[Bursa - MT]

yanlış parketmiş olmayasın emre. belki biri arabasını cıkaramadı senın motoru ılerı aldı hemen aklına kötü getirme :)

yanlış parketmiş olmayasın emre. belki biri arabasını cıkaramadı senın motoru ılerı aldı hemen aklına kötü getirme :)
Az ileride araba vardı ama o çıkarıcak şekilde park etmiştim.Yani benim motoru öne doğru götürürse hiç çıkamazdı yerinden.Bİlmiyorum ne olduysa artık.

bencede tolga abinin dediği gibi olmuştur. bikere bende motorun yanına gittiğimde motorumu yana çekip araya araba sokulmuş olarak bulmuştum.

Dersanedeki hocanın cup motorunu çalmışlar dersane önünden samanlıda bulunmuş motoru. :)

emre geçmiş olsun ben de tolga nın dediği gibi düşünüyorum muhtemelen araba yanaştırmak için falan yerınden hareket ettirmişlerdir ama için rahat etsin istiyosan oralarda bı direğe falan kitle derim.

Küçük sanayide Kocaman motorda olması gerekiyor.
İsterseniz telefon açıp sorun net olsun bilgi.

Buğün her zamanki gibi okula gittim motorumu her zaman koyduğum yere koydum.Okulun karşısındaki hastane bahçesine.
Öğlen motorun başına gittimde Orta ayaklıktan indirilmiş ve biraz ileri götürülüp yan ayaklıkta bırakılmış şekilde buldum motoru.Motoru etrafına iyice baktım Düşürme falan varmı diye hiçbir düşürme falan yok.Kilit olarak sadece direksiyon kilitli idi.Sanırım motoru götürmeye veya araça yüklemeye çalışmışlar yerde bi araç lastiği kayma izi var.Allaha şükür motoru götürmemişler.Tırstım he.

emre geçmiş olsun hemen ön diske çift disk kilidi bir tane halat kilit bir tanede imolu alarm tak sana max. 200 250 tlye patlar kilitler masterlock gibi orta kalite olursa

Arkadaslar güzel geziler düzenliyorsunuz imreniyorum size:)grupların motorları gayet iyi bende katılmak isterim ama ybr125 size yetisebilirmiyim bilmem.bu arada grubunuzda ybr siyle gezilere katılan arkadaslar varmı?

Arkadaslar geziler düzenliyorsunuz imreniyorum size:)grupların motorları gayet iyi bende katılmak isterim ama ybr125 size yetisebilirmiyim bilmem.bu arada grubunuzda ybr siyle gezilere katılan arkadaslar varmı?

Geçen sene bende ybr ile katıldım tek sıkıntı biraz yorucu geçmesi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------

Bu arada bende action camera almaya karar verdim sj1000 veya gopro hero3 alacağım

ake

yunus sj1000 iyidir. gopro ya okadar para verme. ben sj1000 siparişi verdim 15-20 gün oldu. haftaya filan gelir herhalde. arkadaşlara aldım. kendime daha sonra alıcam ama incelemek istersen gelip bakarsın. incelemeleri çok iyi. pişman olacağını sanmıyorum.

Arkadaslar güzel geziler düzenliyorsunuz imreniyorum size:)grupların motorları gayet iyi bende katılmak isterim ama ybr125 size yetisebilirmiyim bilmem.bu arada grubunuzda ybr siyle gezilere katılan arkadaslar varmı?

Scooterden vitesliye geçtiğim için ben babamın ybr si ile geziyorum sıkıntı olmaz,hatta gezi oldukça yavaştı bence...;)

Ali Cem senin dediğin dağılma olayıda inanki dağıılma falan değildi bence en toplu geziydi bu...:)

Ben media markt tan oregon atc9k almıştım 200 liraya şimdi fiyatını 600 e çıkarmışlar o zaman burada yazmıştım keşke alsaydınız, çekim kalitesi go pro ile aynı.

emre geçmiş olsun hemen ön diske çift disk kilidi bir tane halat kilit bir tanede imolu alarm tak sana max. 200 250 tlye patlar kilitler masterlock gibi orta kalite olursa

Şimdilik berkut'un kullandığı alarmdan aldık internetten.Ben alınca arkadaş 2 adet söle bende alıcam dedi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar