[Bursa - MT]

21-09-2014 Pazar İznik'e piknikli gezi düzenliyoruz tüm site davetlidir...
GEZİMİZİN SON ŞEKİLLENMİŞ HALİ:

Buluşma Hareket Noktası Geçit Özdilek kafeteryası saat 12:00
İlk Mola Yeri:Umurbey Çay Molası
2. Mola :Sölöz Köyü Pide cantık çerez içecek paket yaptırımı çay molası...
3. Mola İznik Yolu üzeri Göl kenarında pas pas ve pikelerimiz üzerinde yayılarak aldıklarımızı itina ile tüketme...(mangal cızbız olayına çok üşendik ve yemedi...:)
4. Abdülvehhap Hz. Çay Molası ile İznik'e Şöyle bir tepeden bakma
5.İznik Merkez'de 45 Dk. dileyen dilediği yere dağınık mola
6.Dönüşe yolu ile Atatepe Sosyal tesislerinde Gemlik tepeden manzaralı çay molası...:cat:

1-Memduh
2-Nevin Hoca+1
3-osman Şengün
4-İsmail Torun
5-Aziz (sonradan )
6-Bülent Can
7-Oğuz (Belki)
8-Halil Demirel
9- Emrah (Dört teker)
10-

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------

BURSA-UMURBEY-İZNİK-ORHANGAZİ-GEMLİK-BURSA TOPLAM 165 KM....

Arkadaşlar motosikletimi kapı önünde evden su taşıyarak sünger yardımı ile arap sabunu kullanarak yıkıyorum fakat çok zamanımı alıyor malum artık yağmurlar da yavaş yavaş geliyor 2km gitdsek bile çamur oluyor motor. Sürekli bu şekilde yıkamak biraz zor benim için. sizin tavsiye edebileceğiniz bi benzinlik var mı şöyle uygun fiyata köpüklü yikayabilecegim?? Yoksa hepsi aynı mıdır??

Bursa Beşevler Duman Petrol'de yıkıyorum ben motosikletimi. Basınçlı Su 1 TL Köpük 1 TL :) Tavsiye ederim kendin kullanıyorsun makinayı suyu köpüğü rahat oluyor

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Arkadaşlar motosikletimi kapı önünde evden su taşıyarak sünger yardımı ile arap sabunu kullanarak yıkıyorum fakat çok zamanımı alıyor malum artık yağmurlar da yavaş yavaş geliyor 2km gitdsek bile çamur oluyor motor. Sürekli bu şekilde yıkamak biraz zor benim için. sizin tavsiye edebileceğiniz bi benzinlik var mı şöyle uygun fiyata köpüklü yikayabilecegim?? Yoksa hepsi aynı mıdır??

ben çamur içinde olmadığı sürece yıkamıyorum önce ıslak bir bezle silip daha sonra cilalıyorum yağlanması gereken yerleride yağlıyorum yılda 1 kere yıkamışlığım vardır belki..

Anıta yakın bir yerdi manzaralı.Memduh u arayıp bizimle bağlantı kurabilirsiniz o sırada tel: 05323924274

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Nevin hocam ben katılamıyorum malesef. büyük ihtimal sezonun son gezisini kaçırıyorum hava bir daha açık olmaz :) herkez bol bol eğlensin :mrgreen:

Tmm telf. Kaydettim

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

Arkadaslar kusura bakmayin size karilamicaz..AcaRl longozlarina gitme gezi Plani iptal edilmisti size katilicaktik yalniz simde telefon geldi gezi tekrardam duzenlenmis oraya gidicez . Umarim taboos anlasilmaz . Keyifli surusler diliyorum

2 Kişi kazalı motor kullanamıyor,1 kişi düğünde bazıları işte,bazıları çocuk eş gezdirmede az motor bir güzel yol yapıp geliriz bizde sıkıntı yok... :cat:

2 Kişi kazalı motor kullanamıyor,1 kişi düğünde bazıları işte,bazıları çocuk eş gezdirmede az motor bir güzel yol yapıp geliriz bizde sıkıntı yok... :cat:

Hocam neydi misyonumuz, az olsun daim olsun. İş iş iş napayım. Para lazım. Ama az kaldı bayramdan sonra bir rota var kafamda. orhaneli yolundan kemalpaşaya rota var bitane oraya yol alıcaz. Ormanın içinden sonbaharın nefis güzelliğini tadarak suuçtuya varıcaz. Söz.

Hocam neydi misyonumuz, az olsun daim olsun. İş iş iş napayım. Para lazım. Ama az kaldı bayramdan sonra bir rota var kafamda. orhaneli yolundan kemalpaşaya rota var bitane oraya yol alıcaz. Ormanın içinden sonbaharın nefis güzelliğini tadarak suuçtuya varıcaz. Söz.

İnşallah bahsettiğiniz zamana kadar eski sağlığıma kavuşurum ve müsait olurumda bende gelirim.Şimdiden heyecan sardı doğrusu Coşkun hocam.

Bu gün, kuş tüyü kadar hafif, yolda bir pedal çevirmeyle 100m giden bir topcase fiyatına veya bir kask fiyatına aldığım komple alüminyum ve shimano vites fren falan filen oluşan bisikletimle pazar geziasinden bir kare.

Bugün Alper ile barajın ilerisine gidelim dedik.
Acayip bir yağmur bastırdı.
Alper in cbr ındaki orjinal lastikler yüzüden , kaza geçirdi.

Son düzenleme:
Bugün Alper ile barajın ilerisine gidelim dedik.
Acayip bir yağmur bastırdı.
Alper in cbr ındaki orjinal lastikler yüzüden , kaza geçirdi.

[url]http://i.hizliresim.com/OdZEGn.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/78bA4Y.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/Lo4QLo.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/rdVE7m.jpg[/url]

Bu lastiklerle olacak iş değil yağmurda sürmek. Allaha şükür ucuz atlattım. Karşıdan araba gelse bitmiştim.

Bu arada Berkutla gezimizin linki;

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/136794-sehirden-biraz-uzaklasmak-v-strom-650-ve-cbr-125-r-bol-bol-resim.html#post3446819

Alper çok geçmiş olsun sende veya motorda ciddi bi sorun yoktur inşallah?? aman yağmurlu havada ıslak zeminde tempoyu düşük tutmak lazım çok geçmiş olsun tekrardan hiç bir şey olmasa bile korkusu yeter :(

Alper çok geçmiş olsun sende veya motorda ciddi bi sorun yoktur inşallah?? aman yağmurlu havada ıslak zeminde tempoyu düşük tutmak lazım çok geçmiş olsun tekrardan hiç bir şey olmasa bile korkusu yeter :(

yok sadece ayna gitti ve vites tapuzu yamuldu biraz (aslında tam ayagıma oturdu şimdi daha iyi oldu :p ) bende hiçbirşey yok

Geçmiş olsun kardeş...

Harika Bir-Umurbey-İznik-Orhangazi-Atatepe Gemlik Gezisi...Harika vakit geçirdik yine acayip eğlendik Gülmekten Öldük,Ölmekten Güldük,katılan tüm dostlara teşekkürler iyiki varsınız...

Çok geçmiş olsun.
Berkut bu aralar seninle yola çıkan Sakata geliyor.
Bu sebeple çok dikkat etmek lazım:)

Abi bunu bende düşündüm.
Bende var herhalde sorun :)
Ama en azından grup sürüşün avantajıda kötü durumdayken tek kalmamak. :)

Bir süre tek geziyim ben en iyisi :)
Zamanında zakirle gezerkende Zakir kaza yapmıştı.
Tüm mt yi sırayla elden geçiriyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar