volkanbaykoz' Alıntı:
selam arkadaşlar bende yıldırımda böyle bir linki açan arkadaşa teşekkür baştan.ve herkese selamın aleyküm bende burdayım bundan sonra.BU ARADA ESKİ YALOVA YOLUDA HAFTANIN 4-5 GÜNÜ BAĞLI DİKKAT AMAN MOOTORLAR GİTMESİN.
bu arada ben resim eklemek istiyorum ama bi beceremedim şu nick in oraya resim eklemeyi hallah hallah.
ya benim yazılarım neden gözükmüyorrr.BU ARADA BATUHAN 35 kardeş benim msn yi kaydet paslaşalım.okey
[email protected]
VOLKAN, HALA SENDEN RESİM BEKLİYORUZ. ÖĞRENEMEDİN Mİ?
viper_1' Alıntı:
bilmukabele, bizden daha büyük edit sana kardeş!
minardi' Alıntı:
BURSALI arkadaşlar neler yapıyorlar gezileriniz hangi yönde YALOVA ya da bekleriz. :bounce: :bounce: :bounce:
minardi kardeş, avatardaki alet senin mi? ne gadder güzel yav!
sırf bunun için yalovaya gelip görürüz yaaa!:cat:
serhatalp' Alıntı:
merhaba arkadaslar.. gezilere katilmak isterim haberlesirsek sevinirim... isik ve sevgiyle kalin
serhat, daha önce kendini tanıtmış mıydın? yaşlı olduğum için unutmuş olabilirim. hatırlatırsan sevinirim.
valla öyle uzun uzadıya geziler yerine, kısa ama muhabbeti bol günler düzenliyoruz sanırım. (hep öyle oldu)

seninle tanışmayı da çok isteriz. telefonunu da yazarsan...
suspectbiker' Alıntı:
selam arkadaşlar
uzun bi aradan sonra mt ye devam ediyorum
msn im hacklendiğinden dolayı
şifremi bulamıyordum ama o olay da halloldu
geçen cumartesi ist li arkadaşlarla iznikte buluştuk ve güzel bir kamp ortamı paylaştık resimleriş eklemeleri ile link vereceğim bundan sonra
her hafta sonuna bi organizasyon duyuralım mı miilllet
resimleri bekliyoruz kardeş....
Mangal' Alıntı:
Günaydın ve hayırlı haftalar arkadaşlar,
İnşallah, bereketli, sağlık ve huzur dolu hafta(lar) geçiririz...
ulan mangal, senin haftan hayırlı olmayacak da kimin hayırlı olacak?
2 meslek grubu var yattığı yerden para kazanan; bir seninki, diğerini arkadaşlar anladı...:queen:
gumusarda' Alıntı:
herkese merhaba.. avşadan da kucak dolusu uskumrular.. şey pardon. sevgiler diycektim..
acayip balık var da karıştırıyorum durmadan.. epeyden beri sizden uzak kaldım ama yakında dönücem inşallah.. her şeyin fazlası zarar tabi.. günde 50 tane uskumru beni bozar.. deniz kurudu..

motoru satmadım ama niyetindeyim hala.. 6.500 istiyorum,ilgili arkadaşlara da duyrulur..
saygılar, en kısa zaman da görüşmek üzere..:bounce:
yaaa bu arda'yı sevmiştim önceleri. lakin şimdi tilt oluyorum herife, çok itici geliyor. mangal bir, bu iki.
(sanırım bu arkadaşın deniz, kum, güneş, balık ve rakı ortamında oluşu biraz kıskandırdı beni)

iyi eğlenceler güzel kardeşim! (ayık gezersen yazık sana!) :queen:
fuser' Alıntı:
Herkese merhabalar aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Cumartesi Cem abiyle birlikteydik arabasını hayırladık VOLVO da baya güzelmiş hani. Motor almamasına şaşmamak lazım. Gerçi mangal abi yaşlandı diyo ama olsun. Trilye kumyaka falan tekne ile epey gezdik marmaranın balık stoklarını erittik
Neyse gelemeyenler çok şey kaçırdı ama tekrarını yapabiliriz.
Herkese iyi günler ve güzel bir hafta diliyorum...
emreciğim sen de genetik bir balıkçılık yeteneği var. o neydi öyle kardeş? senin çaparinden balık toplamaya yetişemedim yahu!
(bu arada annemin kulakları çok çınlıyor o günden beri. çapa ve oltalarımızla ağını parçaladığımız balıkçı olabilir mi diyorum. sizin anneleriniz ne alemde?) :queen:
İHTİYAR' Alıntı:
ihtiyar nasıl oldun sahi? tamamen iyileşmişsindir herhalde? bir an önce tanışma tertip edelim.