[Bursa - MT]

motormu alıcaksın yoksa motorunumu yaptıracaksın yok eger yaptıracaksan sıkıntı yok eger yenısını alıcaksan korkarım senden basar gecersın yanımızdan :)

yaptırmayacagım baska almayı düşünüyorum ama oda gitmeyecek türden bir motor keeway superlight 150 düşünüyorum nasipse olur nasip değilse allah bilir :)

Dün kent meydanı tarafında tam motora binicem adamı biri geldi satılıkmı motor demeye başladı :)
Cbf satttım geçe hafta motor arıyorum diyo.Keşke emre senin motoru söleseydim :)

emre sen o motoru satmaktan vazgeç bence bukadar şey tesadüf olamaz :cherry::cherry:

Yalnız birlik oldu Emrenin motorunu satmaya çalışıyoruz :queen:

Emre hakikaten ya şanssızlık seni buldu. Ybr nin hemen gitmesi lazımdı oysaki.

Emre yarın öbürgün motoru sattım diye mesaj atsa , en çok biz sevineceğiz galiba :)

emrenin motoru alırdımda boy sıkıntısından almıyorum ybryi. yoksa emrenin motoru ben alırdım. bide ben kredi kartına alıcam sıkıntı oldu. motor bulamadık en son tvs kararı aldık oda pek boyumuza hitap etmesede ne kadar zakir cross dese de benim tvs gönlüm var :):)

emrenin motoru alırdımda boy sıkıntısından almıyorum ybryi. yoksa emrenin motoru ben alırdım. bide ben kredi kartına alıcam sıkıntı oldu. motor bulamadık en son tvs kararı aldık oda pek boyumuza hitap etmesede ne kadar zakir cross dese de benim tvs gönlüm var :):)

Enes boy kaç senin ? Benden uzundun da. Benim 1.85 falan.
Aslında şöyle bir supermoto fena olmaz sana :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar