[Bursa - MT]

He he he ben yokum diye havalar böyle gidiyor,geçen hafta gezseymişiz sağanakta muhtemelen grupça zatürreydik şimdi.Bu arada 1,5 ayda çıkar deyip 15 ay uğraştığım motorum nihayet piyasaya çıktı patır patır çapır,Hoca beğendi bakalım ilk gezide sizler beğenecekmisiniz.
hayırlı olsun zekocugum nihayet patır patır çapır hee. eee artık çatır çatırda gezeriz. demek.havalar bozuk giderkene sen sinsice ellerini ovuşturdun way kunduz waaayyy...
ilk gezide içi suyla dolu 2.5.litrelik bir pet şişeyi atacam topkaseye.gerisini tahmin ediyondur. o gün bulut sadece senin çapırın üzerinde olcak.. yaşasın kötülük. he he he.:pl:

Abi allah beterinden saklasın her daim. Hele toparlada kendini bu sefer biz o adamın önüne kamyon kırarız :D bi yüreği hoplasın :)

Geçmiş olsun Özcan.. Şu kaskın vizörü nasıl patladı ben onu anlamadım.. Allah bir daha yaşatmasın inşallah..

Kaskın vizörü kırılmamış,Arabaya ilk attığım darbede çene açılmış,vizör yerinden çıkmış.Ağaçtan sekip kaldırıma vurunca güneş vizörü burnumun üstünü kesmiş veya kaldırım veya ağaç bilmiyorum. Kaskta hasar var ama parçalanma yok.

Özcan Kaptanım geçmiş Olsun Tekrardan en en en en yakın zamanda kaldığımız yerden devam gezmelere o kucağındakini kim verdi :)

Oğlum getiriyor hep oyuncaklarını kalkayım da oynayayım diye :sunny: en acı veren de o zaten...

Allah bir daha yaşatmasın kaptan tekrardan geçmiş olsun .. İyileşince bir mangal yaparız artık kutlarız :)

Kaskın vizörü kırılmamış,Arabaya ilk attığım darbede çene açılmış,vizör yerinden çıkmış.Ağaçtan sekip kaldırıma vurunca güneş vizörü burnumun üstünü kesmiş veya kaldırım veya ağaç bilmiyorum. Kaskta hasar var ama parçalanma yok.

Oğlum getiriyor hep oyuncaklarını kalkayım da oynayayım diye :sunny: en acı veren de o zaten...

geçmiş olsun kaskınızın marka modeli neydi acaba

hayırlı olsun zekocugum nihayet patır patır çapır hee. eee artık çatır çatırda gezeriz. demek.havalar bozuk giderkene sen sinsice ellerini ovuşturdun way kunduz waaayyy...
ilk gezide içi suyla dolu 2.5.litrelik bir pet şişeyi atacam topkaseye.gerisini tahmin ediyondur. o gün bulut sadece senin çapırın üzerinde olcak.. yaşasın kötülük. he he he.:pl:

Motoru yürür hale getirip piyasaya çıkardım ancak elektrik aksanı ve ufak tefek işlemleri var ara ara yeniden dağıtıyor toparlayamıyorum,ben rahat adamım acelem yok,Memduh rahat ol ehliyet sınavına bile herkes motorlarla gidiyor,polislerde motorları yönlendiriyor.Coşkun egzosu kısabildiğim kadar kısıcam ama çok iyi bağırıyor bu arada kaza geçirenlere geçmiş olsun.

abi gemiş olsun hayırıdır araç falan mı sıkıştırdı

Sıkıştırma değil, dönüş yapan araç beni, ben de dönüş yapan aracı farketmeyince ortada buluştuk.

http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/ls2-ff386
http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/ls2-ff370
http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/ls2-ff369-delta

bu modellerden biri miydi?
kapalı kaskım var ama çene açılır kask almak istiyordum. sizin kaskın kaza anında açılması tereddüte düşürdü açıkcası. birde dizlik mi takıyordunuz korumalı pntolon mu vardı ?

LS2 DELTA FF 369-1

Kevlar pantolon vardı,dizlik yoktu. Sürtünmeden korudu yeteri kadar.

geçmiş olsun ama açılır kasklar hiç önerilmiyor zaten en yaygın olayı kazada çene kısmının kopması. asıl gereken yeri de orası zaten. scooter bile kullansanız en iyi korumalıkları kullanın derim

Merhaba,
Ben de Honda Shadow 750 lik motorumu aldım ve aranıza katıldım artık....selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar