Ne motoru bu. Marka model ne. Bazı ebattaki motorları otobüs firmaları bagajda taşıyabiliyor. Araştırabilirsen en uygunu bu.slm arkadaşlar bursadan aldığım motorumu izmire fiyatı en uygun nakliye ile getirmeyi düşünüyorum. acil önerilerinizi bekliyorum
cruiser lifan-roadstar 250 cc t gidon. sağol dostum bi fiyat araştırması yapayım. umarım 100 lirayı geçmez bagaj ücreti.
Naaaap tın. Uzun Buji takılırmı yaaa. Pistonun üst tarafınıda deldin galiba. Hayırlı olsun. Yada sekmanları kırdın komresör yapmadığı için çalışmıyor. Ah Ercan Ah. Yedin motoru.Arkadaşlar bujiyi değiştirdim motor çalışmıyor. Ateşleme var elektirik geliyor bujiye ama ateşlemiyor çalışmıyor motor. vurduruncada çalışcak gibi olup çalışmıyor. Acaba soğuk havanın etkisinden midir yoksa yanlış olan bişimi yaptık.
Sibop ayarını falan mı bozduk acaba . Çünkü önce uzun buji taktık elle çevirdik motoru tam turu atmadığı yerde bıraktık zorlamadığımız halde bujiye değdiği yerde çat diye ses geldisonra bujiyi çıkardık kısa yeniyi taktik . Acaba içinde bişimi kırdık
Naaaap tın. Uzun Buji takılırmı yaaa. Pistonun üst tarafınıda deldin galiba. Hayırlı olsun. Yada sekmanları kırdın komresör yapmadığı için çalışmıyor. Ah Ercan Ah. Yedin motoru.
http://www.bursaitimat.com/iletisim.aspsağol bluesman kardeşim sabah saatine yetişemem muhtemelen noter işleri falan var daha. eğer sonra tekrar gidecek olursan haber verirsen çok sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------
oda olabilir UMT-TM peki bu dediğin nakliyecilere nasıl ulaşırım?
http://www.bursaitimat.com/iletisim.asp
burdan ulasabilirsin ben calisiyorum yeri geldikce guvenilir insanlar ege ulasimin acentesi .adresleri var googlemaps ten bak simdiden yeri anla.
mudanya yolunda Esentepe metro istasyonunun orada sağ daki yan yolda lastikci DUNLOP bayiisi var orada yaptırabilirsin.herkese merhaba. ismim harun. 2011 model cbf 150 model motorum var. 70-80 ile giderken düz yolda sanki tümsekten geçiyormuşum gibi hareketler oluyor. sehpaya alıp 3. vitesde gaz verdiğimde de motor sarsılıyor bursa da nerede balans ayarı yaptırabilirim. şimdiden tşk.