Bulvardaki kalabaligin en sessiz aninda genclik marsina girip butun bulvarin bize eslik etmesi paha bicilmez bir keyiftifikrine saglik Batum sesine saglik Haktanım :rendeer:
ale:Söz konusu hükümetin koltuk ve iktidar menfaatçiliğini kullanıp onlara saçma sapan kararlar aldırarak ayaklanmamıza sebep olan dış güçler emellerine kavuşmuş,diğer islam ülkelerine yaptıkları gibi ülkede iç karışıklığı başlatmıştır.(Yangını kendileri çıkarıp itfaiye göndermektir niyetleri).Şu an yapmamız gereken tek şey birleşmektir.MHP-CHP-hatta AKP ola ki baştakini devirsek dahi başımıza yine kendi oyuncakları olan başka bir iktidar getirmeleri zor olmayacaktır...
ale:
ale:Ben ortalığı birilerinin dahada karıştırmaya çalışacağından emin gibiyim (kendini müslüman zanneden dış güdümlü islami gençlik;yuvalanıyor iç savaş için) ancak Türk halkı çok uyanık çok akıllı olmalı,bölünmek parçalanmak,vurmak-kırmak yerine,olgun ve birleştirici olmalı.Al bayrak altında tek bir yumruk halini alıp asla provokasyonlara alet olmamalı...
ale:
ale:Dış güçler iç savaş için düğmeye bastı,siz dikkatli olup provokasyonlara alet olmayın yeter.Allah ım vatanıma tuzak kuranların tuzağını kendilerine çevirsin,başımızdakileri de doğru yola getirip imana eriştirsin.Hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun...:cat:
haklısınız hocam provakasyonlara gelmiyelım ama olaylaerın fıtılını ateşleyen kımdır? oradakı silahsız öğrencilerın uzerıne buber gazlarıyla saldıran polıslere bu emrı kım verdı hepsini geçtim benım asıl delırten halk tv de canlı yayında olup bıtenı seyrederken haber kanalı dıye gecinen cnnturk ntv haberturk te hıc bısey gormedım benı delırten buydu orada kan govdeyı goturuyo bızım kanallarda penguen belgeselı vardı. umarım her şey yoluna gırer saygılarımla.
allah hepımızın yardımcısı olsun
pazar günü taksimdeyım
Yolun açık olsun kardeşim. Bizim içinde destek ver. Bu arada Bursa uyumaya başladı sanırım burada da olacak mı bilen varsa haber versin![]()
ya aylık aldığım parayı kiradır telefondur faturadır ödüyorum cebime kalıyor 250 lira yemek mi alayım dışarıya bir çaya mı çıkayım öğrenciliğimi gençliğimi mi yaşayım şaşırdım. tabi karnı tok millet oyumu da akpye attım oh imfye borcumuzu da bitirdi elhamdülüllah der.bende bu hafta istanbuldaydım akpye oy verip verdiği güne lanet edenler bile vardı hala daha diretiyor beyfendi osmanlıda bir laf vardı "iktidar senden vazgeçmeden sen iktidardan vazgeçmelisin" diye herhalde orayı kaçırmış yada diğer söylediği yalanlar gibi tarihimizi sevmesi de yalandan ibaret
yav bu tayyipçilerin tayyip agayı karşılamaya gittiklerinde tayyip şaşırma sabrımızı taşırma olayına koptum adamların zorla getirildikleri nasıl belli kim bilir yine neler verdiler buyrun videosunuda buldum
http://haber.mynet.com/karsilamada-slogan-krizi-701257-geziparki/?utm_source=Mynet_HomePage
bende takipteyim fakat herhangi bişey göremedim
bende bu hafta istanbuldaydım akpye oy verip verdiği güne lanet edenler bile vardı hala daha diretiyor beyfendi osmanlıda bir laf vardı "iktidar senden vazgeçmeden sen iktidardan vazgeçmelisin" diye herhalde orayı kaçırmış yada diğer söylediği yalanlar gibi tarihimizi sevmesi de yalandan ibaret
yav bu tayyipçilerin tayyip agayı karşılamaya gittiklerinde tayyip şaşırma sabrımızı taşırma olayına koptum adamların zorla getirildikleri nasıl belli kim bilir yine neler verdiler buyrun videosunuda buldum
http://haber.mynet.com/karsilamada-slogan-krizi-701257-geziparki/?utm_source=Mynet_HomePage
bende takipteyim fakat herhangi bişey göremedim
pazar günü taksimdeyım
ya aylık aldığım parayı kiradır telefondur faturadır ödüyorum cebime kalıyor 250 lira yemek mi alayım dışarıya bir çaya mı çıkayım öğrenciliğimi gençliğimi mi yaşayım şaşırdım. tabi karnı tok millet oyumu da akpye attım oh imfye borcumuzu da bitirdi elhamdülüllah der.
pek bir etki olacağını sanmam kapasite fazla değilse bir yerde yanar bilgisayar hesabı ne kadar oc yaparsan yap bir yerde iflas ediyoradamları safi makarnayla beslediklerinden beyinleri hamur olmuş hacımacaba vitamin hapı falan mı versek B12 eksikliğinin belirtileri onlar ahahahha hem kafa çalışır ayılırlar belki
Saat kaçta, neyle gideceksin? Ben de gitmeyi düşünüyorum,uyarsa birlikte gideriz. :cat:
abi aslında topluca gitsek mi biber gazını özledim![]()
Burnumda tütüyor kokusu :queen: