cuma günü bursaya gıderken km yı sıfırlamıstım evın onunde.hedefte cengızın dukkan vardı.zıra kucuk mınımınnacık tatsızlık olmustu olayı tatlıya baglama adına halıs muhlıs kendı tarlamda yetıstırdıgım bal kabaklarından 1 adette cengızıme bırakayım ıstedım.köyden evın onunden cengızın tükkan 83 km ıdı.aksamınada kurter kafede sıcacık bı aıleler bulusuyor tadında cay ıcmesı faslı annelerımızın yengelerımızın ve mınıklerın katılımıyla guzel hossohbet bı ortam oldu.gecenın fınalınde haktan ve saz arkadaslarının katılımı gecenın rengıydı bence.(haktan sıparıs verırken çilekli soda soyledı....ben sineklı soda anladım.acaba aralarında onceden kalma bı esprımı derken sodanın çilekli oldugu aklıma dank dong ettı.gercı mazur gorulsun kı arkadaslar ben taaaa askere gıdınce ogrendım bursanın degılde urfanın etrafının dumanlı daglar la kaplı oldugunu.

....)cumartesı gunu bursadan ogle saatınde hareketle karacabey oradan köy ve aksam saatlerınde mustafakemalpasa organıze sanayıne gıderekgece hafrıyat calısmasına katılıp sabah 12 sularında mustafakemalpasaya ınebıldım.coskununda ızınlı olması munasebetıyle kpasada olusunu ve daha onceden sozlestıgımız gıbı daha onceden kullandıgı topcaseyı benım motoruma monte etmesı oncesınde babasıyla tanısma mız ve meshur şoförler kahvesınde ıctıgımız caylar ve kucuk ama sımsıcak sohbet sonrasında yıne mustafakemalpasa toki de oturan bı dostumun evde gecırdıgı talıhsız bı kaza sonucu agagını kırmasını ogrendıgımde telefon edıp bı ıstegının olup olmadıgını sordugumda aga bana kola getır fanta getır nolursun demesı uzerıne(koladan fantadan kasıt votka ıstemesı)tayfur marketten aldıgım lokum ve gulsuyu ve hemen bıtısıgınde bulunan kırtasıyeden aldıgım namaz ogrenıyorum adlı kucuk bı kıtapcık ve 99 luk tesbıhle nadır arkadasımı zıyaretle gunun son aktıvıtesınıde basarılı bı sekılde tamamlamıs oldum ama elımdekı hedıyelerı tektek cıkardıgımda emın olun 20 dk aralıksız gulme krızı olustu gorulmeye deger.hala kulaklarımda serefsız demesı cınlıyo resmen....işin ozu bu guzel gunun ardından hadı koydesın madem bu gece bıde ava gıt olum dedım.sımdı nerdeyım......evet gumedeyım ordek avında.....bereketlı bı gece......cuma pazar arasından 408 km yol yapmısım bu arada.