[Bursa - MT]

:bounce:Aykut bir sonraki Kurter kafe toplantısına Aysun'uda muhakkak getir,hem kıskandım hemde takdir ettim kızı.Bu sefer geç kalmayın erken kalkmayın o kadar:cat:...
:bounce:Tolga gördüğün gibi buralarda herkes ayrı telden çalıyor,vakit,zaman,ortam ,yer vs.hangisi uyarsa takıl,buyur;mutluluğunuz mutluluğumuzdur...:cat:

Beyler Yeni Kayıt Oldum Ne kadar Zamanda Bi ToplanıYoruz.. Hiç B Bilgim Yok Yada Nereden Bakıyoruz Bu Tür Bilgilere.. :)

Hoş geldin Tolga, yağmurun olmadığı hemen hemen her akşam eski adliye binasının orada toplanıyoruz. Gelirsen tanışmış oluruz, biraz muhabbet birkaç bardak çay :)

mıllet mısafırımle ıznıge cay ıcmeye gıdıyoruz cıkıcaz sımdı o taraflarda olan varsa bana ulasabılır 05543128208

dalgıç bn senın senın nıye ıznığe gıttığını bılıyorum dunkı muhabbetden sonr koştura koşura :D

Mutlu yılalr dilerim millet. Allah tekerinizi düz bastırsın hayallerinizdeki motosikletlere kavuştursun. Her daim bünyede sağlık, kalpte sevgi, depoda benzin nasip eylesin :) İyi seneler hepinize ;)

ercan abıyı gördum bu akşam fsm de. . crosla paket servıs yapıyordu. noel baba kıyafetıyle ek ışe çıkmış :DD

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------

bu kşam 10 - 11 gıbı özcan kaptan la fsm benım ış yerınde buluşuyoruz. bı sucuk ekmek partısı yapcaz. yakında olan arkadaşları beklerız.

yeni yil hayırli anlar getirsin herkese. Mutlu hayatlar.
Mutlu abim çumartesi işten dolayi yalan oluyor bana yarin buluşalim dersen akşam ugramaya calişirim :)
Ercan abi ben gelemezsem koş gel inegöle misafirim ol.
Mehmet abi iznik kücük yer be ne işin var :) :)
Nevin hocam bizede dua edin bu gece motorculari es geçmeyin.

3-4 gündür internet aleminden koptum,3 günde 1 depo benzin sizlere ömür ve kutluyorum kendimi ... :)bugün 3.gün ve yeni girdim eve özlemişim evimi yaa :))

mehmet abi gemlik çok güzelmiş ya bi ara geniş geniş gezelim sohbete bi bardak çaya doyum olmadi.
Özlemişim abi güzel sohbetinizi bi bardak çayi paylaşmayi. Haktan ve ümit geldiniz eşlik ettiniz çok mutlu oldum helal edin hakkinizi. Ercan abi ahmet falanda yoktu ya onlarida özledim ama yine göremedim.
Yeni arkadaşimiz hoş gelmişsin yaşin işin motor ve tecrüben fotografini burdan paylaşirsan senle tanişmiş oluruz tahminen 3 hatfa içinde tartişir sonra dost oluruz haberin olsun :)
Haktan bursa manzarasini izlerken ikran ettigin o cipsin tadi damagimda kaldi ya.
Hee bu arada cengiz abinin misafiri benim yorgun olmamdan dolayi sapancayi erteledik. İznik gölü cevresi gemlik turu yaptik çok güzel yerler gördük. Ülkemi şehrimi çayimi iki tekerimi ve bunlari paylaştigim siz arkadaşlarimi seviyorum...

Hamza her zaman beklerim ne demek mehmette geliyodu tam ama cengiz abinin misafiri oldugu için kalkmak zorunda kaldınız yoksa unutamıcagınız bi gemlik gecesi yaşatırdık herhalde :))

dalgıç bn senın senın nıye ıznığe gıttığını bılıyorum dunkı muhabbetden sonr koştura koşura :D

sende korkulur cengiz abi hehehe :)) sadece çay içmek istemiştik biz göl manzarası eşliğinde :))

Yılbaşınız kutlu olsun abiler nice beraber senelere inşallah :) Tekeriniz düz bassın, kaza bela olmasın. Mümkünse bu yıl banada bi motor :))

Balıkesir'deydim.Çok motor var burda.Kasksız adam yok kasksızları sniperlar indiriyomuş diye duydum:)Balıkesirlilerin motora saygısı fazla bide polis kasksızlara göz açtırmayınca işler güzel yürüyor.Ayrıca 200 km git gel yine motor denk gelmedi.Bazen şehirler arası yola bir ben mi çıkıyorum diye düşünüyorum.

Madrun gezisinden kareler ..:) Cengiz abi afiyet olsunnn :))

OMM sayfasından alıntıdır.

OMM sayfasından alıntıdır.

Çok güzel bir gün daha geçirdik.Katılan dostlarıma teşekkürler. Artık sertifikalı bir deliyim :D

541062_4595029628108_1624556113_n_zps1c123505.jpg

644345_4595031348151_1859074446_n_zps388b3120.jpg

SAM_1725_zps0fb9dfdf.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

Balıkesir'deydim.Çok motor var burda.Kasksız adam yok kasksızları sniperlar indiriyomuş diye duydum:)Balıkesirlilerin motora saygısı fazla bide polis kasksızlara göz açtırmayınca işler güzel yürüyor.Ayrıca 200 km git gel yine motor denk gelmedi.Bazen şehirler arası yola bir ben mi çıkıyorum diye düşünüyorum.

Bursa'ya gelseydin ya... Şehirlerarası yolda ya 60 la gideceksin ki arkandan gelen yetişsin, ya da 160 la gideceksin ki önündekine yetişesin.Aksi halde başkalarıyla karşılaşman düşük ihtimal :D

bugun boyle bı olusum vardıda kımse ayıktırmadı ya arkadas koca gun uyudum.bı ara cengız aradı 250-300 motor olduk dedı ama ben makara yapıyo zannettım.

ayaküstü bol viraj bol düzlük biraz göl biraz deniz ve sınırsız muhabbetin döndüğü bir madrun klasiği :flower: yeni yılın ilk gününü birlikte ve motorlarımızla geçirdik, inşallah böyle devam eder, en kötü günümüz böyle olsun :rendeer:

Amin bro, gerçekten çok güzeldi. Virajım gelmiş benimde onu anladım bugün, çok iyi geldi.

:bounce:Ettim Hamza.bir günahkar başka günahkarlar için başta Fetih suresi ve bir çok sure okuyup kazasız belasız geziler için dua etti.Bu günümde çok güzel geçti ama bende saklı.Zekom bizim kalemleri koymamışsın ama olsun Davuta teşekkürler.Coşkun umarım sizin yapma bibloya,maviş tontiş güzeller güzeli bebişe o gece nazar değmemiş rahat uyuyabilmiştir....:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar