[Bursa - MT]

o eskidenmiş kaptan, ben ve sonraki jenerasyon yetişemedik ona ama duydum ben de, öyle bişey olsa süfer olurdu hepsi bir arada :) gerçi siz daha iyi bilirsiniz sizin nesil değerlendirmiştir

o eskidenmiş kaptan, ben ve sonraki jenerasyon yetişemedik ona ama duydum ben de, öyle bişey olsa süfer olurdu hepsi bir arada :) gerçi siz daha iyi bilirsiniz sizin nesil değerlendirmiştir

Aynen aga artık millet carting marting binmiyor ki :) choopere mhoppere scootere mcootere biniyo ne yapsınlar. Önceden Ne binerdik be :) özcan abim binmiştir cartinge marTINge :)

herkesin ağzında bi karting ama hadi deyince kimseden ses çıkmıyo nası olcak :D

Sevgili arkadaşlarım baktım baktım toplantı denıyor gezi denıyor cuma denıyor pazar denıyor kultur park vsvs birsürü şey ehliyetim olmadgından malum lys sınavını atlamayı düşünüyorum oyuzden gezilerinize katılamıyorum şayet pazar günü külturpark vs bi toplantı gibi bişi olursa beni yazın ben katılırım kesinlikle :D bi oturalım tanışalım hem bilgilendirirseniz güzel olur

gs maçını izlemeye kimler gelir..

FUTBOLLA hiç aram yok. Daha hiçbir msçı oturupta 90 dk sını izlememişimdir.

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

Aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoş geldiniz, gezilerde görüşmek ümidi ile.

yeni katılan arkaşlar hepiniz hoş geldiniz aramıza bu hafta içi bi aksam kültürpark toplanması yapalım dıyorum hem yeni gelen arkadaşlarla tanışmış oluruz..

Süper olur aslında aramıza onca yeni arkadaş katılmışken herbirlikte bi toplanalım . Cuma iyi mesela

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz en kısa zamanda tanışmak ümidiyle .. heya hiç çaylama falan da olmuyor kardeşim, şehir içi turu, havanın müsait oldugu bir gün buluşalım akşam sefası yapalım .. :)

Cuma olmaz beyler cuma 19:00da btso'da teori egitimi var, yeni eski herkes davetli... Gecen sene Kemal Merkit geldi egitime... Erteledik.. Bilemedik... Mekani cennet olsun.

HAklısın ben unutmuştumeğitimi. :( Mekanı cennet olsun . Nasip olmadı tanışmak ama motoruyla tanıştık fuarda .

Aynen yüzünden okudum aklından geçenleri birden. :)

---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

Ahmet, bugün ben saat 5 gibi işten gelirken benim mahalleden geçtin. Seslendim duymadın. Toplantıları cuma günleri yaparız. Br hafta toplantı bir hafta gezi olur. Misal bu hafta toplantı olabilir. Ama memo abim mustafa abim her hafta gezerler, boşslrı yoktur. Gezidede belirtmişlerdi. Bende her hafta sonu çıkamam. Haftanın birini aileye ayırmak gerekiyor bende yoksa gezideki limitör varya..... :) Toplantılarıda gece gezi babında yapıp değerlenlendirebiliriz. Seçimlerdeki Bursa manzaralı yer neresi. Seçimlere sukayparkıda ekleyebiliriz. Nebileyim gece toplanıp Kemalpaşa'ya kaymaklı tatlı yemeye, Susurluk' a ayran içmeye, Mudanya'ya hocamdan çay içmeye midye yemeye gibi... Yiyinti dedimmi tereddüt etmem. Bu cuma sukayparkta toplanıp konuşalım. Aylık planı yapalım. Olmamı.

gazman, nevin hocanın dediği. gibi. geceler. ısınsın biraz. zaten. birkaç güne ısınır. toplantı. ayarlamasını sen yap. ben takipteyim.
toplantı günleri c.tesi,leri olsa güzel olur. ama farklı günlerdede olsa duruma göre bilet keseriz .icabında.

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA
UZUN BİR BEKLEYİŞTEN SONRA BENDE ARANIZA KATILMIŞ BULUNMAKTAYIM.

Hoşgeldin :) aramıza tanışmak üzere en yakın zamanda.

Cuma olmaz beyler cuma 19:00da btso'da teori egitimi var, yeni eski herkes davetli... Gecen sene Kemal Merkit geldi egitime... Erteledik.. Bilemedik... Mekani cennet olsun.

Aynen bi toplanalım akşam çaylaması turlama yapalım stresimizi atalım :) biz dün Dalgıç Mehmet arkadaşımla öyle ufaktan bi 120 150 km arası yol yaptık biraz geç çıktık ama :) olsun. Tavsiye ederim Fotolar birazdan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar