2.si temiz abi belli ediyor kendini
bir ss bir cross bi cruıser lazım ya herkese 
abi motorda öyleymiş arabada olsa koyada adamlar hiç tölerans tanımamışlar dün h4 hazır tesisat kablosu almıştım bugün onu taktım bakalım akü 11.90 v gösterdi multimetrede şimdi denemeye çıkıcam ve yarın tekrada ölcücem kaç çıkacak sonucu tekrardan yazarım led işide olmadı hazır parayada dağ dayanmıyor harcadık gittiBalibey bu aydınlatmaya çözüm bulmak dert işmiş hakkatten. Bence teknik servis kısmınada bi başlık aç derim açmadıysan. Sadece bu işlerle uraşan üyeler var bilirsin zaten .
Günaydın millet sabah motorla geldim işe hala donuyor dizlerim![]()
ybr alırsam 0 alırım abi hem 2013 ybrler gelince 2012 ybr fiyat düşer
tamam abi 2. El alırsam haber veririm sağol![]()
:bounce:Yunus Emre İlk motorun olacak 0 ybr almanda fayda var,her şeyinden sen sorumlu olacaksın lastiği,yağı tuzu,darbeleri,allah korusun arıza ve kazaları,güvenlik açısından ne üzerinde gittiğin,tanıdığın mal her zaman iyidir,(hemide babamda var):wiinkk:...
Tbk_1980 cuma gelirsen takvim sözüm var ayar yaparız sana,tanıdıkların Feromen,kayariki,Bluedolunay...
Programa bakmam lazım hocam.. gündüz ilaç deposunda gece eğlence sektöründe çalışıyorum cuma boş olsa bile evde geleceğin motorcusunu içinde hazırlayan canım eşim beni bekler en azından akşam yemeğine..kurterin yerini bilmiyorum ve ben ankara tarafında oturduğumdan muhitte ters düsüyor... nerden baksan zor yani.. Ama feromen le görüşmeyelide çok oldu bir buluşma fena olmazdı.. kayar ikiye azıcık maddi biraz manevi borcum var düğünde bir sesini duymuştum sadece...kısmet artık bakıciğiz
selamlar...
sEN SUS OLUM SABAH SANA BULVARIN IŞIKLARDA KORNA ÇALDIM EL SALLADIM NE GÖRÜYON NE DUYUYON :d