[Bursa - MT]

Arkadaşlar 2006 model siyah ybr 125 sahibiyim yan kapaklarında ufak tefek çizikler var buralara rütuş boya yapmak veya yaptırmak istiyorum bursada yapabilecek veya boyayı bulabileceğim bildiğiniz biyer varmıdır ?

selam arkadaşlar...
Yarın saat 15.30 civarı Uludağ üniversitesi-Görükle'den tek motor ve artçımla Gölyazı'ya gitmeyi planladık, sizce pişman olur muyuz?
İkimizde öğrenciyiz, orda ne yapılır neresi gezilir bilmiyorum açıkçası baktım 25km'lik bi yolumuz varmış gitgel 50 km :)

gelmeyi düşünen arkadaşım, abim, kardeşim, ablam vb vb. olursa güzel olabilir :)
Tavsiyelerinize açığım...

NOT: Gezi saatinden önceye kadar mesaj atabilirsiniz eğer banada uyar derseniz, ayarlarız... :)

Yarın Gölyazı'da uçurtma şenliği var ben de gitmeyi düşünüyorum aslında ama kararsızım. Hava durumu da önemli bi etken tabi :) Bir tavsiye daha; Gölyazı'nda güneşi batırmadan gelme derim ;) :)

---------- Post added at 14:28 ---------- Previous post was at 14:26 ----------

dsc0139x.JPG

Bir haftasonu Erdeğe gittiğimde çekinmiştim :)

Yarın Gölyazı'da uçurtma şenliği var ben de gitmeyi düşünüyorum aslında ama kararsızım. Hava durumu da önemli bi etken tabi :) Bir tavsiye daha; Gölyazı'nda güneşi batırmadan gelme derim ;) :)

---------- Post added at 14:28 ---------- Previous post was at 14:26 ----------

http://img268.imageshack.us/img268/1802/dsc0139x.JPG

Bir haftasonu Erdeğe gittiğimde çekinmiştim :)

Karanlıkta sürmeyi pek sevmediğimden aydınlıkken gittik geldik, daha acemiyim tabi :) Bu arada senin foto mükemmel ;)
hava bugün yağmurlu gözüküyodu ama mükemmel bir hava vardı :) fotoğrafları zar zor yükledim yurdun interneti biraz sıkıntılı :)
Çok sıcak ve cana yakın insanlar var orda ben bu kadarda beklemiyodum :)
Telefonlarına motorcu Kaan diye kayıt ettiler valla :D
tam dönerken 2 motorluya rastladım biri fazer diğeri scooter'di selamlaştık ancak tekrar selam olsun :)
Fotoğraflarımın bi kısmı linktedir;

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/86226-honda-cbr-250r-2011-model-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-728.html#post3026490

:rendeer:Tüm Motosiklet sever annelerinin 365 gününü sevgiyle kutlarım."Cennet anaların ayaklarının altındadır"SAV.:rendeer:

Way senmiydin gelen. Nerelerdesin yahu. Toplantılar yaptık yeni arkadaşlar edindik.... Cumaya hazırla kendini. Kalabalık olup arkadaşlarla mekan kapatmaya gidicez.

ketmeydanındakı buluşmanın fotoları gördüm usta bendekide nasıl bi şans arkadaş bu hafta 16/24 çalışıyorum yine katılamıcam size iyi eğlenceler şimdiden kısmet bıdahakı sefere. :(

trr

Bugün bende yeni aldığım , daha doğrusu ilk motorumla ikinci 50kmi yaptım :)
Misi yolundan girip Dağyenice göletine gidip geldim.
Biraz daha pekiştirince gezilere katılmak isterim bende.
Bugünden sıcak sıcak :)

p51200582.jpg

p5120021t.jpg

p5120019l.jpg

p5120012lu.jpg

p5120011ol.jpg

p5120039t.jpg

Bugün bende yeni aldığım , daha doğrusu ilk motorumla ikinci 50kmi yaptım :)
Misi yolundan girip Dağyenice göletine gidip geldim.
Biraz daha pekiştirince gezilere katılmak isterim bende.
Bugünden sıcak sıcak :)

Hayırlı olsun.. Gezilere katılman iyi olur alışman için, ama araziye de girmek istersen bekleriz :)

trr

Abi valla katılmak isterim ama sizlerin hayatını da riske atmayım :cherry: Biraz daha tecrübe edinince katılmak isterim ama..

Dostum soft arazide ve trafikte grup gezilerinde daha iyi tecrübe kazanırsın . Çünkü etrafınad güvenliğini sağlayacak pekçok tecrübeli sürücü olacağı için en azından motora alışıp hakimiyetini pekiştirirsin trafiğe öne arkada kafa yormadan . Bu arada fotoğraf makinen ne merak ettim harika fotoğraflar D:

bu yol sulama çalışmalarını topluca şikayet edelim diyorum ne dersiniz salak herifler çim yerine yolu suluyor:pr:

:farao:Aynı zamanda da asvalttaki köstebek yuvalarını kapatacaklarına durmadan çiçek böcek dikiyorlar...:farao:

Way senmiydin gelen. Nerelerdesin yahu. Toplantılar yaptık yeni arkadaşlar edindik.... Cumaya hazırla kendini. Kalabalık olup arkadaşlarla mekan kapatmaya gidicez.

:bounce:Musa'ya bir ulaş kardeş:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar