Şimdiden yarısı dolmuş.Fuar yaklaştıkça sayı artacaktır.
motormu alıcaksın yoksa motorunumu yaptıracaksın yok eger yaptıracaksan sıkıntı yok eger yenısını alıcaksan korkarım senden basar gecersın yanımızdan![]()
İnşallah gönlündekine kavuşursun Samet.yaptırmayacagım baska almayı düşünüyorum ama oda gitmeyecek türden bir motor keeway superlight 150 düşünüyorum nasipse olur nasip değilse allah bilir![]()
abi ben arkadaşlarada söyleyim kız arkadaşta olabilir sorun olumu acep :queen:
inşallah![]()
ben de büyük ihtimalle zaten kız arkadaşımla gelirim
bütçem çok yok hemde chopper tarzı motorsiklet almayı planlıyorum ama yinede sağolasınSamet bütçen ne kadar benim ybryi 3.600 e bırakırım sana
Dün kent meydanı tarafında tam motora binicem adamı biri geldi satılıkmı motor demeye başladı![]()
Cbf satttım geçe hafta motor arıyorum diyo.Keşke emre senin motoru söleseydim![]()
Dün kent meydanı tarafında tam motora binicem adamı biri geldi satılıkmı motor demeye başladı![]()
Cbf satttım geçe hafta motor arıyorum diyo.Keşke emre senin motoru söleseydim![]()
adaş hemen o adamı bull:
emrenin motoru alırdımda boy sıkıntısından almıyorum ybryi. yoksa emrenin motoru ben alırdım. bide ben kredi kartına alıcam sıkıntı oldu. motor bulamadık en son tvs kararı aldık oda pek boyumuza hitap etmesede ne kadar zakir cross dese de benim tvs gönlüm var![]()