Dağyenice Mangal Partisi Sağanak Yağmur Nedeniyle İptal Edilmiştir
hay böyle havanın ya
Dağyenice Mangal Partisi Sağanak Yağmur Nedeniyle İptal Edilmiştir
iznik-balıkesir-erdek sonra arada güzel uygun bir yerde durup da balık yiyceksin ohh
herhangi biri olur![]()
Geçmiş olsun Yunus Emre. Sinir bozucu şeyler bunlar. Benimde tansiyonum fırlar hemen. Ama çok dikkatli olmak lazım, karşındaki cüce dev kesiliveriyor anlayamıyorsun.
kardeş geçmiş olsun sen yinede pek muhatap olma böyle insanlarla aman deyimbugün birtane dengesiz yüzüdnen kava yapıyordum ama dersini almıştır umarım. saat 18.30 - 19.00 suları sanırsam yenişehirden dönüyordum alanyurtun ordaydım, orda tek şerit var önümde arabalar var 50 - 60 arasında gidiyoruz arkamdaki denyo selektör korna çalmaya başladı hiç takmadım bile ama bu bana iyice yanaştı köşeye doğru attırıyor karşıdan arbada gelince direksiyonu bana doğru kırdı bende zor kaçabildim yalpaladım biraz ben başladım korna el kol hareketi bağırma falan ışıklarda yakaldım hemen yanına gidip aracın tavanına vurdum bitane bu çıktı hemen yaşlı bi amca yanına çocuğu torunu falan galiba ben bağırdım ne sıkıştırıyon görmüyonmu öenümde araba var trafik yoğun amcada hemen yol verseydin sende diyip üste çıkmaya çalışıyor iyice sinirlendim küfür felan ettim başka arabadan birisi geldi uzatmadım yeşil yandı zaten bastım gittim böyle 3 oluyor bu tak etti artık patladım bende
bugün birtane dengesiz yüzüdnen kava yapıyordum ama dersini almıştır umarım. saat 18.30 - 19.00 suları sanırsam yenişehirden dönüyordum alanyurtun ordaydım, orda tek şerit var önümde arabalar var 50 - 60 arasında gidiyoruz arkamdaki denyo selektör korna çalmaya başladı hiç takmadım bile ama bu bana iyice yanaştı köşeye doğru attırıyor karşıdan arbada gelince direksiyonu bana doğru kırdı bende zor kaçabildim yalpaladım biraz ben başladım korna el kol hareketi bağırma falan ışıklarda yakaldım hemen yanına gidip aracın tavanına vurdum bitane bu çıktı hemen yaşlı bi amca yanına çocuğu torunu falan galiba ben bağırdım ne sıkıştırıyon görmüyonmu öenümde araba var trafik yoğun amcada hemen yol verseydin sende diyip üste çıkmaya çalışıyor iyice sinirlendim küfür felan ettim başka arabadan birisi geldi uzatmadım yeşil yandı zaten bastım gittim böyle 3 oluyor bu tak etti artık patladım bende