[Bursa - MT]

Benim motorun egzoz içi dağılmış.Yeni egzoz alıcam önerisi olan varmı.Fiyat uygun.
fastwind200r coşkun abi senin motorda karbon egzoz vardı memnunmusun ondan iş görüyormu.
Emre egzoz dan memnunum. 1 yılı geçti sorun çıkartmadı. Sağlam çıktı. Susturucusuz sesi çok fenaa. Bursa da da var aynından satan.

bu aralar bende kestirmeyi düşünüyorum, yanlış anlaşılmasın eksozu kestirecem...:cherry::cherry:

Abi senin egzoz kaç cm bi ölçe bilirmisin.İlanda büyük tüp yazıyor 39 cm diye öyleyse seninkinden büyük olması gerekiyor.

Benim kısa tüp. 25cm kadar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------

bu aralar bende kestirmeyi düşünüyorum, yanlış anlaşılmasın eksozu kestirecem...:cherry::cherry:
Tam daha erken kestirme büyüsün diyecektim ki, egzoz muş....:queen:

Gazcılarda motorcu var orada satılıyor. İsnini bilmiyorum. Fomara tarafından girince 200 mtileride sağda arada.

Benim kısa tüp. 25cm kadar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------

Tam daha erken kestirme büyüsün diyecektim ki, egzoz muş....:queen:

coşkun sorma bu aralar apaçhe ciler kestiriyoda bende kestirem dedim eksozu:cherry: senın tanıdığın eksozcu varmı?
yapılıcak işlem de bu işaretli yerden kesilecek ve içi boşaltılıcak.
c2e1.jpg

borunun içide böyle
8qlp.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar