[Bursa - MT]

:bounce:Gerçekten hoşsohbet,dolu doluve motor muhabbetinin dibine vurulduğu bir geceydi katılan arkadaşlara çok teşekkürler,kaçıranlar ise çok şey kaybetti demedi demeyin...:bounce:

Şimdi haftaya Kapıdağ kalmalı Cumartesi-Pazar çadırlı tulumlu kamp aktivitemiz var...

Dün akşam hatta gece benim içinde çok güzeldi.
Katılan ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkürler.Bir aksilik olmazsa biraz sonra Burgaz tarafına bir arkadaşla denize gideceğiz.Yağmur yağarsa da ayrı bir tat olur.Gelen olursa bekleriz.:)

arkadaşların yarın 4 motor gemlik,armutlu,çınarcık rotasını dolaşacaz tabi şortlarımızıda yanımıza alıp kendimizi serin sulara atıcaz gelmek isteyen varsa yarın saat 12:00 de yalovayolu özdilek in karşısında bulusacaz bılgınıze saat konusunda değişiklik olabilir sabah kesın saat verılecek
rota yaklaşık 200 km bılgınıze.

Merhaba arkadaşlar.
Bursa'dan 2011 model honda cbf150 motosikletim satlıklır. Orjinal.
Ilan no: 174067167

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşların yarın 4 motor gemlik,armutlu,çınarcık rotasını dolaşacaz tabi şortlarımızıda yanımıza alıp kendimizi serin sulara atıcaz gelmek isteyen varsa yarın saat 12:00 de yalovayolu özdilek in karşısında bulusacaz bılgınıze saat konusunda değişiklik olabilir sabah kesın saat verılecek
rota yaklaşık 200 km bılgınıze.

Hocam kusura bakmayın ben gelemedim çok istiyordum gelmek ama sistemde sorun çıkınca düzeltmek için katılamadım size ama bir dahakine mutlaka gelicem.

-KAPIDAĞ YARIMADASI MANASTIR KOYU KAMPI-
9-10 Agustos'ta planladıgımız gezimize tüm mt davetlidir. Gezi cumartesi sababahı saat 07:00 de ilk toplanma yeri olan kent meydanından start alıcaktır. İkinci toplanma yerimiz olan İzmir yolu Köfteci Yusuf' a 07:15' te ücüncü ve son toplanma yerimiz olan İzmir yolu Mintex' e de 07:40 ta varmış olucaz. Mintex Opet' te yakıt molası verilip Bandırma Erdek yol ayrımındaki Opet' e kadar molasız teker dönecek. Tekrar yakıt ve ihtiyaç molası verilip kampta ihtiyacımız olan erzakların temini için Erdek girişi Migroos'a uğrayacağız. Erzak ve ihtiyaç temininden sonra son durağımız olan manastır koyu' na yolalıcaz. Çadırlar kurulup.... gerisini eğlenceye bırakıcaz.
Dönüş ise Cumhurbaşkanlıgı seçimi dolayısıyla oy kullanacaklara pazar saat 12:00 da yapılacak. Doganın büyüsüne kapılıp geç çıkmak isteyenlere ise 18:00 Bursa' ya dönüş.
Evden çıkmadan alınacaklar. Çadır, el feneri, mat, pompa, motosiklet ve kendimiz. Gece sıcaklık ortalama 18 derece. Gündüz 32. Rüzgar şiddeti saatte 16 km. Yani çadırları yanlatabilir. Bunun için sağlam ip almanızı öneririm. Akşam saatlerinde rüzgar etkisini kaybediyor.
Gelelim kurallara.
Yol uzun olacağından motosikletlerin bakımları yapılmış olması çok önemlidir. Önceki gezilerde olduğu gibi 80 - 90 km hıza ulasan tüm iki teker motosikletler gezimize katılabilir. Yol sürüş kurallarımız Mintex' te eğitmenimiz Nevin hoca tarafından hatırlatılacak. Rotanın 8 km si kırık ve mıcırlı yol. Bilginiz olsun. Hatırladığım bu kadar.
Güzel ve çok eğlenceli bir gezi olucak demedi demeyin. Listeyi yapalım.
1- kaptan Coşkun +1
2- n-tunçak
3- memduh
4- Taygun
5- özcan( Tofaş) belki
6- Oguzhan( tofas)
7-

-KAPIDAĞ YARIMADASI MANASTIR KOYU KAMPI-
Tüm Mt davetlidir.
Gezi Tarihi:09-08-2014 Cumartesi sababahı
Buluşma Saat ve noktaları 1. Buluşma Noktası 07:00 Kent Meydanı start
2. Buluşma Noktası 07:15 İzmir Yolu Köfteci Yusuf
3. Buluşma Noktası 07:40 İzmir Yolu Mintex
Mola Yerleri Bandırma Erdek yol ayrımındaki Opet' ilk Mola Yeri. Tekrar yakıt ve ihtiyaç molası verilip kampta ihtiyacımız olan erzakların temini için Erdek girişi Migroos'a uğrayacağız. Erzak ve ihtiyaç temininden sonra son durağımız olan manastır koyu' na yol alıcaz. Çadırlar kurulup.... gerisini eğlenceye bırakıcaz.

Dönüş : Cumhurbaşkanlıgı seçimi dolayısıyla oy kullanım durumlarına göre pazar saat 12:00 da yapılacak. Doganın büyüsüne kapılıp geç çıkmak isteyenlere ise 18:00 Bursa' ya dönüş.

Dip Not:Evden çıkmadan alınacaklar. Çadır, el feneri, mat, pompa,Yeme İçme için Kupa,Kaşık,çatal,bıçak,Tabak,Şarj aleti,motosiklet ve kendimiz,ruhumuz vs :).
Gece sıcaklık ortalama 18 derece. Gündüz 32. Rüzgar şiddeti saatte 16 km. Yani çadırları yanlatabilir. Bunun için sağlam ip almanızı öneririm. Akşam saatlerinde rüzgar etkisini kaybediyor.
Gelelim kurallara.
Yol uzun olacağından motosikletlerin bakımları yapılmış olması çok önemlidir. Önceki gezilerde olduğu gibi 80 - 90 km hıza ulasan tüm iki teker motosikletler gezimize katılabilir. Yol sürüş kurallarımız Mintex' te eğitmenimiz Nevin hoca tarafından hatırlatılacak. Rotanın 8 km si kırık ve mıcırlı yol. Bilginiz olsun.

1- Kaptan Coşkun +1
2- n-tunçak +1
3- Memduh
4- Taygun
5- Özcan( Tofaş) belki
6- Oguzhan( tofas)
7- Sinan Yahşi+1
8-

KAPIDAĞ YARIMADASI MANASTIR KOYU KAMPI-
Tüm Mt davetlidir.
Mola Yerleri Bandırma Erdek yol ayrımındaki Opet' ilk Mola Yeri. Tekrar yakıt ve ihtiyaç molası verilip kampta ihtiyacımız olan erzakların temini için Erdek girişi Migroos'a uğrayacağız. Erzak ve ihtiyaç temininden sonra son durağımız olan manastır koyu' na yol alıcaz. Çadırlar kurulup.... gerisini eğlenceye bırakıcaz.

Dönüş : Cumhurbaşkanlıgı seçimi dolayısıyla oy kullanım durumlarına göre pazar saat 12:00 da yapılacak. Doganın büyüsüne kapılıp geç çıkmak isteyenlere ise 18:00 Bursa' ya dönüş.

Dip Not:Evden çıkmadan alınacaklar. Çadır, el feneri, mat, pompa,Yeme İçme için Kupa,Kaşık,çatal,bıçak,Tabak,Şarj aleti,motosiklet ve kendimiz,ruhumuz vs :).
Gece sıcaklık ortalama 18 derece. Gündüz 32. Rüzgar şiddeti saatte 16 km. Yani çadırları yanlatabilir. Bunun için sağlam ip almanızı öneririm. Akşam saatlerinde rüzgar etkisini kaybediyor.
Gelelim kurallara.
Yol uzun olacağından motosikletlerin bakımları yapılmış olması çok önemlidir. Önceki gezilerde olduğu gibi 80 - 90 km hıza ulasan tüm iki teker motosikletler gezimize katılabilir. Yol sürüş kurallarımız Mintex' te eğitmenimiz Nevin hoca tarafından hatırlatılacak. Rotanın 8 km si kırık ve mıcırlı yol. Bilginiz olsun.
[/B]
1- Kaptan Coşkun +1
2- n-tunçak +1
3- Memduh
4- Taygun
5- Özcan( Tofaş) belki
6- Oguzhan( tofas)
7- Sinan Yahşi+1
8- emrah gümüs+1

iyi akşamlar herkese........ :) bursada bu akşam dürüm yemeğe kokoreçte olabilir tavsiye edecek arkadaş olabilecek var mi??? yada önerebileceğiniz şurada kesin yemelisin dediğiniz yerleri alabilirmiyim

Motosikleti
Hero X Pulse 200
iyi akşamlar herkese........ :) bursada bu akşam dürüm yemeğe kokoreçte olabilir tavsiye edecek arkadaş olabilecek var mi??? yada önerebileceğiniz şurada kesin yemelisin dediğiniz yerleri alabilirmiyim

bu akşam geçmiş artık ama aklında olsun çekirgeden yukarı çıkarken kervansaray otelin karşısında küçük bir dükkan var.
ama ben hep mudanyaya giderim kokoreç yemeye :)

Pa<zar günü yaptığımız armutluı,çınarcık,yalova gezımizden birkac resim. :)
d4XBoZ.jpg
[/url][/IMG]
X2d6yo.jpg
[/url][/IMG]
AZ3zE7.jpg
[/url][/IMG]
0byz8D.jpg
[/url][/IMG]
4Y0zD0.jpg
[/url][/IMG]
Q1Q2JA.jpg
[/url][/IMG]
bQy6jY.jpg
[/url][/IMG]
OJEDk0.jpg
[/url][/IMG]
Jd3DXq.jpg
[/url][
5pYy4M.jpg
[/url][/IMG]
M9kDX6.jpg
[/url][/IMG]

Yinemi yaw hani iptaldi bu cezalar. Ne oldu şimdi. Ula benim topcaseye bakmazlar inşallah. Ohaaaa diye polisin sesini duyar gibiyim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçen sefer kaçırmıştım gelicem demiştim gelemedim işlerden dolayı bu sefer gelmek isterim ama çadır falan yok bende :)
Nerden temin edebiliriz hızlı şekilde.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-3-mevsim-2-kisilik-cadir-158473178/detay

bu ilandaki çadır işini görebilir :)

Geçen sefer kaçırmıştım gelicem demiştim gelemedim işlerden dolayı bu sefer gelmek isterim ama çadır falan yok bende :)
Nerden temin edebiliriz hızlı şekilde.

KAPIDAĞ YARIMADASI MANASTIR KOYU KAMPI-
Tüm Mt davetlidir.

Dip Not:Evden çıkmadan alınacaklar. Çadır, el feneri, mat, pompa,Yeme İçme için Kupa,Kaşık,çatal,bıçak,Tabak,Şarj aleti,motosiklet ve kendimiz,ruhumuz vs .
Gelelim kurallara.
[/B]
1- Kaptan Coşkun +1
2- n-tunçak +1
3- Memduh
4- Taygun
5- Özcan( Tofaş) belki
6- Oguzhan( tofas)
7- Sinan Yahşi+1
8- emrah gümüs+1
9- Mutlu Tulu
10-Exitinfg(Bende çadır var yrn bana ulaşmaya çalış memduhlardan kardeş)
11-Bülent can
12-

Yok abi yaziyorlar bugun aman dikkat hele sende lpg var polis tutuklamaya kadar gider :p

Cezayı nerede yazıyorlar?Kesin şahit oldunuz mu ceza yazılmasına.Geçenlerde bir arkadaş Mudanya trafik şubeye sormuş ve ceza yok demişlerdi.Yanlış anlamayın ama bende topcase ile geziyorum.Kesinliğe göre tedbir alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar