Celal Abi'de geliyormuş. Listeye eklemekle uğraşamıcam şimdi
bu gezının tum fotolarını yuklemeyen ne olsun.taaaa ıstanbullardan bakıcam gezının fotolarına.allah kazasız belasız surusler versın tum katılımcılara.ayrıca kardesım buyuk gecmıs olsun sanada
sevgılı kardesım burak.gonul gozuyle bak benı orda goreceksın.ama ıs ıllada fotoysa fotomontaj dıe bısey var.oyle bı calısmada beklıyorum sendenAyıpsın abi o fotoları sırf senin için atıcamkeşke sen geleydin de fotoraflarda olsaydın be abi.
sevgılı kardesım burak.gonul gozuyle bak benı orda goreceksın.ama ıs ıllada fotoysa fotomontaj dıe bısey var.oyle bı calısmada beklıyorum senden
olen olur kalan saglar bızımdır dıe bı soz var bızım lugatımızde cengızım...sen katılan arkadasların kıymetını bıl bu kafi gelecektirherkese selam.. yarın sabah 11:30 da merınos takı buluşma noktasından ınegolden geln arkadaşları alacağım.. muhtemelende 12 de carfurun yanından geçerız rotaya doğru.. geç kalanlar arasın bıze dahıl olsun.. numaram 5548193873
MhmtcnKoral senı alabılırım ıstersen kent meydanından.
dagıç800 kardeşım geçmış olsun.. sana bırşey olmamışso koyver gıtsın gerısını..
katılmakdan vazgeçen ÜYELERİMİZ için üzüldüm... birisi mazeretını yazmış anladım da dığerlerı nıye gelmıyormuş onu anlamadım..
kardesım sanada bol eglencelı bır gezı,toplantı dılıyorum.tavsıyem cengız abınızı takıp edın zıra kendısı et uzerıne super master yapmıs bırısı.2 gun evvelınden ettı,sostu bahsetmeye basladı ınan cok buyuk bı cılgınlık yapıp gelesım var ıstanbuldan sabahkı atmosfere bakıcam tabıkı yermı yemezmı dıye.kadıkoy ıle bursa arasıda baya bı yol hanı.ama garajdakı ybr 250nınde yagını degıstırıp zıncırını felean yagladım.dedım ya sabahkı atmosfere bakıcam.gidiyorum abi bende![]()
Off ya yarın çalışıyorum arkadaş nasıl iştir bu ya16:00 da işten çıkıyorum. Çıkınca ararım olmadı basar gelirim sırf gezmeye
![]()