da olacak olan a gidelim ehliyetimiz olcak anca o zaman.aslında bunada gidilebilir arabayla ama olayın felsfesine biraz ters kaçarız di mi otofest değil ki
emre bahsettiği koltuk modifeyeli raptor forumun neresinde