[Bursa - MT]

:bounce:Gökhan sen duramazsın ,bak şuraya mavi italik yazıyorum,gezi günü ordasın:bounce:

:bounce:Davut Emre seni gezilerde görmeyeli büyümüşsündür kesin,çok açmayın şu araları böyle...:bounce:

:bounce:Karacabeyli arkadaş sen saat 11.30 gibi yol çatağına çık envayi çeşit 10 civarı motor grubunun arasına dal(blue dolunayın numarasını kaydet gerekirse ordan ara):bounce:,,...

:bounce:Murat_112 gençleşme,ve ölümsüzlük havuzuda varmış yoksa benim işim ne o kadar yol falan :)

GEZİ GÜNCELLEME
29-09-2012 Mustafa kemal paşa kaplıcaları ve Su uçtu şelalesi gezisi...
10:30 Kent meydanı Kafkas önü
11:00 İzmir yolu Mintex tesisleri

1-search16
2-Mehmet_Gemlik
3-n_tuncak
4-Zekeriya
5-Gökhancbr
6-Muyat26(belki)
7-Mert Aksoy
8-Murat112 (belki )
9-Ahmanamra + 2 (belki )
10-Nail cbf
11-Davut Emre Cin
12-Salcano

Havuz olayı aklıma yattı yoracak biraz ama uygun olursam katılcam inşallah

ÖZCAN1980 EWET FATİH akkanıs.bu aksam onada soyledım boyle bır gezı oldugunu gelırmısın dıye.muhtemelen gelecek ve sanada heber verecegını soyledı.bende baska bır arkadasıma soyledım sanırım bu gezıye karacabeyden 4 motor katılacagız.umarım mahsuru yoktur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------

karacabeyden katılım galıba bıraz cogalacak.sımdılık gezıye katılacak 4 motor olduk bıle c.tesıye kadar sayı artmasında bı mahzur varmıdır?kıne.
Sorun yok topraam. Bilinçli motorcular olarak istediğiniz kadar gelin. Bende KemalPaşa' lıyım.

Sorun yok topraam. Bilinçli motorcular olarak istediğiniz kadar gelin. Bende KemalPaşa' lıyım.
x gelecek arkadaslarda buranın mudavımı zaten.benım motorla tanısmamı saglayan kısı fatıh.ve arkadası

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:26 ----------

benım bı arkadasım var oda benım gazımla motor ve a2 alan kısı kurslara felan beraber yazıldıkhatta ehlıyet sınavına m.kemalpasada gırdık.

GEZİ GÜNCELLEME

1-search16
2-Mehmet_Gemlik
3-n_tuncak
4-Zekeriya
5-Gökhancbr
6-Muyat26(belki)
7-Mert Aksoy
8-Murat112 (belki )
9-Nail cbf
10-Davut Emre Cin
11-Salcano

Arkadaşlar ben cumartesi katılamıycam aranıza daha önce yapmış olduğumuz plandan kaçamıyorum.Diğer iki arkadaştan biride yurt dışına çıkıcak ertesi gün o yüzden gelmiyor. Diğeride mesaide .

Allah tekerinizi düz bastırsın. Kazasız belasız sürüşler size :)

ÖZCAN1980 EWET FATİH akkanıs.bu aksam onada soyledım boyle bır gezı oldugunu gelırmısın dıye.muhtemelen gelecek ve sanada heber verecegını soyledı.bende baska bır arkadasıma soyledım sanırım bu gezıye karacabeyden 4 motor katılacagız.umarım mahsuru yoktur.

Selam söyle Fatih'e. Kendini bilen insan olduktan sonra 4 değil 14 kişi de katılabilir tabii ki.

Cumartesi sabah 8 de işten çıkıp, Pazar akşam 9 da gidip sabaha kadar mesai var benim. Ama yine de sabah 1-2 saat uyuyup gelmeye çalışacağım.

a.s. topram bende cumartesi sabah işten çıkıp katılmaya çalışacağım, inşallah o gece arıza olmaz ve çok yorulmam

Arkadaşlar özür diliyorum benimde cumartesi olan hafta tatilimde mesaiye çağırdılar fabrika revizyonda bakımda yani mecbur gitmek zorundayım tekrar özür diliyorum size kazasız belasız iyi eğlenceler. . .

:bounce:Memo Esnaf dayısı,ctesiyi sıkıntı yaptınızda bir önceki gezi pazardı nerdeydiniz:silent:.Kendimizi kastığımızla kaldık:cyclopsan...Hem siz kendi işinizin patronusunuz,dünya malı dünyada kalır,kırın zincieleri bırakın elemana işi zıplayın gelin(bu arada ben güzelatıp tutuyorumda işiniz tam olarak neydi):bounce:...

:bounce:Salcano kardeş,iki tekeri sevdikten sonra "ne olursan ol gel" misali kapımız açık,biz zaten alıştık sürekli yeni yüzler tanımaya,topla gel arkadaşlarını:cat:...

GEZİ GÜNCELLEME

1-search16
2-Özcan1980(belki)
3-n_tuncak
4-Zekeriya
5-Gökhancbr(belki)
6-Muyat26(belki)
7-Mert Aksoy
8-Murat112
9-Nail cbf
10-Davut Emre Cin
11-Salcano
12- Salcano arkadaşı+2

:bounce:Memo Esnaf dayısı,ctesiyi sıkıntı yaptınızda bir önceki gezi pazardı nerdeydiniz:silent:.Kendimizi kastığımızla kaldık:cyclopsan...Hem siz kendi işinizin patronusunuz,dünya malı dünyada kalır,kırın zincieleri bırakın elemana işi zıplayın gelin(bu arada ben güzelatıp tutuyorumda işiniz tam olarak neydi):bounce:...

:bounce:Salcano kardeş,iki tekeri sevdikten sonra "ne olursan ol gel" misali kapımız açık,biz zaten alıştık sürekli yeni yüzler tanımaya,topla gel arkadaşlarını:cat:...

GEZİ GÜNCELLEME

1-search16
2-Özcan1980(belki)
3-n_tuncak
4-Zekeriya
5-Gökhancbr(belki)
6-Muyat26(belki)
7-Mert Aksoy
8-Murat112
9-Nail cbf
10-Davut Emre Cin
11-Salcano
12- Salcano arkadaşı+2
mmm cevap veriyoruuumm. hocam evet hocam bu konuda haklısın geçen pazar turu katılmayı çok istedim ama ankaradan misafirlerim vardı. mesleğime gelince kundura ve deri ürünleri bakım onarım. ve 12 yıldır yalnız çalışıyorum. malum çıraklık kültürü tamamen bitmiş ve işler ctesileri tatil olma hasebiyle çok yoğun oluyor.yalnızım ben çoooookkk yalnızıııımmm. bu imiş benim alııııın yazııım. dermişim:) neyseki bizde beş motorlu olarak kütahya domaniçe uzanıp yeşilin görselliğini. virajıın heyecanını. yüksek rakımın okjizenini cigerlerimize doldurup yüksek bir mevkide çeşme başında ayıptır söylemesi mangalda adana kebabı cızlatıp mideye indirivercez. mustafa abim dönerci ya bu işin uzmanı.gerisini varın siz hayal edin. he he he. hepimize öncelikle kazasız ve eylenceli bir gezi ve geziler diliyorum. yeterki gönüller bir olsun . ha bu arada bandanalardan ne haber. zekiiiiii.....!

mmm cevap veriyoruuumm. hocam evet hocam bu konuda haklısın geçen pazar turu katılmayı çok istedim ama ankaradan misafirlerim vardı. mesleğime gelince kundura ve deri ürünleri bakım onarım. ve 12 yıldır yalnız çalışıyorum. malum çıraklık kültürü tamamen bitmiş ve işler ctesileri tatil olma hasebiyle çok yoğun oluyor.yalnızım ben çoooookkk yalnızıııımmm. bu imiş benim alııııın yazııım. dermişim:) neyseki bizde beş motorlu olarak kütahya domaniçe uzanıp yeşilin görselliğini. virajıın heyecanını. yüksek rakımın okjizenini cigerlerimize doldurup yüksek bir mevkide çeşme başında ayıptır söylemesi mangalda adana kebabı cızlatıp mideye indirivercez. mustafa abim dönerci ya bu işin uzmanı.gerisini varın siz hayal edin. he he he. hepimize öncelikle kazasız ve eylenceli bir gezi ve geziler diliyorum. yeterki gönüller bir olsun . ha bu arada bandanalardan ne haber. zekiiiiii.....!
motorkullanmaya basladıgımdan berı hep ısteyıpte yapamadıgım grup gezılerıne katılacagım ıcın sevınclıyım .yenı yuzler yenı arkadaslıklar.calısmanın artık hayatımı ıyıce monotonlastırdgının farkına varınca boyle gezıler ruh saglıgımı ayakta tutacak dıye dusunuyorum....

Hyosung yazınca çıkan resim bu oldu :D googleda
l1020480.jpg

Abilerim ablalarım yarınki geziye gelmeyi düşünüyorum ama ehliyetim yok :pale: Sizce bu sorun olurmu,gelmelimiyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar