[Bursa - MT]

Abi sağol gitmişsin oralara kadar..
Tek sorun mekan çamur olursa çok sıkıntı

Çamur olursa ağaca kadar gitmeyiz. Göletin kenarında kalırız. :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

Gelelim yemek konusuna :flower:

Piknik alanına gittiğimizde ilk iş motorları park ettikten sonra çalı çırpı ve kuru dalları toplayıp ( bol miktarda var) Sağlam bir ateş yakacağız. Getirebilenler ızgara teli getirsinler tek ızgara olursa sıra bekleme kavgası çıkar :queen:

Ateşin közleşenlerini ayırıp ayırıp yiyecelerimizi pişirmeye başlayacağız. Herkes ne yiyecekse yanında getirsin mutlaka. 4-5 kişi konuşup ortaklaşa alabilirsiniz ama 30 kişi birden ortaklaşa para toplayıp almak sorunlara sebep olur.

En makbulü 4-5 kişi anlaşıp et,tavuk,kola,tuz,bardak,çatal,kürdan ve ızgara teli getirmesi diye düşünüyorum. Aynı anda pişirip aynı anda yemeye başlarız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------

Hız sınırımız Misi köyü dönüşüne kadar saatte max. 70 km/h
Misi köyünden sonra max. 50 km/h

Toprak yola girdiğimizde sola ve sağa birer keskin viraj var, birinci vitesle girelim oraya.

Sollama yapmak ve 2 şerit birden işgal etmek kesinlikle yasak.

Kasksız sürüp sürmeyene karışmam o kanuni zorunluluk.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

Misi köyü girişine kadar Fermuar düzeni, Misi dönüşünden sonra tek sıra arada en az 2 mt. en fazla 4 mt. boşluk bırakalım.

Arkanızdan gelen kişiyi aynadan kontrol edin, eğer durmuşsa veya arayı açmışsa sizde yavaşlayın veya durun. önünüzdeki hızlanıp arayı açmışsa sizde hızlanın ve arayı kapatın. Herkes önündekinden ve arkasındakinden sorumlu olsun kopmalar yaşamayalım.

Aklıma gelenler bunlar, Saygılar.

Liste kalabalık... Hadi bakalım tanışalım artık diğer arkadaşlarla, ben yine kaşar peynirimi ve Cengiz abimin Muhteşem :cat: salatasına devam...

bende ayağımdaki problemden dolayı babamın arabayla bir işi çıkmazsa 4 tekerlek olarak aranızdayım allahın izniyle benimki kesin değil gelemeyebilirimde

3.guruptayim 11de opetteyim

11 de oradan hareket etmeye hazır ol ama, bekleme yapılmayacak çünkü.

1. grup Merinos'ta yavaşlayıp 2. ci grubu alacak. Sonra Opet te yavaşlayıp 3. grubu alıp gideceğiz direkt.

Avuç büyüklüğünde bulabildiğim kadar tahta parçası getireceğim ama yine de herkes bulmaya çalışsın yan ayaklığın toprağa batmaması için. :bounce:

:bounce:Yapmayın beyler Hicri Muarrem 11 bak 9-10-11oruç tutmak çok sevapkeni siz içmeyin,hele cemaatle hiç içmeyin,cennette kortej yaparız,huriler artçınız olur,olmadı bari abdest alıp için,cehennemde yanacaksınız( ne diyom lan ben balatayı sıyırdık bu ara maruz görün) en iyisi ben kesin geleyim belki sesimi bir duyan dinliyen olur,belki korurum canım kardeşlerimi ateşten,kazadan ve bahtiyar olurum saadetimden:rendeer:...
Kim saadet dese aklıma bu görüntü geliyor,yıllar geçti etkisinden çıkamadım :) o ceketten bir alamadım kendime.

http://www.youtube.com/watch?v=FbaJnJJ6fU8

25.11.212 Pazar Günü Dağyenice göleti gezisi.

Buluşma Yeri : 11:00 (YKM ÖNÜ)- 11:30 Hareket.

Rota Kaptanı : Özcan1980

Katılacak arkadaşlar ;

1) özcan coşkun rota kaptanı kle 500
2) mehmet dalgıc gemlik gurubu ybr 125 + ÇAYDANLIK
3) kirlisakal 16 gtr 250
4) madv gtr 250
5) sedici zxr 250 ninja
6) ümit ybr
7) ahmet yamaha wr125 cross
8) ahmanamra (Artçı )
9) baklawah dragstar 650
10) inegöl mt eyüp kt125
11) inegöl mt oğuz cbf 150
12) oguz1327 honda activa + 1 artçi
13) DuHast (Artçı )
14) MertAksoy tvs 150
15) Espaniole Honda cb 125e
16) cngzmn (cengiz honda activa)
17) Orkun Yildirok kawasaki en 500 (dogru mudur)
18) MhmtcnKoral (Artçı )
19) poseidon71 (Sahil abi-kawasaki vn800-belki)
20) umut-(cbr 250r)
21) berk-(ybr125-belki)
22) murat(cbr)
23) hamsasımsek (hamza - cross)
24) n_tuncak + bluedolunay
25) kayariki
26) selim aladağ (aladağ ybr 125)
Aksilik olmazsa bende aranızdayım.Bir çoğunuzla tanışmadık.Hem tanışma hem gezinti hemde piknik.Ne güzel.
İtirazı olan yoksa ızgara hamsi yapmak istiyorum.Tam mevsimi şimdi.

tabiki arkadaşım isteyen herkes istediği mangalı yapar :) saat 10 :00 da ykm onunde olucağım merkeze yakın olan arkadaşları beklicem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar