Herkese selamlar,
Şu hale bir bakın, bir olalım dedik, bir farkımız olsun sırtımızda logomuz olsun gururla taşıyalım dedik.
Kaç kişi emek verdi, kaç tane logo yapıldı, sonra gittik fiyatlandırdık, siparişe geçtik.
Dert neydi ???
Derdimiz bir olduğumuz görülsün, bir yere gittiğimizde bu kişiler bir paylaşım içerisinde güzel bir dostlukları var denilsin.
Ama gel gör ki sonuca bak !
Millet kadınlar hamamında hissetti kendini, meğersem motor camiası da dedikoduya ne kadar meğilliymiş, asıl olanı terk ettik. Herkes birilerine sataşmaya başladı.
Bursa MT nedir ???
Burası genel bir platformdur, herkese açıktır. Ağzı olan girer fikrini yazar, vakti olan geziye gelir tanışır, beğenirse kalır. Burası herkese açıktır.
Zaman ne gösterir ???
O bilinmez, burada arkadaşlıklar başlar, yolda pekişir, logo ile tümleşir. Bizler ilk adımı atalım dedik, mükemmel olmasına gerek yok, oturmuş kuluplerin ki gibi olması gerekmiyor, güzel olsun bizden birşeyler olsun bize yeter dedik. Bunu herkes giyecekti, sonra karar vereceklerdi, 3 gün bizimle 5 gün başka yerlerde. Hangisi kişiliklerine zevklerine uygunsa oraya yerleşeceklerdi. Diyorsunuz ki MT üzerinden prim yapmak, yok yemek yenilen kaba .... Ne kadar basit ve küçük çaplı düşünüp konuşuyorsunuz. Bu siteyi inşa edenler bile sizin bu düşüncelerinize güler, burası sanal platform. Zaten amacı bu tanışma kaynaşma gerisi sizlere kalmış ! Dileyen aktif olur katılımcı olur dileyen sadece klavyeden izler sohbet eder, dileyen gider başka yerlere girer buraya da selam eyler, eski dostları ile konuşur. Burası zaten genel kim kimi nerden kovuyor ????
Dileyen de burada başlattığı samimiyetini bir adım daha ileri götürür ve kendi isteği ile kendi rızası ile sırtına logo takar.
Logo takınca ne olur ???
Bu sayede ben burada kalıcıyım, geziyorum dostlarımlayım der. Bir şeyler yapılacağında, bir yere gidileceğinde ben de varım der.Tutupta boyu uzamaz

ya da bir ayrıcalık bir kıdem kazanmaz. Peki grup içindekiler ne yaptı ??? Yok o logo olmasın bu olsunmuş yok benim fikrim dinlenmiyor birisinin dediği yapılıyormuş, e peki kardeşim sen ne yapıyorsun ??? Kimse kimseye sen Motosiklet.net e girme diyemez. kimse kimseyi buradan adam çalıyorsun diye suçlayamaz. Burada başlar dostluklar, isteyen istediğini yapar, kimseye zorla gel bizim üyemiz ol denilmez.
Bırakın artık şu it dalaşını, isteyen logo yaptırsın, isteyen bu logoyu alıp taksın, istemeyen takmasın. Kimsenin kimseyi bir yerden kovduğu, aklını çeldiği yok, hepimiz yaşını başını almış insanlarız. Hiç bir yere ihanet edildiği de yok. Hepimiz buradayız...
Pazar günü gezimizin güzel geçmesi dileği ile...