[Bursa - MT]

Guzel gezi olacak hatta genel kurul masallah ben gelip gelmeme ile ilgili henuz birsey yazmayayim benim motora bir talip cikti cuma belli olacak bakalim hayirlisi sizi bilgilendirir kesin bilgiyi burdan yazarim arkadaslar

super super super bı gezı olacagı bellı.fotoları hemen yukleyınkı neler kacırdıgımı her baktıgımda dahada ıdrak edebıleyım arkadaslar....

Ekonomik ve çeşit olması için Madv, Sedici, Kirlisakal16, Ahmanamra ve ben 5 kişilik erzağımızı ortaklaşa alıp geleceğiz. Örnek teşkil etmesi için yazıyorum. Sizler de aranızda anlaşarak grup oluşturabilir veya kendinize özel erzağınızı getirebilirsiniz.

uğraştıracak ama... kuyu kebabı yapacağım... bu zıyafete katılmak ısteyenler yazsınnn.. etlerı cumartesıden soslayıp hazırlamam lazımmm

uğraştıracak ama... kuyu kebabı yapacağım... bu zıyafete katılmak ısteyenler yazsınnn.. etlerı cumartesıden soslayıp hazırlamam lazımmm

aBBAUUUv gezi değil ziyafet olacak.Ustalar çıkmaya başlıyo aradan kimi hamsi çevircek kimi kuyu kebabı peeeh

Hacım kırmızı yeşil haktan gelmezde mehmet sarı tvs ile gelirse pkk diye taşlarlar sizi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar