[Bursa - MT]

Valla bida ss mi aman diyim :D Boynum tutuldu anasını satim nası biniyonuz şunlara :)
Nasıl biniyorsunuz sorusuna istinaden müdür.
Şu şekilde ;
14033m.jpg
:D :D:queen:

Bende onu diyom işte anatomiye ters abi:D bak madvin şekildede görüldüğü gibi :D ya da hakkaten yaşlanmışız biz kaldırmıyo kemikler :p

bu arada karışmak ıstemıyorum gereksız polemıklere ama; site son zamanlarda bana ilkokul günlerımı anımsatıyor.. hala büyüyememiş bazı kimseler gereksiz hırslarıyla ve söylemleriyle ortalığı karıştırmakdan, grubu zorla bölmeye çalışmakdan keyif almaya başlamış görünüyor..

Eğer bu laf dünkü gezi hakkındaysa hemen belirteyim ki gerçekten çok keyif vericiydi, senin işlerini yetiştiremediğin için katılamamana üzüldüm.:pr: Artık bir dahakine bekleriz.:santa:

ısrarla yorumlarında kendı algılama eksikliğinden kaynaklanan, iki defa uyardığım halde bu yol yanlış dıye dinlemeyip yanlış yola girişin kararını veren acaba kimdiii !

Bu soruya zaten cevap verildi :)

biraz olgun bir kişiyse bu şahıs söylesin benim diye.. bekliyorum...

cevabına binaen cevabım olacaktır !

Kusura bakma ama artık bu konularda en azından burada polemik yaratılmayacak ve konuşulmayacaktır. Çok istersen gezilere ya da toplantılara dahil olup yüzyüze konuşabilirsin...

Güzel gezi olmuş tebrikler :)
Şu vizeleri atlatayım, Bursa'ya geldiğimde tanışacağz inş.

Değerli arkadaşların bazı istekleri varmış, elimden geldiğince en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım onları da.
Nice güzel gezilere..

Her şey gönlünüzce olsun :) :bestmt:

çizimlerinin devamını beklıyoruz kardeşim çok prfoça ve başarılıı illaki bi kaç arkadaşımzı cıkcıaktır tasarımını kullanmak ısteyen

Güzel gezi olmuş tebrikler :)
Şu vizeleri atlatayım, Bursa'ya geldiğimde tanışacağz inş.

Değerli arkadaşların bazı istekleri varmış, elimden geldiğince en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım onları da.
Nice güzel gezilere..

Her şey gönlünüzce olsun :) :bestmt:

Bekliyoruz ;)

18-11-2012 Pazar günü İznik gezimiz :)

Gayet huzurlu ve bol neşeli geçen gezimizden bir kaç kare :)

Keramet Kaplıcalarında içilen çay ve sonrasında İznik köfteci Yusufta yenilen yemeğin arkasından göl kenarı keyfi ile noktalanan gezimizden fotoğraflar.

Bu arada cngzmn seni davet ediyorum ama biliyorsun bizimleyken dikkat edeceğin şeyleri değil mi kardeşim ??? Öyle kuyulara taş atmak, bilmediğimiz yollara girip grubu tehlikeye atmak, gereksiz yere üyelere hakaret etmek yok. Bunlara dikkat edeceğiz.

:bounce:Bazen hakketen midem bulanıyor.Köylüler "yıllardır bu köydeyiz öyle bir yol yok" demişlerdi gezide 23 kişi falan şahit):pr:
...(Bazen çocuk ruhlu bazen olgunumdur ama sorumsuz bir sorunlu asla,sorumsuzca atıp tutmamak üzere aramızda olabilirsin mesajıydı seni listelememiz tabiii ipinle kuyuya inmeyeceğimizi bilerek...):cherry:
:bounce:Bu arada diğer resimleride bekliyoruz.Okuldayım ben MEB çiğimin neti face e girmiyor merak tan bişiyler olmadan gönderin haa :cat:...

güzel geçmiş belli herşeyi kenarıya birakip eğlenmek dostca kin gütmeden hiçbir art niyet olmadan gezmek en güzeli bu...
Biraz çamur biraz deniz birazda güneş oldumu tadından yenmiyo dostlarla bi bardak çay içmenin...

g2cnr.jpg

işte fotoğraf bu cross olucak aga :) :) :)

bir not düşeyim o kaplıcaya girseydiniz çatlardım nerde tam orası gidip girmek istiyorum

hoş geldin kardeşim

---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:44 ----------

hoş geldin kardeşim

Motosiklet sürüş teknik kitabı isteyen arkadaşlar maillerinizi özelden atın bana yollim . Bak 185 sayfa oku oku bitmez bulunsun bi köşede okuyun çalışın . sonra gezerken denize çamura kuma girmeyin kumda kaymayın bazı arkadaşlar gibi :p

1) dalgıc mehmet
2) özcan 1980 (ROTA KAPTANI)
3) kirlisakal16
4)madv
5)sedici
6)ahmaramra

gelmek sıteyen arkadaşları görelim listeye eklesınler yeni gelen arkadaşlarımızıda beklerız hem tanısma faslı olur

1)dalgıç mehmet
2)özcan 1980 (rota kaptanı)
3) kirlisakal16
4)madv
5)sedici
6)ahmaramra
7)ümit ybr
8)ahmet wr125

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar