bu pazar sedici-batuhan izmirde işleri dolayısı ile özcan abi mesaide benımde mesaiye gidip gidememem durumum var ama konuyu konusmak isteyen arkadaşlara özelliklede gökhana cumartesi sabah işten cıkıcam ve saat 10:00 ile 11:30 civarı zafer plaza ykm nin önünde olucam konusmak isteyen arkadaşlar buyursunlar gelsinler konusalım
Diye mesajla başladı herşey;
İnegölden arkadaşlarla yola beraber cıkıp kahvaltı yapıp ordanda uludağa çıkarız diye düşünmüştük başta ama güzel bir teklifle denizi dörme umuduyla rotamız değişti...
sabah inegöl çok sisli ve soğuktu türlü aksiliklerle yaşasak Oguz, Eyüp ve ben buluşup yola cıktık bilmediğim yola cıkarak arkadaşları biraz yordum üzmüm ama sağsalim YKM önünde buluştuk...
Eyüp arkadaşımızın arabasındaki güzel not
YKM önünde tanışma faslından hemen sonra...
Simit açma ayran kahvaltı tamam motorlar ısındı yola cıkma vakti geldimi ne rotamiz deniz kum gün batımı dostluk paylaşım...
Oda ne cıkamıyoruz yola cengiz bey geliyorum ben bekleyin ula diye aradı
uçtuk gittik demek isterdim ama yine geride kaldım güzgar sanki hep benim için çalıştı yordu beni...
yer Kurşunlu kavşağı, fotolar cekildi, ekmek kaşar alındı yola devammmm
Veee Mutlu son...
Denize kavuştuk uçtu uçtu motorlarımız helikopter pistine kondu...
Gez eylen koştur derken yorulduk açıktık...
Artık mangal vakti yansın dünya kor olsun

Cengiz bey sizi mangal başına alalım...
Bir bardak cay ver mutlu olsun bu fotoğrafın anlattığı en güzel şey bu galiba
Bu çaydanlık takımının sahibi çok sevaba girdi çok Mehmet abi Teşekkür ederim sana hakkını helal et...
Eyüp arkadaşımızın MT cıkarması ve herşey güzel işareti
Günün özetine gelince herşey güzeldi havanın bu güzel hallerini değerlendirmek çok güzeldi...
Ayak üstü kahvaltı yapmak hoş sohbet beraber olmak çok güzel...
Sen gel bi rota yaparız diyerek gece uyumadan çalışıp yinede bizle gelip hoş sohbetini paylaşan güzel kalpli arkadaşlara teşekkür ediyorum...
Motoru arzalı olduğu halde bişeylere katlanıp bizle olan arkadaşlara teşekürler...
Onca işinin arasında bizle gelip beni bekleyip tavukları sucukları nar gibi kızartan güzel insan teşekürler...
Bir telefonla buz gibi havada 50 km fazladan yol tepen güzel ingöl tayfasına teşekkürler...
Herşey çok güzeldi hepinize teşekkür ederim işe başlamadan önce bana çok güzel bi moral oldu...