[Bursa - MT]

Haberlere bile çıkmışız :D

http://www.e-inegol.com/haber/200-motosiklet-tutkunu-inegolde-bulustu-112626.html

Motomax Kültürpark'ın stadyumun oradaki girişinin yukarsında :queen: anlatamadım tabii ama şöyle diyim altıparmakta o suyla dönen taşlar var ya sırtınızı verin o taşlara o taraftaki kaldırımdan dümdüz çekirgeye doğru yürüyün görüceksiniz zaten solunuzda :wiinkk:

tekrar sağol Mehmetcan bugün gittim, tarifini dikkate alarak motomax ve hemen yanındaki Haider adlı dükkana bakındım, motomax tam içime sinmedi açıkçası çeşitlilik ve kalite konusunda gerçi Haider dediğim dükkanda AGV bulduğuma çok sevindim K3 serilerine baktım aklıma AGV K3 yattı ama bakalım bu cuma falan alıcam gibi, 450gibi kaba bi fiyat aldım bakalım hayırlısı :)
::thanks: Mehmetcan ve su silahı :)

Arkadaşlar foruma yeni katıldım naçizane bir yardım isteyeceğim
Yaşım 31 ve bundan evvel belirli sürelerde scooter tarzı motorlar sürdüm bir kere deneme amaçlı hondanın 250 naked ini 1 saat kazasız belasız sürmeme rağmen şimdi cesaretimi toplayıp almak istediğim cbr 125 i almaya gidemiyorum sanki çalıştırıp iki adım gidemeyecekmişim gibi geliyor hangisi vitesdi hangisi debriyajdı vites alta birmi üstde 2 mi kafam allak bullak bu hafta sonu gis akademinin bursa eğitmini de kaçırdım bu konuda yardım edebilecek zamanı olan arkadaş, abi, kardeş varsa yardımlarınızı bekliyorum (benzin+yemek+arkadaşlık tarafımdan karşılanacaktır :)

Hoş geldiniz aramıza . Vakti olan arkadaşlar elbet size yardımcı olacaktır. Hayırlı olsun diyelim şimdiden :)

arkadaşlar benim buji bozuldu bosch super r6 ur5ddc buji arıyorum fakat araba parçacılarında yok nereden bulabilirim

Arkadaşlar foruma yeni katıldım naçizane bir yardım isteyeceğim
Yaşım 31 ve bundan evvel belirli sürelerde scooter tarzı motorlar sürdüm bir kere deneme amaçlı hondanın 250 naked ini 1 saat kazasız belasız sürmeme rağmen şimdi cesaretimi toplayıp almak istediğim cbr 125 i almaya gidemiyorum sanki çalıştırıp iki adım gidemeyecekmişim gibi geliyor hangisi vitesdi hangisi debriyajdı vites alta birmi üstde 2 mi kafam allak bullak bu hafta sonu gis akademinin bursa eğitmini de kaçırdım bu konuda yardım edebilecek zamanı olan arkadaş, abi, kardeş varsa yardımlarınızı bekliyorum (benzin+yemek+arkadaşlık tarafımdan karşılanacaktır :)
Hoş geldin aramıza. Cumartesi müsaitim yardımcı olurum sana. Soğanlı ile kanalboyu arasındaki boşluk müsait ders vermeye. Bu alanda 4 arkadaşa bildiklerimi öğrettim. Çayda benden olsun :)

Hoş geldin aramıza. Cumartesi müsaitim yardımcı olurum sana. Soğanlı ile kanalboyu arasındaki boşluk müsait ders vermeye. Bu alanda 4 arkadaşa bildiklerimi öğrettim. Çayda benden olsun :)

ilgin için teşekkürler şimdiden yalnız Cumartesi saat 9 ile 15:00 arası mecburi çalışmam gerektiği için saat 15 den sonra görüşme imkanımız varsa çok memnun olurum veya sana uygun başka bir zamanda görüşebiliriz
mesajında telefonunu yazarsan sevinirim çok teşekkürler

ilgin için teşekkürler şimdiden yalnız Cumartesi saat 9 ile 15:00 arası mecburi çalışmam gerektiği için saat 15 den sonra görüşme imkanımız varsa çok memnun olurum veya sana uygun başka bir zamanda görüşebiliriz
mesajında telefonunu yazarsan sevinirim çok teşekkürler
05549073383 coşkun. 15 ten 17 ye kadar müsaitim.

herkese selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra artık bazı buluşmalara ve gece gezilerine nihayet bende katılabilicem.Bu arada öğrendiğime göre haftaya cumartesi ve pazar günü iznik erbeylinde enduro pist yarışları varmış pazar günü seyretmek için gitmek niyetindeyim aranızda gidecek olan arkadaşlar varsa beraber biyerde buluşup gitsek bende yolda kaybolmasam süper olur:D

:bounce:Hoşgeldin Pınarım aslında c tesi programım vardı ancak iptal oldu.Tüm grubumuzada burdan sesleniyorum bu cazip teklif için biz gitmeyi düşünüyoruz Daha önce toplantılarımıza katılan eski Mt üyelerinden Orhan'da bu yarışmaya bizzat katılacak haydi buyrun güzel bir organizasyonla gidip seyredelim...:cat:

arkadaşlar bir sorum var;
ben motorumla 90-100 arası giderken sola dönüşlü virajlarda en soldan orta şeride hatta orta şeritteki araçlara doğru gitmek zorunda kalıyorum, malum fizik kuralları. ufaktan yana yatıyorum ama daha fazla yatarsam biliyorum ki tekerlerim dayanamıyor garip şekillere giriyor beni düşürmeye çalışıyor yani bildiğiniz :) ben de frene basıyorum ki bu da en tehlikelisi sanırım.
öncelikle; motorum ve tekerlerinin kalınlığı belli, 125 cc commuter. acaba ben hiç virajlara o hızda girmemeli miyim? yani benim kullanışım dışında motorumun bir sınırı mı var?
doğrusu nedir?
şimdiden teşekkürler

Onun teknigi var aman kardesim hizini ayarlamadan girme .kontra teknigini arattir videolari izle motor ustundeykende yavas yavas dene farki goruceksin. Lastikler incede olsa yanak sonuna kadar yatirabilirsin ama teknigi cok iyi ogrendikten sonra .en onemlisi oturus pozisyonu,kontra,viraj cikisina bakis ve konumlanma.mobilden giriyorum link atamadim.lastik basinclarinda tam olsun .

arkadaşlar bir sorum var;
ben motorumla 90-100 arası giderken sola dönüşlü virajlarda en soldan orta şeride hatta orta şeritteki araçlara doğru gitmek zorunda kalıyorum, malum fizik kuralları. ufaktan yana yatıyorum ama daha fazla yatarsam biliyorum ki tekerlerim dayanamıyor garip şekillere giriyor beni düşürmeye çalışıyor yani bildiğiniz :) ben de frene basıyorum ki bu da en tehlikelisi sanırım.
öncelikle; motorum ve tekerlerinin kalınlığı belli, 125 cc commuter. acaba ben hiç virajlara o hızda girmemeli miyim? yani benim kullanışım dışında motorumun bir sınırı mı var?
doğrusu nedir?
şimdiden teşekkürler

Kardeşim elbet bu ve bunun gibi siteleri okumuşsundur ama arada hatırlatmakta fayda var.
http://www.motoseyyah.net/motosiklet-makale.aspx?islem=detay&id=185

Bu sitede sürüş teknikleri hakkında geniş bilgiler var . İstersen özelden msj at mailini sana bir ebook yolluyayım. ayrıca viraj tekniklerini geliştirmeden o süratlerde virajlara girme. Gerçi virajdan viraja fark var. Bu konu hakkında videolar izle yahut eğitimlere katıl. Anlattığına göre sen viraja göre ya çok hızlı giriyorsun yada motoru yatırma konusunda tereddütlerin var. Kontra twekniğini oku ve dağ yoluna çık derim sana geceleri . eğitim için harika bir yer orası

Motosikletimi bugün teslim aldım bizim dükkanın oralarda gezdim debriyaja alışana kadar orada duracak gezicem oralarda, stop edip duruyor :D başımda dayım var eski motorculardan bana ders veriyor, alışana kadar motoru götürmeme izin yok :D inşallah çabucak kaparim debriyaj işini :)

Arkadaşlar bu ay işallah bende motorsiklet alıcam nasip olursa
Bursada uygun fiyata kask alabiliceğim bi dükkan varmıdır ? ls2 -nitro marka kaskların bulundugu veya 150 lira veya civarı önere biliceniz fiyatlarda alabiliceğim ve satan dükkan ?

Arkadaşlar bu ay işallah bende motorsiklet alıcam nasip olursa
Bursada uygun fiyata kask alabiliceğim bi dükkan varmıdır ? ls2 -nitro marka kaskların bulundugu veya 150 lira veya civarı önere biliceniz fiyatlarda alabiliceğim ve satan dükkan ?

Direk motomax, kaç yaşındasınız nerede oturuyorsunuz vs bilgi verirseniz daha sağlıklı olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar