[Bursa - MT]

Herkese selamlar
uzuuun bir süredir (yaklaşık 2 haftadır) foruma giremiyorum
İlkayın da olduğu gibi benimde yılan hikayesine dönen motor hikayem nihayetinde mutlu sona ulaştı (aslında mutlu başlangıç :) )
Artık benimde simsiyah parıl parıl parlayan bir Raptorum var.
Bir haftadır kullanmaya çalışıyorum
ilk başlarda vitese zor alışsamda bugün gözümü karartıp nöbete motorla geldim

Forumumuza yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz hoş geldiniz:cat:

Sevgili Cem abimiz, Metin abimiz, Ender kardeş ve diğerleri ile nezaman tanışacağız
malum henüz ne buttime nede kumyakaya gidebilecek kadar
tecrübemiz yok.
Hani yanlış anlamaz vede genç bizi ayağına çağırıyor demezseniz
birara Fatih Sultan Mehmet Bulvarında biryerlerde motorlarla buluşsak mesela Mado gayet güzel (Reklam yapmıyorum :) )
Tanışsak yeni başlayanlar olarak sizlerden tecrübeler ve tavsiyeler alsak
çok güzel olur diye düşünüyorum
sizler ne dersiniz?

fuser' Alıntı:
Herkese selamlar
uzuuun bir süredir (yaklaşık 2 haftadır) foruma giremiyorum
İlkayın da olduğu gibi benimde yılan hikayesine dönen motor hikayem nihayetinde mutlu sona ulaştı (aslında mutlu başlangıç :) )
Artık benimde simsiyah parıl parıl parlayan bir Raptorum var.
Bir haftadır kullanmaya çalışıyorum
ilk başlarda vitese zor alışsamda bugün gözümü karartıp nöbete motorla geldim

Forumumuza yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz hoş geldiniz:cat:

Sevgili Cem abimiz, Metin abimiz, Ender kardeş ve diğerleri ile nezaman tanışacağız
malum henüz ne buttime nede kumyakaya gidebilecek kadar
tecrübemiz yok.
Hani yanlış anlamaz vede genç bizi ayağına çağırıyor demezseniz
birara Fatih Sultan Mehmet Bulvarında biryerlerde motorlarla buluşsak mesela Mado gayet güzel (Reklam yapmıyorum :) )
Tanışsak yeni başlayanlar olarak sizlerden tecrübeler ve tavsiyeler alsak
çok güzel olur diye düşünüyorum
sizler ne dersiniz?

dün akşam seflek ve ralfi ile beraberdik.isteyen olursa mahfel yerine ekeri öneririm yarın akşam olabilir mesela :bounce:

merhaba fuser,
gerçekten iyi bir seçim yapmışsın. sanırım ilkay da bana katılır, o da sevdi raptor'u. motorunu güle güle kullan. allah kaza bela vermesin! (amin)
motorlarla gelmemizi istiyorsan, ender'in biraz daha pişmesi lazım. 2009 mayıs gibi geliriz. (biraz zor öğreniyor da...):queen:
ben, metin dede, levent ve ilkay sanırım zamanımızı biraz daha fazla kendimiz düzenliyebiliyoruz. geliriz tabi. neden olmasın. hemen bir plan yapar seninle irtibata geçeriz.
telefonunu yazmayı unutma bu arada.

telefonumu daha önce de yazmıştım ama tekrar yazayım
..........
en kısa sürede sizden haber bekliyorum

seflek' Alıntı:
merhaba fuser,
gerçekten iyi bir seçim yapmışsın. sanırım ilkay da bana katılır, o da sevdi raptor'u. motorunu güle güle kullan. allah kaza bela vermesin! (amin)
motorlarla gelmemizi istiyorsan, ender'in biraz daha pişmesi lazım. 2009 mayıs gibi geliriz. (biraz zor öğreniyor da...):queen:
ben, metin dede, levent ve ilkay sanırım zamanımızı biraz daha fazla kendimiz düzenliyebiliyoruz. geliriz tabi. neden olmasın. hemen bir plan yapar seninle irtibata geçeriz.
telefonunu yazmayı unutma bu arada.

abi enderin pişmesi lazım demişsinde sanırım karıştırdın ben zaten yalnız başıma paso yollardayım bilginize ne yapalım arayan soran yok:cat:
bu akşamda ses yok kimseden yav hadi hayırlısı :)
abi uyanın benim rodaj bitti yakında 10000 km ye gelecem haberiniz ola

freeman' Alıntı:
sonunda cem abiyi kandırıp noter işini tamamladık.
hala buttim otoparkında eğitmenim metin abiyle birlikte turluyorum.
otoparkta yaklaşık 100 km yol yaptım.artık geçtiğim yerlerde iz oldu.
ama yinede çok keyif alıyorum.
bu arada güzelarda hoşgeldin dün seni görüklede PO nun ordaki bankomatta gördüm nişanlımla köpeklerimizi gezdirirken.
bir çin motoru sahibi olarak daha gelir gelmez çin motorlarına laf giydirmenizi kınıyorum.:farao:

yarın nöbetten çıkıp buttime gidip motorumu alcam egzoslarını yaptırcam metin abiyle inşallah.

öncelikle hayırlı olsun sana, allah düz bastırsın.. bir daha gördüğünde tanışalım

yapma lütfen ben laf falan giydirmedim n'olur.. bende çin alıyordum ama gittiğim her usta, her bayi,hatta çin satan adam bile sakın dedi. valla....

o zaman şöyle diyiim, en iyi çinin,10 kat iyisi DİYORLAR... nasıl? amacım kimseyi kırmak, motorunu kötülemek falan asla değil, hiçbir zaman da olmadı. olmayacak da.

üzüldüm bak şimdi..gerçekten düşünmeden yazdım, kusura bakmalütfen.. bir kahveyle kendimi affettirebilir miyim acaba???:rendeer:

hem senin makineyide kutlamış oluruz..

McA

f-ender' Alıntı:
abi enderin pişmesi lazım demişsinde sanırım karıştırdın ben zaten yalnız başıma paso yollardayım bilginize ne yapalım arayan soran yok:cat:

Hoca 21-23 arası çekirge - altıparmak - heykel taraflarındaydım..
Denk gelemedik gene :)

McA' Alıntı:
Hoca 21-23 arası çekirge - altıparmak - heykel taraflarındaydım..
Denk gelemedik gene :)

bende saat 23 ten sonra çıktım, bi hava aldım geldim.. motoru binanın altına koymuştum,gece vakti çıkarana kadar göbeğim çatladı.. ama değdi be.. bi rüzgar yemek adamı kendine getiriyor valla..

akşam saatlerinde çevirme çok yapılıyor mu o taraflarda..?

McA

Hocam stadın orada polis varmış bayağı.
Biri çevirme, başka biri kaza dedi emin olamadım. Zira b en o riski almadan tophaneden indim çekirgeye. Ancak her an polis var.

McA' Alıntı:
Hocam stadın orada polis varmış bayağı.
Biri çevirme, başka biri kaza dedi emin olamadım. Zira b en o riski almadan tophaneden indim çekirgeye. Ancak her an polis var.

kaskını takıp efendi efendi kullandın mı,kimsenin bişey dediği yok...

bu arada, akşamları canı sıkılan olursa, çekinmeden arayabilir.. her ne olursa..

24 saat acil destek:bounce:
05337409756

McA

Her zaman kasklı ve olabildiğimce efendi şekilde kullanıyorum ancak çevirme olayı farklı bir uygulama biliyorsunuz. O ihtimali goze alamadım. Zira bugun forumda okumuştum sanırım bir "sıfır taviz gunu" muhabbeti vardı.

McA' Alıntı:
Her zaman kasklı ve olabildiğimce efendi şekilde kullanıyorum ancak çevirme olayı farklı bir uygulama biliyorsunuz. O ihtimali goze alamadım. Zira bugun forumda okumuştum sanırım bir "sıfır taviz gunu" muhabbeti vardı.

ewet.. bana da arkadaşlarım açıp söylediler. tırsmadım desem yalan olur.. eskişehirden geldim bugün. ordan beri ufak ufak kullandım.
ama millet bi acayip olmuş yaa. sıcaktan mıdır nedir, ben dahil fena halde sinirliydi. paso dalaştık. bi gün birinin elinde kalıcam ama du bakalım..:)

McA

Bugun bende farkettim hatta bir sure sonra bende o sinirliler kervanına katılmak zorunda kaldım. Ee herkes bagır cagır zaten yapı olarak normal değilim. Bende kaynadım.. Bugun herkes "sıfır tavız" di sanırım :)

SLM ARK BEN BURSADAA OTURUYORUM VE BÖYLE Bİ UYGULAMADANN HABERİM VAR HATTA POLİS BENİ DURDURDU :) AMA YALVAR YAKAR ALDIM MOTORU EHLİYETİM YOK :( AMA OLCAK İNŞ BU GÜN İTİBARİYLE 9 AY 14 GÜN KALDI :d

f-ender' Alıntı:
ender, yine arıza yapmışım. İLKAY demek istedim. yaşlılığıma ver lütfen!
senin motor kullanışına diyecek yok. biliyorsun sana artçı oldum. 10 puan benden. (ama araba kullanışın berbat) :)

seflek' Alıntı:
ender, yine arıza yapmışım. İLKAY demek istedim. yaşlılığıma ver lütfen!
senin motor kullanışına diyecek yok. biliyorsun sana artçı oldum. 10 puan benden. (ama araba kullanışın berbat) :)

sende berbat scooter kullanıyosun :p :queen: :queen: msn yi aç abi pazar günkü planı yapalım :cat:

arkadaslar bursa mt olarak toplanıyorsanız gununu bana ozelden atabılır mısınız..bır sure bursadayım..tanısmıs oluruz..

arkadaşlar motorumu çarşamba aldım çıktım trafiğe buttimden başladım demirtaş yunuseli hürriyet acemler görükle diye dolaştım.
motorun sigortasını yaptırayım diye acemlere gittim gitmişken ruhsatınıda aldım.
sonra bi tane kask aldım vizörlü.
böylece trafikte kum moloz vs yüklü kamyonun arkasına denk gelince ağzım burnum pislikle dolmuyor.
cuma günü fuser emre ile buluştuk iki çaylak dolaştık çalıya gittik büyüklerimizden cem ve metin abiyi aradıkcem abi mudanya'ya gidiyomuş metin abi telefonu açma zahmetinde bile bulunmadı :salut: bizde emre yle kendi kafamıza göre takıldık.
3 gündür motorla haşır neşir olmaktan net e bağlanma fırsatım olmadı o yüzden
şimdi destan yazıyorum.
motorla gezmek süper ama biraz kondisyon gerektiriyor insanı hafif yoruyor.
neyse sevgili abilerim kardeşlerim yarın buluşunca daha detaylı sohbet ederiz inşallah:mrgreen:

freeman' Alıntı:
...büyüklerimizden cem ve metin abiyi aradıkcem abi mudanya'ya gidiyomuş metin abi telefonu açma zahmetinde bile bulunmadı :salut: bizde emre yle kendi kafamıza göre takıldık....

Yaw kardeşim, aradığın adamlardan birinin motoru yok, diğeri fizik tedavi görüyo. Arayacaktın Enderi yada beni ....

Not: Motorla gezmek yüksek kondisyon istemiyor ancak, ilk zamanlar bende kendimi yorgun hissediyordum, zamanla ortadan kalkıyor tabi bide yaz sıcağında su kaybı daha da fazla oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar