Keyfiniz daim olsun, sen nasıl oldun...? Umarım iyisindir...
Motomax Kültürpark'ın stadyumun oradaki girişinin yukarsında :queen: anlatamadım tabii ama şöyle diyim altıparmakta o suyla dönen taşlar var ya sırtınızı verin o taşlara o taraftaki kaldırımdan dümdüz çekirgeye doğru yürüyün görüceksiniz zaten solunuzda :wiinkk:
Özcan Günaydın; Enduro sitesi ile ilgili bir gelişme var mı..?
Hoş geldin aramıza. Cumartesi müsaitim yardımcı olurum sana. Soğanlı ile kanalboyu arasındaki boşluk müsait ders vermeye. Bu alanda 4 arkadaşa bildiklerimi öğrettim. Çayda benden olsunArkadaşlar foruma yeni katıldım naçizane bir yardım isteyeceğim
Yaşım 31 ve bundan evvel belirli sürelerde scooter tarzı motorlar sürdüm bir kere deneme amaçlı hondanın 250 naked ini 1 saat kazasız belasız sürmeme rağmen şimdi cesaretimi toplayıp almak istediğim cbr 125 i almaya gidemiyorum sanki çalıştırıp iki adım gidemeyecekmişim gibi geliyor hangisi vitesdi hangisi debriyajdı vites alta birmi üstde 2 mi kafam allak bullak bu hafta sonu gis akademinin bursa eğitmini de kaçırdım bu konuda yardım edebilecek zamanı olan arkadaş, abi, kardeş varsa yardımlarınızı bekliyorum (benzin+yemek+arkadaşlık tarafımdan karşılanacaktır![]()
Hoş geldin aramıza. Cumartesi müsaitim yardımcı olurum sana. Soğanlı ile kanalboyu arasındaki boşluk müsait ders vermeye. Bu alanda 4 arkadaşa bildiklerimi öğrettim. Çayda benden olsun![]()
05549073383 coşkun. 15 ten 17 ye kadar müsaitim.ilgin için teşekkürler şimdiden yalnız Cumartesi saat 9 ile 15:00 arası mecburi çalışmam gerektiği için saat 15 den sonra görüşme imkanımız varsa çok memnun olurum veya sana uygun başka bir zamanda görüşebiliriz
mesajında telefonunu yazarsan sevinirim çok teşekkürler
herkese selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra artık bazı buluşmalara ve gece gezilerine nihayet bende katılabilicem.Bu arada öğrendiğime göre haftaya cumartesi ve pazar günü iznik erbeylinde enduro pist yarışları varmış pazar günü seyretmek için gitmek niyetindeyim aranızda gidecek olan arkadaşlar varsa beraber biyerde buluşup gitsek bende yolda kaybolmasam süper olur![]()
arkadaşlar bir sorum var;
ben motorumla 90-100 arası giderken sola dönüşlü virajlarda en soldan orta şeride hatta orta şeritteki araçlara doğru gitmek zorunda kalıyorum, malum fizik kuralları. ufaktan yana yatıyorum ama daha fazla yatarsam biliyorum ki tekerlerim dayanamıyor garip şekillere giriyor beni düşürmeye çalışıyor yani bildiğinizben de frene basıyorum ki bu da en tehlikelisi sanırım.
öncelikle; motorum ve tekerlerinin kalınlığı belli, 125 cc commuter. acaba ben hiç virajlara o hızda girmemeli miyim? yani benim kullanışım dışında motorumun bir sınırı mı var?
doğrusu nedir?
şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar bu ay işallah bende motorsiklet alıcam nasip olursa
Bursada uygun fiyata kask alabiliceğim bi dükkan varmıdır ? ls2 -nitro marka kaskların bulundugu veya 150 lira veya civarı önere biliceniz fiyatlarda alabiliceğim ve satan dükkan ?