süpriiiz bende gelemmi
Ben gelmiyorum silin ismimi![]()
motoru mu aldım. cumartesi geziye yetişmeyecek artık zakirin arkasında gelirim. salı yada çarşamba zakirle motoru almaya gidicez. hadi hayırlısı.![]()
Hadi hayırlı olsun. Cumartesi atla zakirin arkasına madem![]()
Hadi hayırlı olsun. Cumartesi atla zakirin arkasına madem![]()
sağol berkut. artık zakirin arkasında video çeke çeke gidirizotur otur canım sıkılıyor evde bu gezi iyi olur. tvs kullanan bi abi de geliyormuş ona bazı sorularım olucak. haydi yarın görüşürük
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
sağol berkut. artık zakirin arkasında video çeke çeke gidirizotur otur canım sıkılıyor evde bu gezi iyi olur. tvs kullanan bi abi de geliyormuş ona bazı sorularım olucak. haydi yarın görüşürük
![]()
evet doğru söylüyorsun , video çekersek iyi olurhep resim . Videolar daha eğlenceli oluyor sonradan izleyince
![]()
Buluşma yerine gelmiyormusunuz ?Beyler bende geliyorum.İsmim Alper.
Bir aksilik olmazsa Cem ile çevre yolundan fıtı fıtı gelicez.
Yalnız buluşma saat 1deymiş.Çok geç değil mi?
Kentmeydanı çok ters kalıyor.Gölyazıda görüşürüz.Buluşma yerine gelmiyormusunuz ?
gelmek isterdim bende ama ne motorum nede zamanım var malesef çalışıyorumyolda kendinize dikkat edin! çok öküz var piyasada bütün herkese benden hayırlı yolculuklar benim içinde gezin
![]()