O değilde yarın sağnak yağmur var. Haberiniz ola
hobaa
hiç bakmadıydım, hava yağcak gibi ise çıkmayız o zaman, tehlikeye girmenin gereği yok çok teşekkür ettim
Artık başka bahara kalır...
O değilde yarın sağnak yağmur var. Haberiniz ola
selam arkadaşlar...
Yarın saat 15.30 civarı Uludağ üniversitesi-Görükle'den tek motor ve artçımla Gölyazı'ya gitmeyi planladık, sizce pişman olur muyuz?
İkimizde öğrenciyiz, orda ne yapılır neresi gezilir bilmiyorum açıkçası baktım 25km'lik bi yolumuz varmış gitgel 50 km![]()
gelmeyi düşünen arkadaşım, abim, kardeşim, ablam vb vb. olursa güzel olabilir![]()
Tavsiyelerinize açığım...
NOT: Gezi saatinden önceye kadar mesaj atabilirsiniz eğer banada uyar derseniz, ayarlarız...![]()
Yarın Gölyazı'da uçurtma şenliği var ben de gitmeyi düşünüyorum aslında ama kararsızım. Hava durumu da önemli bi etken tabiBir tavsiye daha; Gölyazı'nda güneşi batırmadan gelme derim
![]()
---------- Post added at 14:28 ---------- Previous post was at 14:26 ----------
http://img268.imageshack.us/img268/1802/dsc0139x.JPG
Bir haftasonu Erdeğe gittiğimde çekinmiştim![]()
motosiklet baya sesiz benimkiyle kıyaslayıncayaşlı emekli falan varsa dediğin gibi olmaz full çalışan apartman lazım
![]()
ben fabrikanın orda sürüyorum pek trafik yok tırlar haricindeama saat 19.00 dan sonra in cin top oynuyor
![]()
ben fabrikanın orda sürüyorum pek trafik yok tırlar haricindeama saat 19.00 dan sonra in cin top oynuyor
![]()
aman diyim tıra dikkat et gerçi bugüne kadar bir cinslik yapana görmedim tır ve kamyonlardan yana ama yinede dikkat etmek gerek![]()
aman diyim tıra dikkat et gerçi bugüne kadar bir cinslik yapana görmedim tır ve kamyonlardan yana ama yinede dikkat etmek gerek![]()
dikkat ediyorum merak etmecuma günü motosiklet yağmurdan ıslanmıştı zinciri yağlamam gereklimi ?
yağlıysa gerek yok çok kirli yerlerde gezdiysen o zaman gaz yağıyla temizleyip yağlayabilirsindikkat ediyorum merak etmecuma günü motosiklet yağmurdan ıslanmıştı zinciri yağlamam gereklimi ?
yağlıysa gerek yok çok kirli yerlerde gezdiysen o zaman gaz yağıyla temizleyip yağlayabilirsin
hiç gezmedim o gün dışarda duruyordu ıslanmış sadece okadar, sana çok teşekkür ederim M.balibey çok yardımcı oldun bana![]()
Way senmiydin gelen. Nerelerdesin yahu. Toplantılar yaptık yeni arkadaşlar edindik.... Cumaya hazırla kendini. Kalabalık olup arkadaşlarla mekan kapatmaya gidicez.selam arkadaşlar bu aralar gezi planı yokmu?![]()
Way senmiydin gelen. Nerelerdesin yahu. Toplantılar yaptık yeni arkadaşlar edindik.... Cumaya hazırla kendini. Kalabalık olup arkadaşlarla mekan kapatmaya gidicez.
hiç gezmedim o gün dışarda duruyordu ıslanmış sadece okadar, sana çok teşekkür ederim M.balibey çok yardımcı oldun bana![]()
yok rica ederimo zaman bişey olmaz zincir yağı yapışkan olduğu için maddeye yapışıyor suyda üste çıkmıyor motor yağı gibi yapışkan bir yağdır
![]()
Bugün bende yeni aldığım , daha doğrusu ilk motorumla ikinci 50kmi yaptım![]()
Misi yolundan girip Dağyenice göletine gidip geldim.
Biraz daha pekiştirince gezilere katılmak isterim bende.
Bugünden sıcak sıcak![]()
Way senmiydin gelen. Nerelerdesin yahu. Toplantılar yaptık yeni arkadaşlar edindik.... Cumaya hazırla kendini. Kalabalık olup arkadaşlarla mekan kapatmaya gidicez.