herkese iyi sürüşler. daha çok şehir içinde kulanacağım max. 3500 tl ye alabileceğim 250 cc ye kadar cbf 150 tarzında yada chopper tarzında hor kullanılmamış bi motosiklet almayı düşünüyorum. yardımcı olabilecek birileri varmı acaba?
emre senin şu adamı dövmeye gidelim bari vazgeçti diye aksiyon olsun biraz![]()
yok abi vazgeçen benim ama yinede dövelim :queen:
abi senin sınavlar nasıl geçti
dövme işi varsa ben her zaman hazırımolum hiç çalıştın mı diye sorsana
soruları okuyorum mantıklı geleni işaretliyorum yanlış doğruyu götürmüyor boş kalanlarıda soru sayısına her şıktan eşit gelecek şekilde işaretliyorum
![]()
6 sene olması bundan kaynaklanıyor demek ya tutarsa![]()
Abi orjinali fiyat pahalı 232,24 TL.Onun için 100 liralık egzozlardan denemeyi düşünüyorum.orjinalini al daha iyi değilmi![]()
100 tllik olanlar ufak oluyor cuplar için yapılıyor onlar senın motorda nasıl durur bilmem ayrıca senın motora uygun olmadıgı için kesip kaynak yapıcaklar pek yakışıklı olmuyo usta iyi olması lazım![]()
Tümden satılıyor abi ya![]()
Bu hem büyük tüp yazıyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-mh-drift-performans-egzos-tri-oval-full-karbon-buyuk-tup-sok-sok-151432105/detay
Emre bunu alırsan gezilerde işimiz var senle galiba :queen:performans egsozu diyor ya artık biz sana yetişmeye çalışırız bir de aynaları sökersin +10 beygir :queen:
![]()
Biraz daha yazmasaydın Bursa mt ye dayak yiyecektin tarafımdan zaten![]()
Bende korkmaya başladım şimdi Emre nin Mcx inden
Bu sefer daha fena yapabilir![]()
Göreceğiz artıkolmadı artık motoru elime alana kadar basarım :queen:
Önce bir binebil şu cıbırına daOndan sonra geçersin Emreyi
Yoksa scooterle işin zor![]()