Az ileride araba vardı ama o çıkarıcak şekilde park etmiştim.Yani benim motoru öne doğru götürürse hiç çıkamazdı yerinden.Bİlmiyorum ne olduysa artık.yanlış parketmiş olmayasın emre. belki biri arabasını cıkaramadı senın motoru ılerı aldı hemen aklına kötü getirme![]()
start moto kültür park karşısıBursada ls2 vizörü satan yer var mı?
Buğün her zamanki gibi okula gittim motorumu her zaman koyduğum yere koydum.Okulun karşısındaki hastane bahçesine.
Öğlen motorun başına gittimde Orta ayaklıktan indirilmiş ve biraz ileri götürülüp yan ayaklıkta bırakılmış şekilde buldum motoru.Motoru etrafına iyice baktım Düşürme falan varmı diye hiçbir düşürme falan yok.Kilit olarak sadece direksiyon kilitli idi.Sanırım motoru götürmeye veya araça yüklemeye çalışmışlar yerde bi araç lastiği kayma izi var.Allaha şükür motoru götürmemişler.Tırstım he.
Arkadaslar geziler düzenliyorsunuz imreniyorum sizegrupların motorları gayet iyi bende katılmak isterim ama ybr125 size yetisebilirmiyim bilmem.bu arada grubunuzda ybr siyle gezilere katılan arkadaslar varmı?
Arkadaslar güzel geziler düzenliyorsunuz imreniyorum sizegrupların motorları gayet iyi bende katılmak isterim ama ybr125 size yetisebilirmiyim bilmem.bu arada grubunuzda ybr siyle gezilere katılan arkadaslar varmı?
Ben media markt tan oregon atc9k almıştım 200 liraya şimdi fiyatını 600 e çıkarmışlar o zaman burada yazmıştım keşke alsaydınız, çekim kalitesi go pro ile aynı.Arkadaslar güzel geziler düzenliyorsunuz imreniyorum sizegrupların motorları gayet iyi bende katılmak isterim ama ybr125 size yetisebilirmiyim bilmem.bu arada grubunuzda ybr siyle gezilere katılan arkadaslar varmı?
emre geçmiş olsun hemen ön diske çift disk kilidi bir tane halat kilit bir tanede imolu alarm tak sana max. 200 250 tlye patlar kilitler masterlock gibi orta kalite olursa
Şimdilik berkut'un kullandığı alarmdan aldık internetten.Ben alınca arkadaş 2 adet söle bende alıcam dedi![]()
Bu aldığımız ve berkut'ta bulunan alarm kablosuz alarmlardan pil ile çalışıyor.alarm iyidir yanlız iki hafta kullanma motorun aküsünü yer haberin olsunkilitleride unutma tek başına alarm bile yetersiz kalıyor