[Bursa - MT]

bu arada fuar işini ne yapıcaksınız ?

fuar işi benim de kafamı kurcaliyo enaz 350 km yol ve feribot geçişi bide köprü geçişi var eğer gitmeye kalkarsak neredeyse bütün günümüz yollarda geçecek sabah 7 de yola çıksak 8 buçukta topcularda oluruz karşıya geçmemiz 9 buçuk olur ondan sonrada fuar alanına kadarda 1 buçuk saat gider en iyi ihtimal 11 de fuar alanında oluruz en gec14:00 da geri dönüş yoluna çıkmamız lazim. :(

fuar işi benim de kafamı kurcaliyo enaz 350 km yol ve feribot geçişi bide köprü geçişi var eğer gitmeye kalkarsak neredeyse bütün günümüz yollarda geçecek sabah 7 de yola çıksak 8 buçukta topcularda oluruz karşıya geçmemiz 9 buçuk olur ondan sonrada fuar alanına kadarda 1 buçuk saat gider en iyi ihtimal 11 de fuar alanında oluruz en gec14:00 da geri dönüş yoluna çıkmamız lazim. :(

Pek olucak gibi değil. Eğlenceden ziyade eziyete dönüşür.

en güzeli bir gece istanbulda geçirmek. hostel 20 lira taksimin hemen yanında. gayet de keyifli olur aslında

Beyler merhaba Bursa Gemlik Kumla turu yapalım diyorum.İşi olmayan gezmek tanışmak isteyenler buyursun.
Buluşma saati: 13:00
Buluşma tarihi: 02.02.2014
Buluşma günü:pazar
Buluşma yeri: KentMeydanı Kafkas Önü
Plan Bursa start kumla stop Çay bahçesi çay kahve neskafe soda :D saat 4 yada 5 gibi geri yola cıkarız
Gelecekler ben gelicem falan desin yada sırayla isimleri yazın tek başımıza cıkmayalım :D

Beyler merhaba Bursa Gemlik Kumla turu yapalım diyorum.İşi olmayan gezmek tanışmak isteyenler buyursun.
Buluşma saati: 13:00
Buluşma tarihi: 02.02.2014
Buluşma günü:pazar
Buluşma yeri: KentMeydanı Kafkas Önü
Plan Bursa start kumla stop Çay bahçesi çay kahve neskafe soda :D saat 4 yada 5 gibi geri yola cıkarız
Gelecekler ben gelicem falan desin yada sırayla isimleri yazın tek başımıza cıkmayalım :D

:( bugün balıkesirden dönüyorum. Yarın olsaydım gelebilirdim. Neyse artık birdahakine .İyi eğlenceler size.

Fuara gitsek iyi olur aslında.
Mudanyada ki feribotla yeni kapıya geçsek köprüyle falan uğraşmayız.

Geleyim ben :) tlgknbs. 05417296560.yalova yolu otoban girisinden onceki istasyon opet galiba . Oradan devam ederiz.

Son düzenleme:
Aynen rüzgarın az olduğu ve ve herkes gelebilice gün planlayın gezileri ve 2-3 gün önce planlayın. :)

emre egzoz geldıgı zaman görüşelim merak ediyorum performansı :) gerekirse bende takarım benım egzozu biliyorsun patır patır patlıyo polisler yan bakmaya başladı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

yol cokmu yordu seni zayıflamış gibi duruyorsun berkut :)

Balıkesirdeyim şuan :)

Anneannemletin evinde sıcacık oturuyorum
Genel olarak 120 ile gittim. Ara ara 150 gördüm.
Ayaklarım dondu :) onun haricinde sıkıntı olmadı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------

[url]http://i.hizliresim.com/eXdrGR.jpg[/url]

emre egzoz geldıgı zaman görüşelim merak ediyorum performansı :) gerekirse bende takarım benım egzozu biliyorsun patır patır patlıyo polisler yan bakmaya başladı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

Tamam abi takınca buluşuruz :) Bende merak ediyorum.
Benim egzozdada patlamalar var.Orjinal egzoz agzı küçük çok ses çıkarmıyor.Buji ve ateşleme bobin değiştirmeyi düşünüyorum belki yakıtı tam olarak yakar ve patlamalar kesilir.

buji ve ateşleme bobini patlamaları kesmeyebilir ama performans %2 artar diye düşünüyorum :) e egzozunda acılıyor oda biraz performans katabilir acıldıgı ıcın rahatlar motor ama biraz yakıt değişebilir

buji ve ateşleme bobini patlamaları kesmeyebilir ama performans %2 artar diye düşünüyorum :) e egzozunda acılıyor oda biraz performans katabilir acıldıgı ıcın rahatlar motor ama biraz yakıt değişebilir

Patlamaların nedeni bulsam çok iyi olcakta bulamadım bi türlü.Subap ve hava ayarı desem yapılıyor gene aynı.Sanırım motora has bişey bu :)

Tolga abi sorma hiç . Bursaya döndüm biraz önce girebildim eve . Bir rüzgar var anlatamam. Bir sağa bir sola. Hele 150 ye falan çıkarsan tekerlekleri yerden kesicek cinsten sallıyor rüzgar. Bende adam akıllı 110 ortalamayls geldim geri.

Bu arada ben diyete başladım , 6 kilo verdim :) 15 kilo daha vericem :) yeni Berkutu tanıyamayacaksınız :):)

hadi bakalım berkut seni 85 kilo fit bir vücutta görmek istiyoruz :d
bu arada bizde emreyle mudanyaya gittik rüzgar cok yoktu ama yinede inceden hissettirdi dönüşte biraz üşüdük gerisi gayet güzeldi
gitmişken birde kokareç yedik emreye aşık olan kızlarda cabası herkez imza istedi hiç yüz vermedi :)

motormu alıcaksın yoksa motorunumu yaptıracaksın yok eger yaptıracaksan sıkıntı yok eger yenısını alıcaksan korkarım senden basar gecersın yanımızdan :)
forum zaten tırttı abi ama gelecek adamların cogu ya kaza yaptı ya işi çıktı :) fenalardayız bu aralar geri dönücem inşallah nasip olursa :)

Kazadan sonra motoru pek vermemeye başladılar abi o yüzden ben gelemedim :( Zaten o yüzden bayadır foruma yaklaşamıyorum moralim bozuluyor :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar