o eskidenmiş kaptan, ben ve sonraki jenerasyon yetişemedik ona ama duydum ben de, öyle bişey olsa süfer olurdu hepsi bir aradagerçi siz daha iyi bilirsiniz sizin nesil değerlendirmiştir
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA
UZUN BİR BEKLEYİŞTEN SONRA BENDE ARANIZA KATILMIŞ BULUNMAKTAYIM.
gs maçını izlemeye kimler gelir..
FUTBOLLA hiç aram yok. Daha hiçbir msçı oturupta 90 dk sını izlememişimdir.
hocam sende benım kafadasın bende şimdiye kadar oturup maç izlemişliğim yok.:wiinkk:![]()
aramıza hoşgeldin kardeş..:cat:ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA
Aynen yüzünden okudum aklından geçenleri birden.
---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:45 ----------
Ahmet, bugün ben saat 5 gibi işten gelirken benim mahalleden geçtin. Seslendim duymadın. Toplantıları cuma günleri yaparız. Br hafta toplantı bir hafta gezi olur. Misal bu hafta toplantı olabilir. Ama memo abim mustafa abim her hafta gezerler, boşslrı yoktur. Gezidede belirtmişlerdi. Bende her hafta sonu çıkamam. Haftanın birini aileye ayırmak gerekiyor bende yoksa gezideki limitör varya.....Toplantılarıda gece gezi babında yapıp değerlenlendirebiliriz. Seçimlerdeki Bursa manzaralı yer neresi. Seçimlere sukayparkıda ekleyebiliriz. Nebileyim gece toplanıp Kemalpaşa'ya kaymaklı tatlı yemeye, Susurluk' a ayran içmeye, Mudanya'ya hocamdan çay içmeye midye yemeye gibi... Yiyinti dedimmi tereddüt etmem. Bu cuma sukayparkta toplanıp konuşalım. Aylık planı yapalım. Olmamı.
Cuma olmaz beyler cuma 19:00da btso'da teori egitimi var, yeni eski herkes davetli... Gecen sene Kemal Merkit geldi egitime... Erteledik.. Bilemedik... Mekani cennet olsun.